Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc mult pentru primire!
Eu am facut primul beta luni, in z10 de la ET si era destul de mic, adica 47. Apoi am repetat miercuri si era 126. Doctorul meu e multumit si a spus sa nu-mi fac griji ca este totul in regula.

Despre mine va pot spune ca incerc sa fac un bebe de 3 ani. Initial am incercat cu duphaston cateva luni. Apoi am fost operata in ianuarie 2007 de chist endometriozic pe OD. In lunile urmatoare am tot facut monitorizari ca sa nu pierdem momentul, dar degeaba. Asa ca in iunie, iulie si august am facut inseminari la Dacia Medical Center cu D-na Dr. Cezara Bucur, cea care m-a operat de endo. Ulterior am aflat ca de fapt inseminari;le erau facute total gresit si ca nu as fi avut nici o sansa sa raman, decat poate datorita prestarilor din zilele urmatoare IA. In septembrie 2007 am avut prima intalnire cu Zadori, iar in Octombrie deja faceam primul FIV din viata mea. Si reusisem.....dar fericirea mea a fost de scurta durata. In luna mai 2008 am facut al doilea FIV, din pacate nereusit. Apoi m-am pus pe slabit (eram fff ), pe tratat glanda, prolactina, si in august am inceput FIV nr3..... care m-a adus aici, la odisee . Sper ca nu v-am plictisit.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Rami stai linistita ca va fi bine , trebuie sa fi optimista tinem pumnii !!! Nu te doare (numai un pic)eu nu am facut dar am facut si eu o interventie asemanatoare ..

Crisis
bine ai venit printre gravidute si sa stai pana la sfarsit. Eu te am citit mai demult cred ca cand faceam inseminari bine ca ai reusit !!!Dar de ce naiba au facut inseminare daca nu ai avut sanse ??? Pentru bani ...??
Cand te duci la primul echo?

Andrada (te-am sunat dar degeaba) sper ca esti bine , a trecut starea de rau de ieri

Fetelor acum am venit acasa de la control si se pare ca totul e ok.
In trei saptamani am pus pe mine 1 kg cea e foarte bine dar bebicii au crescut ...nu gluma
In 18 zile fetita de la 1400 gr la 1855 gr si baietelul de la 1600 gr la 2200 gr deci a inceput cura de ingrasare !!! Sa stiti ce va asteapta dupa saptamana 30......
Sunt amandoi cu capul in jos dupa doctorita mea sunt " copii foarte isteti stiu ei ce trebuie facut "

Ma duc mai departe cu utrogestan 2x2, am primit si eu dexometazona 3 fiole trebuie sa mi-l fac (pentru plamani)
La col nu s-a uitat mi-a zis iara ca daca nu am contractii dureroase sa stau linistita ca e ok .....a si pentru contractiile nedureroase trebuie sa iau Nospa de 80 mg din 3 in 3 ore ...cam atat si ma duc peste 10 zile iar la control ....

kittyke 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kiity:felicitari pentru vestile bune de la eco!!

Crisis:eu in Z14 am avut valoarea 125,deci...stai foarte bine.Cand te duci la eco?O sa te duci la dr.Zadori la primul eco sau la tine in oras?

------------------
Flori 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

kity- felicitari pentru bebeii grsuni.
ma duc si eu la 32 de sapt la eco. sunt tare curioasa sa vad cat a luat. si eu am luat in ultima sapt 1 kg. nu stiu ce ma asteapta.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Flori , Carmendu merci si eu astept vesti bune de la voi

Fetelor am o programare la dr. Iosup pe 29 septembrie ora 13.00 la CMU Unirea dar nu o sa ma duc. Daca intereseaza pe cineva cedez locul si sa-mi dea un pm daca nu pe 28 septembrie o sa anulez programarea !!!

kittyke 32 +

Mergi la inceput

Flori76 din pacate nu ma mai duc la eco la doc meu, ci o sa merg aici in Constanta. Dr.Zadori a spus ca e drumul foarte lung si ca ma sfatuieste sa nu vin.
kittyke poate cu o IA facuta bine aveam toate sansele avand in vedere ca spermograma a fost intotdeauna foarte buna. Dar mie mi se face IA in aeeasi zi cu Pregnyl-ul asa ca...... sanse nule.
Sambata ma duc la prima eco, stiu ca e foarte devreme, dar eu ma bucur ca am prins loc atat de repede.
pe burtici!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

crisis-da' dr asta nu stia la cat timp se produce ovulatia dupa pregnil!?
cred ca daca intrebi orice fata de la fiv iti raspunde corect la intrebarea asta.
beeeeei, ce ti-e si cu medicii astia de s-au apucat ei sa faca inseminari si fertilizari fara sa aiba studii temeinice de fertilitate. in romania merge orice, frate. se face dupa ureche.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Rami tinem pumnisorii si auzim de bine
Crisis felicitari si nu uita ca trebuie sa fi optimista, foarte optimista
Flori superstitioasa sunt si io, mai bine zis eram pana sa incep fiv-ul. Dar am hotarat, si am reusit, sa incep trat cu un optimism nemaipomenit, si nimic nu a putut sa mi-l zdruncine (nici bataia ochiului stang din zilele de stimulare, nici cantatul tarcilor in curte din zilele de dupa ET, nici visele ciudate...) si cred, cu incapatanare, ca a fost un factor important al reusitei.
Noapte buna burtici frumoase si sa visati cu ingerasi

Maine implinim 18 sapt !!! IUPI !!!

Bianca 17+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Bianca B sunt optimista. Sambata merg la eco si maine fac al treilea bHCG. Dar sunt optimista!
carmendu intr-adevar aveam foarte mare incredere in doctora respectiva si nu m-am interesat daca este bine ceea ce face. Pur si simplu asteptam minunea de la o luna la alta. Dar m-am reorientat destul de repede datorita acestui forum.

Fetelor Marush este in spital deci nu va putea deschide un nou capitol (e bine nu va speriati). Deci cine se ofera???
pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Kitykke, felicitari pentru greutatea bebeilor voinicei.

Abia astept si eu sa-l vad pe voinicelul meu, am programare pe 29.09 la eco de trim III.

Crisis si eu am facut 3 inseminari cu sanse aproape 0 - spermograma proasta, eu endometrioza, asa ca din pacate se intampla f des la noi.... Si eu am inceput cu valoare mica de BHCG din Z10, dar a evoluat bine peste 2 zile si totul a fost ok. Iti tin pumnii sa vezi inimioara lui bebe!

Miki 31+

Mergi la inceput