Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrada da ...cred ca noi urmam ..dupa lista parca eu sunt urmatoarea .nici nu-mi vine sa cred ca incet incet au trecut saptamanile sarcinii
O sa-mi lipseasca bebicii din burtica ...dar voi avea in brate

Enni ma bucur ca ai reusit sa simti bebicii este o stare foarte emotionanta cand se misca prima oara , parca numai atunci realizezi intr-adevar ca o sa fi mamica
Si eu pe la 16 saptamani am simtit prima oara am si plans

kittyke 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

EnniFelicitari pt primele miscari!!!! si eu am simtit bebeii la 15 sapt si 4 zile. Stiu sigur ca erau ei pt ca in acelasi fel i-am simtit si mai tarziu. Totusi, e cam devreme sa faca burta valuri datorita lor. Nu au inca osisoarele si muschiuletii formate si nu au atata putere sa creeze valuri. Abia peste cel putin 3 saptamani o sa poti si vedea miscarile.

Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Kittyke, Andrada.P . V-am vazut si eu burticile sunt foarte dragute.

Andrada.P poate ca "valuri" e putin cam mult spus, insa se vedea cu ochiul liber ca se misca ceva acolo si burtica lua forme caraghioase. Le-am zis valuri ca n-am stiut cum sa le zic altfel.

Eni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna posesoare de burtici
Si io am simtit miscarea bebelui la 15 sapt si 6 zile, in acel moment am 'uitat' sa mai respir, de emotie si surprindere. E extraordinar! Am notat ziua si ora in jurnal!
Am uitat sa spun ca am inceput sa scriu, din sapt 10, tot ceea ce simt intr-un jurnal al sarcinii! am inceput cu fotografiile blastocitilor si cu povestea tratamentului nostru, cu desene si explicatii ca pentru un copii. apoi fotografiile lui bebe de la ecografe! e dragut! sotul zice ca arata ca o carte de povesti ptr cei mici!

Noapte buna si pe burtici

Bianca 17+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna, dragutelor,

Vreau sa va rog sa-mi tineti pumnii, maine in jur de ora 13 voi avea amniocenteza la Giulesti cu Dr. Albu. Sper sa decurga totul bine, am ceva emotii. Am inteles ca proba se lucreaza la Genetic Lab si dureaza 5-7 zile aflarea rezultatului.

Fetelor, eu aproape intru in 18 sapt. si n-am simtit nimic clar in burtica, ma refer la miscari, oare sa ma ingrijorez ? Imi amintesc ca si eu pe la 15 sapt. parca am simtit ceva la um moment dat, dar nu sunt sigura ce a fost...

V-am pupat !

pozici

rami 17+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

A fost o data ca niciodata un capitol 9 de la "Gravidute prin FIV" pe care, la indemnul lui Pussi l-am deschis eu. A fost singurul capitol din viata mea in care am simtit bucuria de a fi . Aveam DPN pe 17.07.2008. Din pacate in decembrie deja nu mai eram .

Azi scriu din nou aici si sper ca Dumnezeu sa-mi ajute sa raman la odisee tot drumul. Am facut FIV 3, tot in Ungaria, tot cu Dr. Zadori, U.M. 23.08, ET in 5.09. iar DPN.... va las pe voi sa calculati ca eu sincer nu stiu.
Va pup pe toate si va doresc sarcini minunate timp de 40 de saptamani!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Rami punem toti pumnii din dotare la treaba (eu am 6 )
Cred ca de acum ar trebui sa incepi sa simti bebelica! Nu e regula. Depinde de persoana!

Crisis felicitari inca o data si bine ai venit!Iti doresc ca de aici sa pleci direct la "Scutece".

Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

rami- tinen pumnii. sa nu fii stresata. o sa fie bine.
crisis-sa-ti ajute DD sa ramai aici pana la 40 de sapt. povesteste-ne mai multe despre tine.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Rami, trebuie sa fie bine, nici macar nu te gandi la altceva. Noi oricum sun tem alaturi de tine! In ceea ce priveste miscarile bebe-ului, nu te ingrijora, eu pe la w 18 am inceput sa simt serior miscarile, nu este regula, mai ales ca este primul bebe.

Crisis81, felicitari pentru burticuta! Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat!

Enni, felicitari pentru primele miscari ale bebeilor!

Pupici,

Miki 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Crisis:bine ai revenit la "gravidute prin fiv".Sarcina usoara si la termen iti doresc si bb sanatos.Cand ai facut testul?Ce valoare ai avut?

Rami:bafta multa maine!Tinem pumnii sa fie totul bine.Legat de miscarile lui bb...cred ca de acum o sa incepi si tu sa-l simti..Eu l-am simtit la 18 sapt si 3 zile.

Enni:nu-i asa ca e o senzatie unica?

Bianca:felicitari pentru ideea cu jurnalul sarcinii.Inainte sa raman insarcinata imi imaginam ca asa voi face si eu,voi nota tot,dar acum am o leneee....
Apropo de asta:nu stiu daca ati vazut,sunt la editura Teora niste jurnale ale bebelusului taaare dragute,eu vreau neaparat sa-mi cumpar,insa dupa ce nasc(noi suntem cam superstitiosi )

Noi am fost azi la medicul de familie la control,totul e in regula,doar ca e tare stresata ca nu iau in greutate Am doar +3kg pana acum...E chiar asa putin???

------------------
Flori 25+

Mergi la inceput