Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Arisica.. nu deranjezi, din contra ne face o deosebita placere, ne amintesti ca se poate, ca se mai fac inca minuni, multumim mult ca esti alaturi de noi
Sa stii ca e fetitza, m-am uitat acum mai atenta la poze si asa o silueta finutza nu are cum sa nu fie fata , ce-o fi sanatos sa fie

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Aris ,la cat esti de frumusica si de finuta,ar fi pacat sa nu faci o fetita frumoasa ca tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fetele ce-i cu voi, va nidati , nu mai zice nimeni nimic...hm m asteptam o gravidutza sa ne scoata din starea asta

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mada, sa stii ca da! Mi-e teama ca iar incep sa-mi pandesc toate semnele ca o nebuna. Fac comparatii cu luna trecuta... ce-am simtit, ce simt acum... Pe drum spre birou am primit un sms de la "domnul sot" - vorba lui T care spunea "sa am grija de noi doi" . Apaaaai va dati voi seama cum am luminat eu ca un soare si trei luni in toata statia aia de metrou, nu?

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

mada si eu parca ma nidez.....tare mi-ar placea sa postez pe forum un subiect cu cedez programare pt laparoscopie....dar vom vedea.
Intre timp, mi-a scapat si i-am zis mamei de problema mea cea mai mare- infertilitatea. Nu isi face griji f mari pt ca e convinsa ca o sa am bb-ul meu. Oricum, parca ma simt mult mai bine acum ca stie si ea. M-am tot ferit sa nu afle unde merg tot timpul la Bucuresti; totusi nu i-am zis si de laparo, cu toate ca azinoapte, confruntandu-ma cu o insomnie, mi-am propus sa ii spun. Mai astept....poate totusi nu mai e nevoie de laparo...sper pana in ultima clipa!
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mada , :)) daaa , ce-o sa ne mai imbatam ...peste vreo 10 zile !! Sper ca nu cu apa rece....

Aerlilian , baga seara . Eu i-am dat mesaj lui Tutu ieri si l-am intrebat daca sa pun vreo 4 utrogestane pe zi , avand in vedere ca endometrul meu e sub orice critica ...
Mi-a zis ca 2 , seara ...pe racoare ...
Or fi suficiente sa ingroase endo in timp record ?? Sper ca da ! Daca dr asa spune , inseamna ca asa trebe sa fac ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Fetelor, nu mai cautati simptome. Eu de o luna nu am mai avut ca asa am hotarat si a fost ffff bine. Iar cand am ramas insarcinata anul trecut la fel am facut, iar in luna in care nu am mai avut simptome am ramas, iar adevaratele simptome apar cam la 5-6 saptamani de sarcina. Singurul simptom a fost o oboseala mare, asta de dinaite de test am simtit, ca incepusem sa ma culc pe la 8 seara. Si tot inainte de test, am simtit frisoane ca la raceala, chiar atunci luasem si vre-o cateva zile paracetamol sinus, am crezut ca-i gripa, dar era sarcina. Ma rog, erau si colegii la serviciu gripati. Asa a fost la mine si am citit si la alte fete ca simptomele apar la 5-6 saptamani. Va urez sa aveti simptome adevarateaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala, Doamne ajuta ca intuitia sotului tau sa se adevreasca , sa scapi si de laparo si de stresul infertilitatii .
Madutz, eu sunt aici, doar ca azi am fost destul de ocupata la birou. Si eu astept gravidutze noi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Eu as tot cauta simptome de gravi,dar ma tem ca nu e asa...Mi-au aparut nelipsitele cosuri premenstruale si ma tem ca asta e semn ca nu sunt gravi.Mai pot aparea cosurile astea si din cauza de clomifen?Poate asa sa ma mai amagesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Apar cosurile si daca e sarcina, mie imi aparuse-ra. Asa ca fii optimista, eu simt ca o sa fiti 2 in 1.pup, ma duc acasaaspiranta la

Mergi la inceput