Gravidute prin FIV (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Dragele mele.... din pacate vestile despre mine nu sunt tocmai bune.
Vineri acum 2 saptamani am descoperit ca a inceput sa mi se deschida colul si nu putin ci deschidere de 1.8 cm, dar mai era inchis pe 3.5 cm, asa ca dr mi-a zis sa stau in pat si saptamana trecuta luni m-a internat pt cerclaj pt ca se deschisese si mai tare. Asa ca luni toata ziua perfuzii, marti cerclaj, miercuri acasa in pat.

Vineri am mers la echo.... i-a masurat pe bebei si a trecut la col... si surprizic... se mai deschisese un picut , asa ca am fost trimisa urgent acasa in pat cu fundul mai sus decat capul.

Ieri mi-a pus sotul cate 4 caramizi la un capat al patului si-mi facu un topogan de toata frumusetea. Si se pare ca asa o sa stau vre-o 4 luni.

Ca si medicatie si eu iau gynipral 5 pe zi 4 no-spa si 6 utogestan (de cand cu cerclajul mi-a zis dr sa le iau oral)

Rami mersic ca aai intrebat de mine.... stai linistita in legatura cu testele ca sunt doar statistice.

Andrada mie mancarimile i-mi trec cu ulei de masline

Pupam toate burticile si sa dea Doamne Doamne sa ajungem sa ne tinem bebeii in brate

18+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Valeria...cumintica la pat! Rabdare, optimism si sanatate!

Tuculucu...bafta multa !Iti tinem pumnii!!

Fetelor,..hai sa ne scoatem burticile la expozitie?! Ce ziceti?
Doar burticile, poate nu toata lumea vrea sa devina persoana publica!

27+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

valeria- sa stai cumintica in pat. noi te asteptam sa vii cu vesti bune.
multa sanatate si sa ai grija de bebeici.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

kittyke nici eu la 3o de saptamani nu eram prea mare dar dupa aia de la zi la zi crestea mai mare si mai mare pana am ajuns cat eram acolo in poza.foarte mult a crescut in 7 saptamani.da nu am pus nici un kilogram pe mine,doar 29 de kg de burta.cand ma deschis dom doctor ia ajuns lichid pana in papucei.f mult likid.mult succes si la cat mai multe saptamani
julia-poate inca doi de ce doar unu.sa te tii dupa aia
toate fetele

http://www.flickr.com/photos/pedakui/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Valeria hai ca trec cumva lunile astea multa rabdare si sanatate iti doresc!!!! Bebicul sa fie ok , restul rezolvam cumva

Xysrys pai da....ma astept si eu sa am o burtica asa de mare ca tare as dori sa creasca bebicii mei asa de mari cum au fost baietii tai
MAcar sa se nasca cu 2.5 kg dar asta nu depinde numai de mine .....

Marush Eu o sa incerc maine sa pun poze cu burtica mea si sunt si eu curioasa cum aratati voi cu burtici

kittyke 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

valeria, mult curaj, multa rabdare si sanatate!!
tuculucu, esti o curajoasa si o sa vezi ca o sa fie totul bine!!! Te asteptam cu acasa!

manu 26+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Tuculucu, tu ce vitamine iei de ai atata energie? Chiar ca trebuie sa te interneze in spital sa te mai odihnesti, daca nu cine stie te apuci sa construiesti o casa sau ceva. Relaxeaza-te si nastere usoara cu bebici sanatosi!
Zece minute am cautat unde ai vazut tu burtica lui Kittyke, dupa aceea am citit ca l-ai confundat cu Xrysya. Astept sa vad poze cu burtici, mie toata lumea imi zice ca am burtica mica, cand vine sotul acasa rog sa posteze poze cu burtica mea.
Valeria, sanatate si rabdare in pat!
Xrysya, nu ma supar nici pentru inca doi, as fi cea mai fericita din lume.

Julia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna ziua burtici si posesoare de burtici!
In sfarsit am recuperat paginile acestui capitol si vre-o 10 din cel trecut. Cate emotii!!! Parca nu te mai saturi citind!
Nastere usoara celor ce se apropie cu pasi repezi de pct maxim Abia astept sa ajung si io acest moment, doar daca ma gandesc sau citesc imi dau lacrimile. Sotul zice ca sigur am sa plang cateva zile dupa nastere (macar sa se compenseze lacrimile de suparare cu cele de super-bucurie, nu?!)
Si al meu sot e mai tanar decat mine, dar doar cu 2 luni si 7 zile, ma face tanti uneori iar atunci cand incepe converasatia cu "auzi..." ii raspund "de inaintea ta"
M-am linistit mult in ultimile 2 saptamani caci eram atat de stresata de cele intamplate colegelor noastre dar asa cum zice sora-mea toate cele 9 luni de sarcina sunt o ruleta ruseasca si daca e sa se intample ceva nu te poti opune destinul.
tuturor burticilor, bebici sanatosi si voiosi si sarcina usoare in continuare dragelor

Bianca 15+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Eu am incercat sa pun pozici!!
Dati click pe camera aia mica din casuta in care scrie marush!!

27+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Schimbai semnatura caci am uitat de ea. Sunt tare uituca in ultima vreme, se zice ca e normal in sarcina comenta sotul int-ro zi ca uitasem sa-i cumpar ceva si i-am pus carticica in fata cu efectele sarcinii si de atunci no coment!
Un alt efect e ca mi-e nasul infundat si simt ca nu am aer noaptea, io care dormeam cu perna foarte subtire acum folosesc si o pernuta. Medicul zice ca toate vasele sunt dilatate din cauza cresterii cantitatii de sange in organism. Plus ca mi-au aparut pistru, si nu doar pe fata ci si pe restul corpului! inca nu m-am obisnuit cu noua imagine din oglinda. Dar ce mai conteaza bebe sa fie sanatos!
Aveti grija de voi si duminica frumoasa

Bianca 17+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput