Gravidute prin FIV (21)
Raspunsuri - Pagina 22
kittyke spune:
Crisis merci pentru info in legatura cu MArush daca mai vorbesti cu ea sa le transmiti ca tinem pumnii pentru ea si sa aiba grija de bebici 
Se pricepe cineva la deschiderea unui nou capitol ca eu habar n-am...
kittyke
32 +

flori76 spune:
Crisis:multumim pentru vestile despre Marush
Sper din tot sufletul sa fie bine cat mai curand si sa nu fie nevoie sa stea prea mult in spital.
------------------
Flori
25+ 
manumanu spune:
Crisis81, Bombonique, bine ati (re)venit!!! Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si multa sanatate voua si bebeilor!
Crisis, multumim pt informatiile despre Marush... ma bucur enorm ca este bine!!
Eu am schimbat ieri semnatura, ma simt bine, multumesc lui Dumnezeu pt fiecare zic are trece cu bine. A inceput sa ma obsedeze ca nu mananc destul, dar cred ca nu trebuie totusi sa ma fortez... o sa intreb si dr sa vad ce zice... nu m-am ingrasat f mult, de-asta... dar eu mananc de toate, si fructe, chiar daca imi dau arsuri unele, nu renunt... pt bebei!! Am constatat ca uneori daca imi incarc prea tare stomacul imi vine sa vomit, asa ca... vom vedea sapt viitoare la eco, cum s-au dezvoltat, desi, dupa cum se misca si lovesc...![]()
manu
27+
+ 
manumanu spune:
Enni, eu de la ET fac doar dush... la un moment dat mi-a recomandat si dr sa fac doar dush si ala nu prea fierbinte. Acum nici sa vreau nu mai pot face baie in vana, ca mi-e foarte greu sa ma asez/ridic, plus ca nu am voie sa stau in sezut. DAr asta e alta poveste. Pur si simplu imi e mai usor sa fac doar dush. Pt igiena intima zilnica, am bideu care imi foloseste enorm.
manu
27+
+ 
amzulica spune:
Enni - nici sa nu te gandesti la baie in cada. Eu de cate ori merg la doctor mi se reaminteste asta. Dush pe fuga si atat deci - eu am inceput si pe cap sa ma spal mai greu ca nu pot sta aplecata in fata din cauza burticii si-n plus ma doare spatele dupa.
Cami
16+ 
Andrada.P spune:
deschis capitol nou! va astept!
Andrada
29+ 

http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC