Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kittyke - asa e cu gaina sa stii - si continuarea ... morcovul sa fie tanar, ups.

Cami 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Amzulica

kittyke 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

xrysya- doamne, ce-a mai trecut timpul si ce mari sunt baietii! parca ieri ne anuntai ca ai nascut. sa va traiasca si sa fie sanatosi.
imi pare rau ca unul dintre ei a fost bolnavior. arata bine amandoi.
andra- frumoase nume ati ales.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

dragele mele, e cumva o regula ca noi cele cu fiv sa avem soti mai mici ca varsta? vad ca asta e un punct comun. al meu e mai mic cu un an.

30+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Andrada, nu e real, ce potriveala cu numele! Si pe tema asta chiar nu ne-am vorbit. Daca-ti mai spun si ca voiam sa-i dam al doilea nume Mara, n-o sa ma crezi. Dar avem vreo 3 cunostinte apropiate cu acelasi nume si de-aia ne-am razgandit. Las' ca-i bine, le serbam in acelasi timp. Stiu ca si Ilinca e nume de sfant, cred ca tine de Sf. Ilie mai degraba (Ileana se serbeaza de Sf. Elena), dar am vrut unul asa, mai clar, si ne si place. In plus si pe mama si pe soacra mea le cheama Maria, asa ca o sa fie tare mandre.

Valeria, tu nu mai dai nici un semn de viata ? Mai spune-ne si noua cum mai esti. Te

Pup fetele cu bb-i grasunei (si in burtica si in afara ei) !

pozici

rami 17+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ehee merge bine de tot cu barbatii mai mici de varsta. Toate familiile pe care le stiu asa cu diferenta de varsta in sensul de barbatul mai mic - merg casniciile super.

Inutil sa va mai spun ca si eu daca as fi avut fata as fi pus numele de Mara Raluca - de ani de zile ma gandesc la numele asta, dar la mine se pare ca va fi baiat ... deci trebuie sa ma pun pe gandit ... unul ar fi Luca dar al doilea .... ehee .... greu.

Cami 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti!

nu pot decat sa va multumesc tuturor pt paginile intregi de galerie pe care mi le-ati facut. sunt foarte obosita sa va enumar pe toate care mi-ati scris, dar promit sa va nominalizez cu alte ocazii, mai incolo...

eu, ce sa va zic?

vineri am umblat toata ziua, am luat aproape tot ce ne-am propus. restul vine saptamana viitoare sau dupa ce venim acasa.

azi dimineata am fost la coafor + cosmetica (doar nu o sa fiu nearanjata la maternitate) :)... apoi am fost in oras la cafea cu niste prieteni, apoi in mall, si tot la plimbarici. am venit acasa, m-am odihnit putin si am mai dat o tura si prin cartier sa cumpar ce mi-a mai ramas de luat.

...nu ma simt pregatita deloc si sunt foarte obosita...macar o sa dorm la noapte.

va vine sa credeti ca tocmai am terminat de facut o oala de sarmale pe care le voi fierbe manine>? asa lehamite imi era sa ma apuc, dar am cumparat de toate si imi era si pofta asa ca da-i bice! bine ca le-am terminat.

eu ma internez luni pt suprabeghere, doctoru va hotari cand va face cezariana. eu presupun ca ma va tine cateva zile, poate o sa-mi dea perfuzie cu medicament din acela pt plamanii bebicilor, si apoi, pe la sfarsitul saptamanii viitoare sau la inceputul celeilalte va face si cezariana. nu am emotii, eu sper sa ma tin bine si sa rezist cu ditamai burta (desi dupa ce am vazut-o pe a lui kittyke nu mai zic ca e asa de mare :)) si sa tin bebicii cat mai mult inauntru.

daca e asa cum credem noi, (la eco nu au prea vazut doctorii nostrii) si sunt fata si baiat, ii vor chema Isabela Aurelia (al doilea nume e dupa cel al mamei mele care nu mai e printre noi) si pe baiat Mihnea Andrei. Mie imi placea de mult Mihnea iar sotului Isabela. Restul au aparut prin consens.

va spun acum noapte buna ca sunt terminata, dar promit sa mai intru si maine sa va salut oficial de plecare!!!

pupici si o noapte usoara burticute dragi!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Tuculucu, nastere usoara!

Isabela & Mihnea, sa veniti frumos si lin pe lume, sa nu o traumatizati pe mami! :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Tuculucu nastere usoara si te asteptam cu vesti bune !!!!!
Corectare ... nu pe burtica mea ai vazut era burtica lui Xrysys
Eu avand in vedere ca sunt gemeni nu sunt asa de mari

Carmendu

kittyke 31 +

Mergi la inceput

tuculucu- facem galerie.
sa ai o nastere usoara si sa te intorci cu bebeicii sanatosi si mancaciosi acasa.

lucaluca- multi si multa sanatate si sa auzi vesti bune cat de curand.

30+ Victor

Mergi la inceput