Gravidute prin FIV (21)
Raspunsuri - Pagina 21
Mirela_1 spune:
Ramica, bafta multa, tin pumnii, o sa fie totul OK.
Am fost si eu aseara la dr, in ciuda durerilor de burta pe care le am de 6 luni, bebelina e bine si dezvoltata normal si cum asta e cel mai important eu ma declar multumita. Atat m-am mai plans de durerile astea carora nu li se gaseste cauza (si care nu cedeaza la nimic) incat dr saracu ma consola ca daca am reusit sa rezist pana acum sa mai am rabdare 3 luni. In ultima instanta daca durerile devin chiar insuportabile putem incerca cu myalgin/morfina, dar nici nu ma gandesc sa ajung la extreme din astea.
Mirela
26+
bombonique spune:
Dragele mele, va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.
Scurt despre mine:
Dupa 3 iui-uri ratate si 3 fiv-uri la fel ratate in Cluj, am decis sa schimbam ceva! am schimbat totul si am ajuns la Wels/Austria, unde dr Loimer ne-a facut deosebit de fericiti! Sunt insarcinata in 9 saptamani (azi!). Am avut et cu 3 embrioni, iar in z11 dupa et am avut bHCG 710!
Dupa 2 saptamani am facut eco in Cluj si aveam 3 "punctulete".
Dupa o mica sangerare (la 6 saptamani) si un nou eco, aveam 2 "ochisori" frumosi formati, dar doar in unul singur batea inimioara. Dupa inca o saptamana am mers din nou la Wels, unde dr mi-a confirmat ca vom avea un singur bb. (era mai mare cu 3 zile decat normal!
) celalalt era gol din pacate. Am plans si am fost suparata ca nu voi avea gemeni, dar dr m-a tot incurajat ca e mai bine asa pt mine, iar la anul ma asteapta din nou!
M-am cam intins, dar asta e!
Mi-am facut curaj si am scris!
UM 18.07.2008, ET in 3.08.2008, DPN dupa ultima masuratoare in 21.04.2009 (teoretic in 24.04.2009)
Va multumesc si pupici tuturor!(mari, mici si foarte mici)
Bq
AndraZ spune:
Buna dimineata, fetelor!
Imi scuze de la inceput ca am intrat val vartej peste voi si vin cu un subiect putin off topic, insa am observat ca la inceputul capitolului, la informarea despre celule stem, nu sunt mentionate decat 2 firme care se ocupa cu asa ceva. Din fericire in acest domeniu sunt mai multe companii, de aceea ma gandeam ca le-ar fi de folos mamicilor daca ar sti de existenta a inca unei firme care activeaza atat in Bucuresti, cat si al nivel national. Daca sunteti interesate de mai multe informatii, va stau la dispozitie.
Julia75 spune:
Bonbonique, bine ai venit la gravidute! Felicitari pentru punctulet, sa creasca mare fara probleme! De cat timp astepti fericitul eveniment? Pentru semnatura dute la Profil Personal- Optiuni profil dai click pe + si acolo la semnatura scrii ce vrei sa-ti apara, e.g. pentru iconul de burticuta scrii in paranteza patrata gravi, numarul de saptamana trebuie sa schimbi saptamanal tot aici, te descurci tu.
Marush de ce e iarasi in spital?
Kittyke, Carmendu, Andrada aveti burticute frumoase. Eu inca nu am ce sa postez, trebuie sa bat la cap pe sotul.
Julia
27+ 
bombonique spune:
Multumesc pentru primire!
Ne straduim de 3-4 ani de cand semnele de intrebare cresteau pe zi ce trecea!
Teoretic de 11 ani de cand suntem casatoriti!
Bq
9
Se pare ca am reusit cu semnatura!
kittyke spune:
Bombonique bun venit la gravidute sa stai pana la capat si felicitari pentru sarcina !!!
Sarcina usoara !!!
STie cineva de ce e MArush in spital ??? E totul ok cu ea?
kittyke
32 +

flori76 spune:
Bombonique:bine ai venit,felicitari si sarcina usoara si la termen! 
Rami:tinem pumnii sa fie totul in regula.Te asteptam sa ne povestesti cum a decurs totul 
Marush:sanatate multa si ai grija de tine si de bb-i 
------------------
Flori
25+ 
miki01 spune:
Bombonique, bine ai venit printre noi! Felicitari pentru burtica.
Se vede ca a venit toamna fetelor, ne inmultim pe zi ce trece!
Doamna Ajuta!
Marush, sanatate multa si ai grija de tine si de bebei! 
Rami, acum cred ca esti in pat la repaus total, nu? vesti sa ne dai cand poti. 
Am schimbat si noi saptamana!
Miki
32+ 
crisis81 spune:
Stiu eu de Marush ca am vorbit ieri cu ea. Avea dureri mari de spate si de burta si a preferat sa fie in spital sub supraveghere. Se simte mai bine asa si este bine si ea si bebeii.
Si totusi face cineva capitol nou?![]()

pe burtici!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...