Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 6
lalitica2000 spune:
eu tot nu am primit nici un sms de la tutu :(((...dupa ce am vazut ca raspunde la mesaje asa repede incep sa-mi fac pb
ana, eu citisem pe net ca perioada pentru histero este intre a 10 zi si a 14 zi de cliclu. chiar si aici pe forum am citit ca scrisese cineva. nu am vrut sa dau informatii eronate.
sa intelegm ca inca ti se mai sparg foliculii? Sa fie cu II liniute peste 10 zile
aerlilian spune:
Anapup fata si iti tin pumnii.Sper sa ai noroc de data aceasta.Ma intrebai de mess,nu am mai intrat pt ca am avut un program infernal zilele acestea,iar seara,acasa nu stiu ce sa fac mai intai.Sunt bine,in continuare nu am nimic,astazi este a 8-a zi de la IA.Saptamana viitoare bag un bhcg,desi...nu cred sa fiu atat de norocoasa si sa-mi iasa mie din prima.Statisticile spun ca se intampla mult prea rar...
Lorelix,eu nu am reusit sa inteleg ce fel de sonda te sperie atat de tare.In timpul operatiei e vorba de tubul acela care ti-l introduce pe gat pt oxigen,dar tu nu vei stii nimic pt ca acela se baga dupa ce adormi.Iar dupa operatie,pt ca inteleg ca te sperie o sonda de dupa operatie,nu poate fi decat o sonda urinara care se lasa cateva ore.Nu-ti mai face griji,oricum nu vei sti nimic,dureaza foarte putin,este cea mai usoara dintre interventiile chirurgicale.
anaconda2 spune:
Aerlilian , n-o mai speria atat , ...ca n-o sa-i puna nimeni nici o sonda urinara :)) ! Nu se pune , nici la laparo , nici la histero .
Ea era nelamurita cum e cu intubatia , insa s-a lamurit intre timp , cred . N-o sa simta tubul , cum bine spui si tu , deja o sa sforaie :)) , si i-l va scoate inainte s-o trezeasca anestezistul .
Lorelix , ti-am zis sa nu-ti mai faci atatea probleme , ca n-ai de ce . Lasa lucrurile sa curga ... si va fi bine .
Altfel ,...eu incerc sa ma las de fumat ...si nu pot sub nici o forma ! Ce sa ma mai las ....cand se preconizeaza ca ne vom ...descompune instant ...de la experimentul alora :)) !!
Ma rog , eu nu cred ca ne va afecta in vreun fel , la nivelul nostru . Poate ptr stiinta va fi un pas urias . Iar noi , ne vom vedea in continuare la usa lui Tutunica , sa ne faca bebelica...
anaconda2 spune:
Ia infricosati-va putin ....!!!
Puneti www inainte....
.220.ro/LHC_experiment_to_be_or_not_to_be-107784.html
anaconda2 spune:
Va mai amintiti de serialul Star Trek? Pentru a primi hrana, membrii echipajului spuneau ce vor, iar un aparat le materializa, din nimic, felul de mancare sau de bautura dorit. Cam la asa ceva o sa ajunga omenirea daca experimentul ala reuseste . Asta pentru ca oamenii de stiinta vor sa descopere cum se poate face materie din nimic...
aris26 spune:
anaconda - cu fumatul...offf...incearca treptat, nu e bine sa te stresezi, clar nu acum. nu stiu ce tzigari fumezi acum, dar ma gandeam ca ai putea incerca kent nanotek gri..sunt f mici si f slabe, un pachet de nanotek face cat 3-4 tzigari normale light. bafta
12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
aris26 spune:
cu experimentul - eu sunt pro. sa experimentam domnule...eu sunt tare curioasa ce o sa descopere, dar cine shtie cat si ce o sa ne zica si noua.
12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
anaconda2 spune:
Aris , de vreun an fumez Virginia albastru , are 0,4 nicotina . Deci sunt slabe comparativ cu Marlboro , care le fumam inainte .
Bineinteles ca am incercat si Nanotek-urile , inca de cand au aparut :)) !! Ce , credeai ca nu stiu de ele :) ? Sunt cele mai slabe , intradevar , 0,2 nicotina , insa sunt oribile la gust , si fumatoarele stiu ce spun ..
Insa cele mai slabe , cu 0,1 nicotina ....este Kent 1 ! Ins anici sa ma bati ...nu pot sa trag paie ! Mai bine deloc ...
tamaryllis spune:
ca sa fiu in ton, ia vedeti cica o transmisie live
//joienegru.blogspot.com/ cu http: in fata