Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kytti foarte frumusele numele!!

Internet eu nu am gravibinon, din pacate. ii tin pumnii sa gaseasca.

Andrada 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

internet- ai PM.
kittyke- frumoase nume. sa le poarte sanatosi .

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrada , Carmendu Merci!!! Asa sa fie!!!

Andrada asteptam sa va hotarati si voi si sa ne spui si noua

kittyke 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Carmen nu-l mai iau seara dar daca oricum imi va da palpitatii nu le fac rau bebelicilor? Oare nu le bat si lor inimioarele mai repede?

Kytti la ce sa ne hotaram?

Andrada 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

kitty, ce nume frumoase.. sa fie sanatosi!! noi inca nu ne-am hotarat 100% la nume... va dau eu de stire cand...
azi dupa-masa am vomitat iar ... aproape tot ce mancasem cu 2 orein urma... mi-e teama sa nu le fac rau la bebei

manu 26+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrada la numele fetitelor !!!!!

Manumanu
merci mult !!! Asteptam numele bebicilor si de la tine
Nu ar trebui sa suni pe doctorul tau sa vezi ce zice de ce vomiti atat de des... asta nu e bine !!!!

kittyke 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

nu vomit chiar asa des... luni am mai vomitat, de atunci am fost chiar bine, doar arsuri pe esofag...o sa incerc sa mananc mai putin si mai des...daca se agraveaza, luni sun dr.

manu 26+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Kittyke, frumoase si interesante numele alese de voi. Sa le poarte noroc toata viata !

Daca tot a venit vorba, noi ne-am gandit la ILINCA MARIA. Si o sa-i spunem Ilincuta. Am vrut si un nume de sfant si Maria ni s-a parut cel mai delicat. Dar inca mai negociem, nu sunt definitive.

Andrada, e nasol cu mancarimile, imi imaginez... Daca te dai cu crema nu te mai lasa ?

Mirela, tu nu mai zici nimic ? Esti ok ?

Tuculucu, iti tin pumnii, am si eu emotii pentru tine.

Fetelor, azi am luat si rezultatul de la TT, care bineinteles a iesit la fel de prost, ca si DT, respectiv risc de Sindrom Down de 1:78. Asta ma convinge odata in plus ca trebuie sa fac amniocenteza... offf

pozici

rami 17+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

azi am fost ecografie la dr iosup. e prima oara cand marg la el.
toate sunt in limitele normale.
trebuie sa beau mai multe lichide.
bebe are 2300 gr.
din pacate , in continuare are "esarfa de cordon".
mi-a masurat colul si mi-a spus ca este 4 cm. eu nu mai inteleg nimic. saptamana trecuta mi-a masurat colul la medlife si mi-a spus ca este 2,4 si e in scadere de la 2,6. a fost masurat de dr care ma monitorizeaza de la inceputul sarcinii.
l-am intrebat pe dr iosup daca e sigur. a repetat masuratoare si a confirmat 4cm. pana la urma, eu nu mai inteleg care e adevarul.
ma duc la dr meu abia peste 2 sapt si atunci o sa discut cu el, sa vad si eu cine are dreptate pana la urma. daca erau cativa mm ar fi fost ok, da' e mai mult de un centimetru juma'[:\]
tot astazi am facut ceva cumparaturi. am luat cerceafuri de jerseu pt bebe, salteluta din nuca de cocos si un fotoliu pt alaptat. aveti linkul atasat (aper sa mearga) http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1999
mai ramane sa ne vina tapetul si mobila si suntem cam gata. am luat de toate.

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Carmendu - si eu sunt in aceeasi situatie cu tine. Am fost la doctorita mea si aveam colul de 21,9 mm si la Iosup aveam 37,3 mm. Am intrebat doctorita si a zis ca este o diferenta mica de cativa mm ?! Pai diferenta este de 16 mm - astia sunt cativa? Nici eu nu mai inteleg nimic. In ceea ce priveste cantitatea de lichide ... Iosup si mie mi-a zis 3L. Abia pot sa bag 2L si uneori nici pe aia. Sunt asa mari diferente intre medici de-mi vine sa fug la padure sa nasc acolo natural pe pajiste, fara eco-uri, analize, masuratori ...

Cami 15+

Mergi la inceput