Gravidute prin FIV (21)
Raspunsuri - Pagina 10
amzulica spune:
Xrysya - frumosi foc copilasii tai. Cel mititel are o privire ghidusa ... e haios rau. Sa-ti traiasca copilasii, sa te bucuri de ei.
Cami 15+
Andrada.P spune:
Xrysya sa-ti traiasca minunile!! Sunt niste frumosi! Imi pare tare rau ca a trebuit operat puiutul ala mic dar ma bucur ca ati trecut cu bine peste asta.
Kitty in momentul asta eu vreau sa le dau Ilinca si Mara. Fara al doilea nume pt ca sunt de sfant amandoua. Nu avem inca aprobare de la tati pt care nici un nume nu-i suficient de frumos pt fetitele lui Daca ma sucesc, te anunt.
Rami dupa cum vezi ne cam potrivim la nume . Sa stii ca Ilinca e nume de sfant. nu stiu f sigur daca se serbeaza de sf Ilie sau de sf Elena dar se serbeaza sigur.
Mancarimile nu trec cu crema. Nu trec cu nimic
Carmen, Amzulica ce n-as da si eu sa-mi spuna cineva, oricine ca am colul de 4 cm Eu sper ca Iosup sa aiba dreptate si sa aveti colul asa mare.La mine nu a dat gres... din pacate!
Carmen frumos fotoliu! iti doresc sa petreci clipe minunate in el!
M-ai bagat si pe mine in sperieti cu greutatea bebelui... Eu la 26 de saptamani aveam o zuza de 1 kg si alta de 870gr. Ma speriasem rau dar cu 1450 se mai leaga
Iar cu vinul ala ... Mi-e o pofta si mie de n-am aer!!
Manumanu imi pare tare rau ca inca vomiti. Sper sa te simti mai bine.
Andrada 28+
manumanu spune:
Da, nu stiu ce e cu starile astea, mai ales ca nu seamana deloc cu cele de la inceputul sarcinii... adica nu am stare de greata permanenta, pot manca orice, numai ca, uneori... trebuie sa dau afara... asta s-a intamplat luni, ieri si vad ca si azi o data. Cred ca e o problema de digestie... o sa sun dr
xrysya, sunt minunati baieteii... sa-ti traiasca... cred ca e o incantare fiecare zi!!! Despre carucior, la ala m-am gandit si eu dar am inteles ca scaunelele nu se pot folosi in masina... tu zici totusi ca le-ati folosit si ca scaune de masina sau v-ati luat altele ? Saptamanile viitoare trebuie sa ma hotarasc ce fac, daca il comand sau nu pe bimbomarket.
manu 26+ +
Marush spune:
xrysyafelicitari pentru bebelusi!Sunt tare draguti....
Carmendu, incepusem si eu sa visez , doar -doar ne-am putea apropia si noi de 2kg fiecare pana la sfarsitul lunii
Fetelor, e drept ca am luat eu 20 kg pana acum, dar de 2 sapt nu am mai pus deloc pe mine, nici nu prea pot manca mult...o fi de rau??
27+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
xrysya spune:
multumesc fetelor.si mie cel mic mi se pare ca e cam hot
andrada,operatia am trecuto noi cu bine da am venit de acolo cu gripa de la aer conditionat.am ajuns acasa si am impartit la toata lume si uite asa nea pus domnu doctor masca cu ambule la amandoi bebeii,ca ceilalti putem lua medicamentele pe gura.asta e,e var vrem racori,suportam acuma
foarte frumos numele ilinca.e mai rar intalnit deci si cea mica o sa se mandreasca cu numele.si maria e frumos.suna a nume pur,curat,sfant.dar bineinteles,tu stii cel mai bine ce nume li se potriveste.dar tu ce faci?tea pus dom doctor la pat?fara plimbarici?
manumanu-nu,ele nu sunt scaune de masina,dar cine ma controleaza.am aruncat prospectul de la el si iam dat mai multe intrebuintari.de patut,scaunele si carut.merg perfect in masina si le tine si foarte bine centura.am luat si cosulete de masina dar au ramas asa cum leam cumparat.adica cu tipla.
greturile eu cred ca sunt de3 la bebici.ca sa iti aduci aminte dupa aia ce inseamna sarcina cu gemeni.eu nam vomitat deloc dar mam si facut cat casapoti sa ma admiri in poze ce burtika mica si finuta aveam.exact cat o balena.acum ma lupt sa dau macar putin din burta ramasa dar e greu all naibii pt ca nu prea ma abtin de la mancare si dulciuri.
multa bafta si drept inainte ca mai ai putinel.
amzulica-mult succes si maine poimaine te vedem cu frumusete de copil.ce vrei?baietel sau fetita?adica ce tiai dori
http://www.flickr.com/photos/pedakui/
amzulica spune:
Xrysya - bine ca ai nascut deja ca-ti deocheam burta - mareeee dar frumoasa zau. Parca statea sa plesneasca - m-am speriat. Ma uitam ca la tine la 4 luni se vedea bine, la mine e asa o tentativa deocamdata, abia joi voi avea 4 luni in cap (si am si un singur bb). Pai la mine de 3 ori pana acum s-a vazut a fi baietel - vedem peste o sapt. la eco daca ramane pe pozitie. Eu una imi doresc orice - la cat m-am chinuit mai am si pretentii crezi? Vrei sa ma alerge Dumnezeu ...
Mai sunt si babeta, am 38 de ani, voi naste la 39 si cateva zile. (sper)
Cami 15+
xrysya spune:
amzulica si pe mine ma facut mama la 37 si niciodata nu am vazuto ca "babeta".ba din contra.intotdeauna am admirato ca e mai batrana si se tine bine dar nu e batrana.acum nu se mai tine ea bine dar e tot mama.
pai atunci daca e baietel sati traiasca baietelul sa se dezvolte in limita graficelor si sa vina pe lume la timp,sa stea acolo la mami in burtik kat mai mult.si la mine a vazut doctoru de la 12 saptamani ca sunt baieti.si baieti au fost.
burta depinde de la sarcina la sarcina.la prima sarcina am avut o burtica asa de mica de nimeni na stiut ca eu sunt gravida.doar sau trezit ca nasc.acum la a doua sarcina am fost imensa de ma pus doctoru sa nasc mai repede ca ai era mila de mine ca plesnesc.eu cred cai duceam pana la 40 de saptamani dar nu mai era loc.
asa ca poate tu o sa ai o burtika frumoasa si un copiloi grasut si frumos.te urmarim deakuma sa vedem cu cat ajungi la 40 de saptamani.bafta
http://www.flickr.com/photos/pedakui/
amzulica spune:
Glumeam la faza cu babeta ca nu prea arat de babeta - am si sot tinerel, mai mic cu 5 ani decat mine. Ce sa facem daca asa a vrut Dumnezeu sa ne dea abia acum copilasul - nu eu am fost de vina, nu-mi vine sa cred ca am reusit in final. La mine sotul a fost de vina - si acum nu-i vine sa creada si-mi pupa burta de mii de ori pe zi.
Ma rog la Dumnezeu in fiecare zi sa ne ajute sa ajungem la termen sanatosi.
Cami 15+
Julia75 spune:
Xrysya, e primul bebe la mine, dar sper ca nu ultimul. Ar fi tare frumos sa mai avem unu.
Marush, stai linistit ca ai rezerve de unde sa hraneasca bebicii, 20 de kile! Nu cred ca e oregula sa iei saptamanal 1-2 kile. Sigur e bine si asa.
Julia 26+
kittyke spune:
Rami merci , imi pare rau prin ce trebuie sa treci dar lasa ca trece repede (in 10 minute esti gata) si dupa aia poti sa stai linistita ca totul e ok cu bebe Ilinca Maria (frumos nume)
Te asteptam cu vesti bune !!!!
Carmendu ma bucur ca bebe Victor este bine si asta e cel mai important!!! Cu colul.....astia te termina cu masuratorile
Oare nu depinde si de echograf la echograf care e mai performant si de acolo e diferenta asta ???
Vai cand am vazut cat de mare e bebe Victor chiar am ramas cu gura cascata dar mai are timp sa creasca, dupa saptamana 30 se ingrasa foarte mult dupa cum am inteles .....
Julia merci , ba da... sunt unguroaica nu s-a observat pana acum ??
xrysya ce baieti draguti si grasuti ai .....FElicitari sunt foarte dragute ...sa ai parte de multa bucurie alaturi de ei!!! Sanatate multa!!!!
Andrada frumoase nume ati ales , vad ca Ilinca e la moda acum
Marush nu e de rau scot bebicii din tine ce le trebuie lor .... stai linistita
Amzulica si eu am sot cu 3 ani mai tanar si tot asa la el a fost problema , dar sti cum se spune " din gaina batrana se face supa buna"
kittyke 31 +