Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Petricia, eu pana in saptamana 13 am luat utrogestanul, numai pe cale vaginala, o zi am luat pe gura din cauza sangerarii, la un moment dat am facut iritatie si am intrebat pe docul de aici si pe cel cu care am facut fivul daca as putea lua un timp oral m-au interzis categoric, numai vaginal.
Tuculucu, Andrada, sanatate!

Julia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Petricia:eu si acum iau utrogest 3/zi vaginal.Dr mi-a mai spus uneori ca pot lua 2 vaginal si unul sa-l inghit,dar am preferat sa-l iau doar vaginal.

Andrada:imi pare rau de starile pe care ti le da gynipralul,dar imporatant este ca nu mai ai contractii dureroase.Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Julia:ce mai faci?Si tu(ca si mine) scrii destul de rar...Ma bucur,insa,casuntetibine si tu si bb

Noaptea trecuta am inteles si eu ce spuneati voi ca nu va lasa bb-ii sa dormiti pe o parte sau pe cealalta:bb meu n-a fost deloc incantat de dormitul meu pe partea stanga,asa ca am dormit mai mult pe dreapta...Am amortit in asa hal,ca m-am trezit cu un ditamai carcelul si o durere de sold,de nu ma mai puteam misca...Asta e...Daca nu-i place puiului,mami se conformeaza,nu-i problema

------------------
Flori 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Deci este .............grav ca le iau pe cale orala.
Ce sa fac?

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Flori si eu stau si zi si noapte numai pe stanga si ma doare soldul ingrozitor .... Dar ce nu face mami pt fetite?

Julia

Kittyke stii cumva ce greutate au scaunelele tale de masina? Am gaist unele tot de la Marco (ca si carutul si au 3,5 kg each. Parca e cam mult... Iti dau link sa-mi spui cum ti se pare:

http://www.marco4bb.com/index.php?id=131&article=1525

Aaa, costa 67 Eur, unul. Mi se pare super ok.

Petricia si eu am luat numai vaginal Utrogestanul. Si pe prospect scrie ca in sarcina se ia exclusiv vaginal. si oricum pe gura da niste stari de somnolenta ingrozitoare si daca mai sunt asociate cu discomfortul din trim I nu vreau sa ma gandesc ce iese.
Da-o incolo de candida ca se trateaza in trim II. eu am luat 6/zi pana in sapt 12 si apoi am scazut 1/ sapt pana in sapt 16.

Fetelor eu am mancat niste ciocolata si mi-au mai trecut palpitatiile asa ca m-am mai linistit. O sa vad cum ma impac in continuare cu Gynipralul. Sper sa ma obisnuiesc cu el ca tre bined imi face.

Andrada 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Petricia eu am luat Utrogestan pe cale vaginala timp de 4 luni am facut candida si mi-a schimbat tratamentul si pana in ziua de azi iau pe gura 2x2 , fiecare doctor are schema ei de tratament, am intrebat daca nu fac rau la bebici si doctora mea mi-a zis sa stau linistita ca nu si utrogestanul ajuta la placenta.....

Andrada e super cosuletul care ai gasit eu am cautat pe cosulet si in prospect kg -ul cosului dar nu am gasit nimic
Nu e grea dar nu stiu cam cate kg are scrie numai ca e bun pentru bebe pana la 12-15 luni adica pana la 13kg.
VEzi am si uitat sa ma uit la acest mic detaliu ....

kittyke 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Petricia:asa cum spune si Andrada,luat oral utrogestul da stari nu tocmai placute..si-apoi m-am gandit ca si-asa am eu stari ciudate de la gynipral....sa-l mai combin si cu utrogestul...mai bine nu!
Eu am luat destul de mult utrogest in sarcina(cel mai putin 2/zi) si multumesc Domnului n-am avut deloc probleme pana acum..sper nici sa nu am.

Andrada,iti spun din experienta ca incet-incet organismul incepe sa se obisnuiasca cu gynipralul si n-o sa-ti mai fie rau,decat foarte rar.Vb ta:ce nu facem noi pentru bb-ii,nu?

------------------
Flori 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Petricia - eu iau in continuare pana termin sapt. 16 cate 6 utrogestan/zi ORAL. Am pus vaginal doar la inceput pana cand am avut sangerarea din ziua 19 de la ET si apoi numai oral de frica. De altfel nu mai suport sa pun ceva jos decat in caz de forta majora. Dau intradevar stari de ameteala dar care tin doar o ora. Mie dr. Dracea mi-a zis sa le iau cum mi-e mie mai usor. Din sapt. 17 voi lua cate 4/zi. Deci ia-le oral mai simplu, te vei obisnui.

Cami 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Flori ar fi super sa ma obisnuiesc cu el si sa nu mai am starile astea!! Chiar nu vreau sa renunt. Mai imi spunea cineva de varianta sa iau in loc de 1 la 6 ore, jumatate la 3 ore. Vad si eu cum ma simt in continuare si daca e tot naspa sun dr si o intreb si de varianta asta.

Kittyke nu-i nimic. lasa ca mai caut eu pe alte site-uri pt comparatie.Oricum, mai devreme m-am uitat ca bou': 3,5 kg are cu ambalaj cu tot. Scaunul simplu are de fapt 2,8 kg ceea ce suna altfel si e tot pana la 13 kg ca al tau. Da' daca mai pui si copilul inca 3-5 kg sau eu stiu cat te mai folosesti de scaun ca si cos, se fac ceva...

Andrada 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Si eu iau utrogestanul tot oral. Acum dupa cum va spuneam iau 4/zi, dr mi-a dat 2 dar am vazut ca mai sunt fete care au sarcina mai avansata si iau 4.
Ma speriasera rau contractiile nedureroase care erau in 80% din timp...acum de cand iau 4/zi, s-a schimbat proportia,..uterul e mai relaxat!

27+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

ce active sunteti dragi mamicute!!1 :)

eu sunt mai bine, multumesc andrada de urari si sper sa fiti si voi mai bine. am trecut pe mancaruri usoare, cartofi fierti, acum fac supica de gulioare, etc.

acidul e ingrozitor mai ales seara, dar ce sa fac>? am trecut din nou la lapte si se pare ca nu imi pica asa de rau ca zilele trecute.

fetelor eu dorm foarte mult de vreo 2 saptamani. reusesc sa dorm noaptea de pe la 1 pana la 7-8, apoi mananc si ma misc putin si iar trag vreo ora doua de somn si seara la fel. cred ca e bine pt bebici dar ma mir si eu ....

ieri am primit dulapul bebicilor, l-am sters si am pus hainutele care erau deja spalate si calcate (unele din ele). asa mi-e de drag sa ma uit la ele... azi au venit doua colege de la serviciu si m-am laudat cu garderoba picilor.

luni semnam si noi pt celulele stem direct acolo la ei la sediu.

azi fugim pana in ungaria, in primul orasel de dupa granita la un magazin mare de copii. abia astept sa vad ce au. am inteles ca au patuturi la pret ok si daca e asa le cumparam azi. la noi e totul pe ultima suta de metri.

scaunele de copii le iau de pe site-ul de care v-am vorbit, o sa va dau poza dupa ce imi trimit cei de acolo fix modelul ales. nu au pe stoc tot ceea ce e pe site dar am vb cu dl respectiv si a zis ca imi recomanda pe cel pe care l-a luat si el pt copilul lui.

andrada: tu nu vrei sa iei din acela de la 0 la 18 kg? pt ca cele pana la 12-13 nu te tin foarte mult, pt ca bebicii cresc repede. apoi trebuie sa iei marimea urmatoare. fiecare face cum crede ca e mai bine, eu asa am hotarat.

neaparat sa ne anunti cand comanzi caruciorul acela cum faci, s-ar putea sa vreau si eu. nu voi cumpara carucior decat dupa ce vin acasa, peste vreo 3-4 saptamani.

fetelor luni sunt in spital!!!!!

i can't belive it!!!

nu radeti de mine, dar parca, incet, incet vin si la mine emotiile. mai multe au cei din jur, dar chiar si curajoasa de mine incepe sa aiba fluturasi prin stomacul care nu stiu daca mai e in cavitatea abdominala sau l-au trimis bebicii undeva dupa ceafa (asa rade o prietena de mine).

va pup ca m-am intins cat o zi de post si mai vb pana luni!!!!

petricia: si eu am luat vaginal si nu am facut candida. oricum se trateaza usor..cum crezi tu.
ai mare grija ca te stresezi ft mult cu toate detaliile astea si nu e bine. eu am observat doar dupa postarile tale si zic ca nu e bine. stai relaxata, bucura-te de momentele prin care treci si nu pleca urechea la toate vorbele de pe net sau ale babelor! crede-ma e mult mai bine. te pup!!!

si

Mergi la inceput