Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrada eu am primit numai cele doua exemplare ( 2 galbene si 2 verzi) dar despre suma n-am primit nimic ....eu nu am desfacut cutia , era lipit pe cutie intr-o folie .
Ciudat....

kittyke 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Kitty nu ai primit plic cu contractele inainte? Pe contracte sunt si sumele, split-uite pe zervicii (transport, analiza, etc)

Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput

AAA ba da am primit am crezut ca si acum ai primit ceva despre sume...

kittyke 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, intr-adevar am fost cam lenesa zilele astea... am zacut ca o placinta... cred ca si din cauza vremii. De vineri n-am mai vomitat, cine stie ce s-o fi ”rascolit” in mine saptamana trecuta. Acum bebeii sunt f activi, mai ales dimineata si seara, s-au mai si marit. Unul e in partea dreapta de sus pana jos (pe unde e apendicele, cred) si misca si pe-acolo, e tare ciudat. Mai am si contractii BH, destul de rar si ”asociate” cu eliminari de gaze... nu cred ca scap eu de gazele astea prea curand.

Azi-dimineata mi-a sosit si comanda de la Quelle... foarte dragutze lucruri si de calitate. Atat de mici ca abia m-am abtinut sa nu plang!! Abia astept sa vad bebeii in hainutele astea dulci. Mai astept saptamana asta si o comanda de hainutze de la LR... Cu celelalte (carucior, saltelutze etc) mai astept ca nu mai sunt finantze...peste vreo 2-3 sapt mai comand. Am vazut si la IKEA in noul catalog niste lucrusoare dragutze, am noroc ca se duce cineva pana acolo si imi aduce si mie.

Bine ca mi-ati adus aminte de Cord Blood center, voiam sa-i sun si eu saptamana asta... sunt tare zapacita.

Andrada, .

V-am admirat burticile, trebuie sa ma mobilizez sa il pun pe sotz sa-mi faca si mie cateva... nici nu mai stiu pe unde e aparatul foto.

O zi cat mai buna in continuare!

manu 26+ +

Mergi la inceput

Andrada iarta-ma sunt aeriana

Am citit inca o data mai atent ce ai intrebat numai acum ai primit contractul......pai da si eu exact asa am primit 2x2020 ,1000 ron transport si 90 ron depozitare ...
Eu am crezut ca ai primit deja kiturile si au trimis si facturile
Putin sunt confuza am facut hemograma inca o data si nu a iesit grozav , nu stiu ce inseamna "leucocitoza cu neutrofilie" si am si anemie, degeaba iau fier

kittyke 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Manumanu te asteptam cu pozele! Imi pare rau ca ai vomitat dar tot e bine ca n-ai contractii multe!
Felicitari pt hainute! Sa le poarte bebeii sanatosi! Si eu am o parte deja si mi-e asa drag de ele, toata ziua m-as uita la ele. A cumparat tati Dermalin si urmeaza sa le spalam si sa le calcam!
Ce e LR?

Kitty imi pare rau pt analize! cand mergi la dr sa-ti spuna ce e?

Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LR = La redoute... un site frantuzesc de haine si nu numai, care livreaza si in Ro. Au si haine de bebei dragutze si la preturi f bune. Site-ul e cu .fr in coada. Pe Femina intim e un subiect despre asta...

manu 26+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Am pus poze cu hainutele...nu sunt cine stie ce , oricum nu a nimerit din prima sotu.........noroc ca le-a putut schimba!

Eu sunt multumita!

27+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare, burtici dragi!

Cat de harnice ati fost de joi pana acum. Se vede treaba ca s-a racit vremea si stati mai mult in casa :-).

Noi am fost la nunta sambata, pe malul marii, ne-am plimbat pe faleza, am inghitit si ceva nisip , era inevitabil, dar ne-a placut.
Oricum, nu am rezistat la restaurant decat 4 ore, bebe drag dupa 3 ore si ceva se plictisise de galagie si muzica si a cerut la somnic.

Rami, eu am descoperit streptococul B la primele analize din trim I la culturi din col, nici macar nu a iesit la urocultura. Dr. meu nu a vrut sa-l lase netratat si in sapt 18 am luat augmentin de 1g, cred ca 5 paastile, 1 la 12 ore + colposeptine (ovule) 7 buc, 1/zi. La urmatoarele analize totul a iesit ok. Parerile sunt impartite cu tratare sau netratare acestui streptococ pana la nastere, pe mine m-a convins doctorul sa-l tratez. Pricum, daca este netratat tb o medicatie cu antibiotic inainte de nastere, intravenos din cate am citit, pentru a nu fi transmis la bebe.

Valeria72, imi pare tare rau ca stai numai in pat. Hai ca trebuie sa fie bine, ai graja de tine!

A sosit si la noi kit-ul de recoltare pentru sange placentar. Cred ca facturile vor fi emise dupa analiza de laborator, parca asa am citit in contracte.

Apropo de contractiile BH, nu stiu daca a avut legatura sau nu, dar dupa ce am fost la control la inceputul lunii si mi-a explicat dr. care este treaba cu aceste contractii, acum sunt f rare (2-3 / zi).
Pricum de astazi mami a intrat in concediu, se dedica aproape in exclusivitate lui bebe, cauta lucrusoare (pt mami si bebe), patut, carucior, nu am luat nimic pana acum.

Kittyke, draga mea ai o burtica f frumusica, aproape ca si a mea. Eu pot spune ca este chiar mai marisoara acum. Pozele sunt de acum o luna sau sunt mai recente?

Enni, nu te grabi cu aflarea sexului, stie dr. mai bine, la eco morfo de trim II sigur vei afla.

Vreo veste de la Tuculucu?

Va pup pe toate,

Miki 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna dimimeata.
am sunat-o eu pe tuculucu si nu mi-a raspuns. o sa incerc sa o mai sun o data mai tarziu sau maine. sa de DD sa fie bine.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput