Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 7
crisarh spune:
Am retinut Anaconda, merci de sfat, ti-am zis ca nu-i batuta in cuie hotararea mea, doar sunt gemeni si ma schimb cat ai clipi.In legatura cu fumatul, m-am lasat anul trecut cand am aflat de sarcina si m-am gandit c-o sa raman curand asa ca incerc sa nu ma apuc, ma rog, au trecut 9 luni de la avort si sarcina tot n-a aparut, sper sa nu ma reapuc.va pupcand ma gandesc la voi, parca am un feeling ca fetele vor reusi cu IA si vor fi cu ochisori, sper sa am dreptate, in cateva cazuri am avut in jurul meu.aspiranta la
aerlilian spune:
Anaconda,in loc sa te preocupe de pampersi si ceaiuri de colici,mataluta te stresezi cu experimente...Stai l mea,ca nu vom patita,fatainisti nimic.O sa mai traim mult si bine,o sa facem si o sa crestem copii.
Apropos,dimineata am salvat un copilas de la un posibil accident.Mama lui parase masina si verifica portierele daca sunt inchise iar copilul a zbughit-o diresct in sosea.Eram cu ochii pe el,aproape instinctiv,ca eu cum vad un copil,cum imi sucesc gatul...si am facut doi pasi mari pana la el,l-am luat de manuta si l-am trs.L-am cam smucit pe bietul copil,dar a fost o chestie de secunde...Mi-a multumit maica-sa,dar dupa aceea s-a repezit la bietul copil sa-l loveasca.Copilul nu parea sa aiba 4 ani...Imi venea sa-i zic sa-si traga ei una peste ochi,nu copilului,ca vina era doar a ei...
Aris,ce fac ochisorii tai frumosi,tot asa zambareata esti?Doar zambetul tau si urarea ta ma face sa fiu cat de cat optimista in ceea ce priveste aceasta IA,ca in rest...toate mi-au mers anapoda...doar un folicul care tot crestea si nu se mai spargea,Matei a lipsit...si tot asa.
ubirica spune:
Pup toate Tutunicile, nu am uitat pe nimeni, va citesc zilnic insa de cand m-am mutat din birou si am alti colegi nu prea mai pot scrie, nici pe mess nu mai stau, din acelasi motiv.
Urez bafta tuturor la IA, monitorizari, laparo si sa iasa cu ochisori!!!
Noi suntem bine, Maria a crescut chiar putin mai mult fata de dimensiunile standard, avem 18 saptamani si 2 zile.
lorelix spune:
Buna dimineata, fetelor..
ceva noutatii?
Anaconda,
TE astept pe mess, daca ai timp si chef.
eu sunt deocamdata la o cafelutza!
tot o aspiranta l
lorelix spune:
Aerlilian,
IA spune-mi tu cum ai procedat cu spermograma?
te-ai dus la cfr sau la ids?
ca si al meu treb sa se duca sambata la ids..si nu prea stiu cum sa procedez?
te pup
si bafta..in continuare
mada23 spune:
neata fete dragi
Ubiricule... ce dor imi era, te iertam in cazul asta, dar din cand in cand mai alimenteaza-ne cu vesti, sa stim ca esti bine, Mariuca dolofana
poopici la fete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
aris26 spune:
aelilian - esti o scumpa. imi doresc tare mult sa am drepatate si miercuri sa sarbatorim impreuna...eu miercuri sper sa aflu daca o sa avem fata sau baiat, tu miecuri faci 2 sapt de la IA.
12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
georgia_c spune:
gata micutele , am aparut si io din concediu .. a fost fain ....
sper sa apuc sa citesc din urma si sa vad ce s-a mai intamplacit
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
buna dragele mele!
am lipsit un pic. luni a fost operat tata si a trecut cu bine peste operatie. a fost o operatie f grea. a durat 8 ore. dar am trecut si peste asta. va pup