Gravidute prin FIV (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Andrada.P spune:
Tuculucu ce-ai avut cu mine cu sarmalele alea?? eu ce fac acum????
Nu stiu de unde ai atata energie da' ma bucur pt tine!! Ar fi super daca ai putea sa ne dai de veste, sa stim si noi ca sunteti bine! Numele pe care le-ati ales sunt f frumoase!! Sa le poarte sanatosi si sa le aduca numai noroc!
Rami abia astept sa le serbam!! O sa fie super! Ti-ai facut programarea pt amnio?
Marush frumoasa burtica cu comori!! Pun si eu diseara sau maine dimineata, poze. Le-ai pus in Profil personal?
Valeria m-ai speriat cu caramizile! Intre cerclaj si ultima eco cand ai constatat ca se mai scurtase ai stat numai in pat? te-ai dat jos sa mananci? Ai iesit pe afara? Nu imi inchipuiam ca se mai poate deschide in conditiile in care stai in pat. Eu am stat 1 sapt in pat dupa cerclaj si mi se mai inchisese. Saptamanile urmatoare am iesit si prin parc si asa mi s-a deschis din nou. mai am o sapt pana la eco. Sper sa nu mai fie asa deschis. Macar sa ma linistesc un pic.
Fetelor mie mi-a curs colostru dintr-un san. Adica imi tot curge de aseara dar numai cand stau mai ridicata (pe scaun sau in pat). O fi normal?
Andrada 28+
tuculucu spune:
salut!
ce ma distrati voi cu urarile voastre! tare imi sunteti dragi...
kittyke, scuze de eroare, era intr-adevar burtica xyrisei dar oboseala cred ca si-a spus cuvantul. multumesc pt urari
julia: cred ca as mai face nu stiu cate daca as ramane acasa. azi ii spuneam sotului ca ce as mai sta, dar gandul imi era ca nu e casa aranjata asa cum visam eu, iar ritmul meu de acum nu mai e asa de mare ca pe vremuri. vitamine nu mai iau din luna a 5-a, doar 3 duphaston si 1 magne b6. dr a zis sa nu mai iau vitamine prenatale ca sunt mari bebicii.
andrada: pofteste la sarmale! abia acum s-au fiert. sotu a bagat vreo 7 deci zic ca-s bune :). si eu tot cu ulei de masline m-am facut be burtica, dar doar de vreo 2 ori pe saptamana ca sunt mai lenesa. dar am noroc ca nu mi s-au facut vergeturi deloc, burtica e frumoasa.
xrysya: greu se mai scrie numele tau :) mersi de urari, sa-ti creasca baietii frumosi si sanatosi!
luca-luca: m-a impresionat ca ai intrat sa imi urez toate cele bune. abia astept sa intru la gravidute sa iti urez si tie aceleasi bucurii cand o fi vremea ta sa nasti! pupici!
marush: eu nu am reusit sa vad poza. hai ca incerc sa postez si eu. lumea imi zice ca nu arata a burtica de gemeni. mersic de urari!
mai scriu un mesaj cu continuarea ca mi-e frica sa nu se stearga si asta ca altele...
pupici
36+
si
tuculucu spune:
dupa cum ziceam continuarea:
miki 01: multumesc frumos de urari. asa e, nici mie nu imi vine sa cred, chiar nu realizez ca in cateva zile nu voi mai conta eu ci bebicii. ca in jurul lor se va invarti lumea mea de acum incolo. sarcina usoara mai departe si pupici.
manunmanu: sunt o curajoasa? eu cred ca toate suntem. uite ce titlu are capitolul asta. suntem acel procentaj de 35% care reusesc s ramana gravide prin metoda asta neconventionala. nu e meritul meu ca m-a ajutat D-zeu sa am o sarcina usoara si sa pot fi capabila sa fac atatea si acum pe ultima suta de metri. te pup si iti urez mult curaj mai departe!!!
carmendu: sper sa fie totul ok la tine, burtica si bebe sa creasca asa de mare cum vrei tu si sa iti urez si eu tie nastere usoara cand va veni momentul! o sa va scriu nr de mobil pe PM, am sa ma distrez in spital cu tel de la voi...daca ma sunati.
rami 73: sarcina usoara in continuare, mare grija si sa ajumgeti cu bine momentele pe care le incep eu de luni! pup!
ce sa va mai zic? va pup pe fiecare (amzulica, bianca si altele pe care nu mi le mai aduc aminte acum), va doresc multa sanatate si promit ca ori eu ori sotul o sa intre sa va anunte vestile despre bebicii mei!
36+
si
tuculucu spune:
am incercat sa pun poza de la profil dar nu m-a lasat. o sa incerc alta data.
carmendu: am lasat nr. de tel la profil. sper ca nu am facut o prostie.
pup U!
si
Andrada.P spune:
Tuculucu merci de invitatie! As veni da' nu ma lasa colul!! Ma bazez pe tine ca mananci si pt mine! asa m-au apucat emotiile ca o sa nasti... Mi-am adus aminte cand ai postat ca ai reusit si apoi ca sunt 2 bebei... Eu tocmai eram in pregatiri sa plec la Kaali. Mi-ai dat asa speranta atunci... Am plecat asa optimista!!
Am gasit nr tau de tel la Profil personal. Eu zic sa il mai lasi un pic pana il iau fetele si apoi sa-l stergi. Sau...cum vrei.
si drum bun! Te sun maine!
Andrada 28+
valeria72 spune:
Va mutumesc la toate pt sustinere... si cu credinta in Dumnezeu speram sa ajungem la termen.
Andrada din fericire pt mine am stat in pat doar la baie am mers, de mancat tot in pat, si totusi intre cerclaj si control sa mai deschis. Nici eu nu stiam ca se deschide chiar daca stai in pat. Dar cred ca depinde de organism.
18+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
carmendu spune:
tuculucu- am luat nr. cred ca poti sa-l stergi. eu cred ca daca mai ae cineva nevoie de el, ni-l poate cere si o sa-l dam cu acordul tau.
inca o data:
30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Marush spune:
Intr-adevar am pus pozele la profil personal,..mai intai insa am activat albumul foto!
Fetelor, eu sunt in pom cu imbracamintea...nu am cu ce sa ma imbrac ptru vremea asta.Am doar 2 perechi de pantaloni de in, si nu mai e vremea!
Luasem eu blugi in aprilie, speciali de gravida, si stateam linisita insa i-am probat si nu ma mai cuprind
Voi de unde ati luat? Cum va descurcati? Nu stiu unde sa-mi trimit sotul sa-mi ia ceva de imbracat adecvat?!
27+!
Asa crestem Noi!
valeria72 spune:
Marush eu mi-am luat 2 salopete destul de dragute (una de blug si una de raiat)de la Rococo din piata Sf Vineri(langa Cocor), si am mai vazut hainute dragute pe Mosilor la intersectia cu Dacia pe parea stanga cum mergi spre Obor
18+
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
amzulica spune:
Marush - salopete de blugi, si raiat pe: negru, maro, bej si rosu, pantaloni de gravidutze, bluze, etc. la Magazinul Victoria etajul 3 cum urci scara imediat in dreapta. Mult mai dragute decat cele de la Rococo si mult mai bune calitativ, la acelasi pret ca acolo.
Cami 15+