Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Aris,sa dea Dumnezeu sa avem amandoua vesti bune!
Georgia ,in sfarsit!!!Bine ai revenit si baga repede vesti,ca stii bine ca ne-ai neglijat iar noi ne perpeleam pe aici ca nu avem vesti...
Lorelix,am facut spermograma la ids,intr-o sambata,dar inainte cu o zi am sunat-o pe Matei si am intrebat-o unde o gasim sambata si la ce ora sa venim.Si am fost la ids,femeia a fost destul de punctuala,sotul a recoltat acolo,intr-o incapere civilizata si rezultatul l-am primit tot atunci,pentru ca am asteptat acolo.E important sa ramai acolo,sa nu pleci,ca sa stii pe loc cum sta treaba.
Fetele mele,aseara am uitat sa-mi bag utrogestanul si l-am bagat abia azi dimineata.E vreo problema?Si acum cand sa-l bag pe urmatorul?E bine diseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hmmm eu zic sa-l bagi dimeata de acum incolo, mai ai doar cateva zile probabil

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgia iti spun si aici bine te-ai intors si iti dorim ca macar una din cele 3 inseminari sa reuseaca.

rocsy, ne bucuram ca tatal tau a trecut cu bine de operatie. Acum poti sa te mai relaxezi...

eu sunt tot fara raspuns la sms...cred ca cineva nu doreste sa fac laparo...poate o fi vreun semn si nu va mai trebui sa fac...ce bine ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy... DD a fost cu tine, ne rugam sa fie bine si mai departe, sanatate multa tatalui
Aerlilian...cel mai bine este seara la culcare, nu se scurge, ramane unde trebuie, poti sa mai pui si diseara nu strica, in cazuri de urgenta se pun si 8 pastile pe zi, nu dauneaza.
Aris.. fata activa
Georgi...iti spun bine ai venit si aici
Anaconda......
mamaaaaaa ce-o sa mai beau peste cateva zile
Felixule...imi e dor de tine
Lalishor...ce mai face fata
Magdutz..dragutz spor la fufu
Crisarh.. pasarica de noapte

scuze pe cine am uitat, pupici

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele,

Georgic, bine ai revenit .
Ubi, ma bucur ca esti bine, pupici si Mariei.
Arisica, incepem sa ghicim? Eu zic ca e .... baiat .
Lilisor, nu mai e prea mult pana la rezultatul pozitiv .
Rocsy, ma bucur ca tatal tau se reface. Sanatate multa ii urez .
Lali, cine stie, poate e semn si scapi de laparo .
Felicic, te asteptam cu drag.
Ana, Madutz, Tamy, Crisarh

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

magdita - te pun pe lista, cam toata lumea a pus pariu ba ca-i fata ba ca-i baiat...sunt atat de curioasa si nerabdatoare ca imi vin acum sa ma urc in mashina sa ma duc peste tutu la cabinet

mada - am zis ca nu va abandonez pana nu sunteti toate gravide si ma tin de cuvant. stiu ca mie imi placea cand intrau fete care reushisera si ne incurajau. acum, sper sa va faca si voua placere si sa nu va deranjeze. nu vreau sa ma laud cu reushita mea, vreau doar sa va aduc aminte ca pana nu de mult si eu eram disperata si ma gandeam chiar la fiv.

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Arisic, si eu sunt foarte curioasa ce ascunzi in burtica . Si inca un lucru : esti oricand binevenita aici, chiar te rugam sa ne iei dupa tine la odisee , ca ar cam fi cazul sa ajungem si pe-acolo .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Pup si eu fetele!!Rocsy ii doresc sanatate tatalui tau si refacere cat mai repede.Felix pe unde esti?georgiaBine ai revenit, sper ci vesti bune.Hai ca mai trag si eu cate un ochi pe la voi, de la serviciu, in pauze.Tin pumnii si ma rog sa veniti cu vesti cu ochisori.pe toateaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

BUNA FETELOR,

mAGDITA, TU AI RAMAS SUPARATA PE MINE, NU?

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sar'na fetele de primire ... sper si io ca toate sa vedem dublu cat mai repede .. la mine repede inseamna in luna in care am incercat...
io is bine , mai astept sa treaca ceva vreme si sa incep sa ma caut de simptome, asta asa ca sa nu-mi pierd antrenamentul

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput