Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrada s-a ridicat burtica ...se vede clar !!!

kittyke 31 +

http://family.webshots.com/photo/2462169990103867285OJSoNx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

kyty...cosuletele poti sa le folosesti si ca scaune de masina?

27+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Marush ...da sigur se poate folosi si ca scaun de masina dar trebuie pus invers cu sensul de mers

Mi-a venit si caruciorul care v-am aratat ...e super

kittyke 31 +

http://family.webshots.com/photo/2462169990103867285OJSoNx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kitty chiar crezi ca s-a ridicat? Ce ma bucur ca-mi spui asta!! Sunt cam stresata... Si ma gandesc ca daca s-a ridicat, asta e clar datorita schimabarii pozitiei bebelicelor ceea ce imi da speranta ca nu mai apasa asa pe col. Am tot citit in ultima vreme subiecte ref la col scurtat, deschis, contractii si altele de sezon si cateva fete scriau ca stateau bebeii cu capul pe col (exact ca la mine) si ca asta l-ar fi deschis. Doamne ajuta sa fie mai bine acum si sa rezistam si noi pana la 37 de saptamani!!
Dunga a inceput sa-mi apara cam incepand de acum o luna dar acum s-a conturat mai bine. Oricum, depinde mult de pigment! O prietena spunea ca la ea nu s-a vazut ca lumea decat dupa ce a nascut. Iar cu colostrul nu m-am lamurit f bine cum trebuie sa fie.

Andrada 28+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu
eu folosesc pt nas infundat humex spray nasal cu apa de mare. e pt bebelusi si nu e nicio problema sa-l foloseti in sarcina.
si m-am vopsit cu loreal casting.
30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Trebuie sa incerc si io acest spary nasal caci ma chinui aproape in fiecare noapte iar pernuta in plus imi da dureri de gat.
Am hotarat sa mergem ptr un eco la un cabinet privat caci in spital nu vor sa verifice starea colului atata timp cat nu sunt probleme sau simptome nici nu are rost sa insist. Degeaba le-am spus ca e sarcina otinuta prin fiv, ca ma ingrijorez ptr fiecare amanunt, ca ma streseaza nesiguranta, nu vor sa ma asculte si gata!
Azi bebe al nostru a fost foarte activ, cel putin de la 4 pm misca de zici ca face lupte, imi vine sa-l pup tot de drag ce imi e sotul abia asteapta sa simta si el miscarile.
Nu avem destule cuvinte ca sa multumim Lui Dumnezeu ptr aceasta imensa bucurie!
Noapte buna si somn cat mai linistit

Bianca 17+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mai intru si eu din cand in cand, sa aflu vesti despre fostele "colege" (Mirelus, Delia, Rami, Amzulica, Marush, Valeria, Flori, xrysya.. pupici pe burtici!), va tin pumnii tuturor sa ajungeti cu bine la termen, sa aveti nastere usoara si bb sanatosi!
Stiu ca sunteti ocupate si aveti alte griji, dar vin si eu cu o rugaminte: poate ati citit de Campania pt responsabilizarea autoritatilor si de petitia noastra. Ne-a contactat d-na redactor sef de la ziarul Cotidianul pentru a face un articol ref la petitia noastra si i-am dat un link catre subiectul nostru, unde sunt o gramada de informatii. In plus, am avea nevoie de:
- cateva povesti ale fetelor care au facut fiv (reusit sau nu) dar sa se vada prin cate trece un cuplu implicat
- eventual, de la fetele care au incercat sa deconteze ceva prin casa de asigurari asteptam cateva detalii, de ce obstacole s-au lovit, cum au fost tratate etc.
Cine vrea/poate/are timp...poate sa-mi scrie pe pm, si eu transmit mai departe d-nei Gatej (redactorul de la Cotidianul).
Pupici si bucurati-va cat mai mult de sarcina!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Andrada m-am uitat inca o data mai atent la pozele care mi le-ai trimis si cea ce ai pus pe forum.
Se vede clar ca in pozele mai vechi diferenta intre san si burtica este ca o palma mare dar acum pe pozele astea mai noi mi se pare ca nu mai e loc pentru o palma .
Incearca sa pui palma in locul intre san si burtica si ai sa vezi ca nu mai e spatiu asa de mare.
Eu asa le vad pe poze ......oricum ei cresc si trebuie sa se mai ridice ca jos nu mai este loc
Stai linistita ca va fi ok!!!!

Vedeti fetelor nici in Anglia nu se streseaza doctorii de col , oare numai noi suntem asa speriati si disperati sau chiar nici acolo nu le intereseaza ......hm ...ciudat

kittyke 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna dimineata fetelor

Ieri am fost la eco, dr. a spus ca totul e in regula. Am vazut bebicii erau tare scumpici imi era tare dor deja sa-i vad din nou. Sotul dezamagit ca nu ne-a spus sexul. Cica e prea devreme.
Si inca o veste buna. Parca incepe sa treaca din rau, nu ma mai chinuie toata ziua, doar dimineata. Sper sa treaca si asta in curand. In afara de elevit dr. a spus ca nu mai trebuie sa iau nimic. Am intrerupt si thromboass-ul si utrogestanul, tot.

tuturor
Eni 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Aaaa si am uitat sa va spun. Bebeii sunt unul deasupra celuilalt. Eu tot timpul am crezut ca sunt unul langa celalalt. Cum o fi mai bine?? La voi cum e?

Eni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kitty Felicitari pt noua saptamana. si noi am schimbat cu mandrie saptamana azi!!

Marush, Kitty am primit contractele de la cord center. Am cate 2 contr cu taxa de 2020 ron, unul pt transport cu 1000 ron si 2 pt taxa de depozitare = 90 ron. Apoi, cele 2 coli colorate in cate 2 exemplare. asa ati primit si voi?

Enni bebeii o sa-si tot schimbe pozitia... Cel mai bine e ca - indiferent cum stau - sa nu apese pe col

Manumanu ce mai faci? Sper ca esti bine si n-ai mai vomitat.

Mirelush mai esti racita? Te-au acaparat muncitorii? Nu mai dai nici un semn?

Feli Ce mai faci? Cum mai esti? Faci ceva in sezonul de FIV-uri de toamna - iarna? Daca da, iti tinem pumnii tare, tare!! Ref la poveste, o sa incerc sa scriu ceva succint si-ti trimit pe PM.

Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput