Gravidute prin FIV (21)
Raspunsuri - Pagina 15
kittyke spune:
Andrada , Marush merci
Problema epilarii rezolva sotul (bucuros) ca si Marush , prosop ..sot...lama si gata
Joi ma duc la control asa ca miercuri iar pun sotul la treaba
Nici in oglinda nu mai vad partea aia mai gingasa
Fetelor eu sunt foarte fericita ca nu mai este vara,in sfarsit pot sa simt aer proaspat !!! Yuppi
kittyke 31 +
http://family.webshots.com/photo/2462169990103867285OJSoNx
rami 73 spune:
Valeria, imi pare rau ca ai problemele astea cu colul, dupa cum vezi toate avem cate ceva...ce sa facem, mergem mai departe. Eu sunt convinsa ca dupa un repaus mai prelungit se va inchide colul. Totusi, mai ai cat de cat o portiune inchisa, nu ? Ca il aveai destul de lung. Tu acum in cate saptamani esti, ca nu mai stiu, parca 19, nu ?
Eu n-am reusit inca sa ma programez la amnio, ca dr. Albu nu si-a facut inca aparitia in spital. Astept sa vad daca vine zilele urmatoare.
Apropo de alte simptome ale sarcinii, si eu am chestia aia cu nasul infundat, mai ales noaptea. Si mai e ceva care ma cam ingrijoreaza, imi curge foarte des sange din nas, uneori la 2-3 zile, si asta la cel mai mic efort de stergere a nasului. Iar cand vomit automat ma buseste si sangele pe nas, e regula !
Referitor la epilat, eu pana acum m-am facut numai cu ceara, dar sa vedem mai tarziu daca voi mai putea. Mai nasol e ca sunt foarte "dotata" din punctul asta de vedere, din pacate.
Andrada, sau cine mai stie, care e marca de vopsea fara amoniac pe care o putem folosi ? Ca ar cam fi cazul sa trec si la operatiunea asta.
Fetelor, in alta ordine de idei, am luat azi rezultatul de la o urocultura pe care am facut-o asa, de control, iar de data asta mi-a iesit streptococ de grup B (data trecuta iesise Klebsiella). De unde o mai fi aparut si asta, asa, din senin, nu stiu. O sa intreb daca e grav sa "convietuiesc" cu el, ca n-as mai lua iar antibiotic...
La final vreau sa va zic ca toate burticile pe care le-am vazut in poze sunt foarte frumoaaaaseee !!! Eu nu fac deocamdata, ca nu prea am cu ce sa ma laud, poate mai tarziu...
pozici
rami 17+
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Andrada.P spune:
Carmen, Amzulica merci. Eram sigura ca tot la lama o sa ajung . Ultima oara am reusit cu aparatul de epilat dar era acum o luna si inca ma mai puteam indoi. Acum e exclus. Dar o sa prestez cum spuneti si voi inainte de dr doar. Bine ca nu mai e asa cald si nu mai port pantaloni scurti sa-mi vad picioarele toata ziua.
Pun si eu poze, asa cum am promis:
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC
Andrada 28+
Andrada.P spune:
Marush eu bluze si pulovarase mai am pt vremea asta pt ca imi plac astea baby-doll si mi-am tot luat, just in case Va trebui insa sa-mi iau niste blugi sau reiati cu care sa ies pe la controale si apoi dupa ce nasc pana mi se reface burtosul.
Rami si nasul infundat cu greutate la respiratie sunt normale. Sanferarea nazala, la fel. Si la mine e nelipsita si cred ca e de la tensiunea scazuta.
De vopsit eu m-am vopsit cu Loreal Casting ca e fara amoniac. A iesit chiar ok.
Imi pare rau de streptococ . Sper sa se poata amana tratarea pana mai incolo.
Andrada 28+
valeria72 spune:
Rami intradevar mai am o bucatica de col inchisa si cerclaj pe deasupra insa dr meu (ne este prieten de familie si stiue prin cate am trecut pana acum)nu vrea sa riste nimic asa ca baga spaima in mine sa stau in pat cumintica si eu zau ca il ascult
Intradevar am 19 sapt maine intram in 20
In legatura cu vopseaua eu m-am facut Caasting de la Loreal
Cu scapatul din stadiul de maimutica traiasca sotiorul care ma scapa de par cu lama pe prosopel
18+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
amzulica spune:
Ramy - eu am avut streptococ de grupa B cand am facut secretia vaginala inainte de stimulare parca si mi-a dat sa iau ampicilina cate 2 de 250 mg la 6 ore timp de 7 zile. Mi-a trecut, nu te speria, totul se trateaza.
Fetelor am mai zis - raiati salopeta sus la magazinul Victoria, et. 3 - f. dragute, se regleaza din laterale, modelul este f. modern nu cum am mai vazut cu incretitura in fata. Eu mi-am luat o pereche 1,4 mil.
Bluzite frumusele am vazut si pe Quelle uitati-va la sectiunea Eu si bebelusul meu.
Cami 15+
carmendu spune:
rami- streptococul b trebuie tratat. asta poate sa provoace contractii.
eu folosesc pt nas infundat humex spray nasal cu apa de mare. e pt bebelusi si nu e nicio problema sa-l foloseti in sarcina.
si m-am vopsit cu loreal casting.
andrada- pe burtica
30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
rami 73 spune:
Andrada, frumoasa burtica ai parca tot e putin bombata, nu ? S-a mai ridicat fata de cum era ? Oricum, e maricica deja, de aici si mancarimile cred. Dar e frumoasa foc ! Ai dreptate cu tensiunea, o am f. mica (8/5 sau 9/6, depinde). Mi-am luat de la inceputul sarcinii tensiometru si mi-o masor zilnic. Tu ti-ai mai luat pana la urma ?
Eu mi-am cumparat chiar sambata niste blugi de gravida reglabili (cu 120 lei) din Magazinul Victoria de la et.3, sunt chiar ok. Cu alti pantaloni o sa ma aprovizionez de la prietena mea de cand a fost gravida. In rest, bluze si pulovere le folosesc pe cele pe care le am, problema era practic la pantaloni.
pozici
rami 17+
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Andrada.P spune:
Rami bombata a fost tot timpul si cred ca asa ramane. Si e mai bombata in stanga pt ca zuzele mele s-au inghesuit acolo una peste alta . Nici nu-mi mai dau seama daca burta e tot jos. Poate imi spuneti voi. Mie mi s-a parut ca s-a mai ridicat de cand stau in pat dar o asistenta m-a intrebat acum 2 sapt in cat sunt de mi s-a lasat asa burta
Andrada 28+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC
kittyke spune:
Andrada cum a crescut burtica de cand n-am mai vazut
Pai de aia ai mancarimi ca creste repede si pielea se intinde. Frumaosa burtica , felicitari
Vad ca deja a aparut la tine linia aia de gravida la mine inca nu oare cand trebuie sa apara ???
Nici din san nu curge nimmic , oare asta e bine sau rau ????
De vopsit se eu m-am vopsit cu Loreal Casting dar de vreo 2 luni nici nu ma mai vopsesc , ar fi cazul sa ma duc si eu la coafor ca deja ma simt foarte neglijata dar din cauaza caldurilor nu-mi venea sa ies din casa .....
kittyke 31 +
http://family.webshots.com/photo/2462169990103867285OJSoNx