Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Da...6 octombrie am vrut sa scriu. Si la mine pica tot in z13 (daca n-o sa fie cumva z41 ). Ajung inca o data la concluzia ca doctorul nostru chiar stie ce face, sau are un al n-spelea simt extraordinar in ce priveste ciclurile si programarile. Eu una nu ma gandesc inca la culoarea pijamalei pt spital, ma gandesc doar ca daca o sa fie II, Dr.T va fi al doilea care va afla! Sau cred ca al treilea!

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Te schimbi la acelasi vestiar tot in pajama, halat, papuci, cateva pastile de Strepsils (pentru jena din gat cauzata de sonda dupa operatie). ..CE INSEAMNA ASTA..DESPRE CE SONDA ESTE VORBA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lorelix, suntem aici, nu e nevoie sa scrii cu caractere asa de mari. Echivaleaza cu un tipat. Sper ca nu te superi ca iti atrag atentia. E vorba de intubarea pe care ti-o face cand esti deja anesteziata. IOT, daca ai auzit. Intra pe infertilitate.ro, cu www. in fata, si citeste acolo tot ce te intereseaza despre laparo. Este site-ul dl.dr.Tutunaru, iar explicatiile sunt date de catre dumnealui.
Creata, la un cm, mai ales neregulat, nu se poate depista ovulatia decat prin monitorizare. Asta inseamna ca mergi la ecografii endovaginale incepand din z10, din doua in doua zile, si se urmareste cresterea foliculului. Cand ajunge in jur de 20mm, se sparge si elibereaza un ovocit viabil care o ia pe trompa pentru a se intalni cu . Daca se intalnesc si se iubesc, ia nastere mult asteptatul embrion la care visam toate. Esti pacienta dr.T sau ai nimerit la noi intamplator? Oricum, bafta multa si sa reusesti sa iti implinesti visul cat mai curand .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

FETELOR?
CE FEL DE SONDA ITI BAGA IN GAT DUPA OPERATIE???
PARCA ASHA CITISEM IN MICUL GHID DESPRE LAPAROSCOPIE
???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

:)))

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Mada , daaaa :))) .
Ai fost pe aceeasi lungime de unda ...

Mergi la inceput

Lorelix , sper ca ai inteles tot ce trebuie sa stii , da ? Iar daca mai ai nelamuriri , ma gasesti tot pe mess .

Lalitica , histero face in primele zile imediat dupa ciclu .

Aris , ba daaa , face si cate 3-4 pe zi !

Crisarh , nu stiu cate dintre voi stiti , insa la histeroscopie se foloseste alt gen de anestezie !! Cea prin vena , si baga alte substante , mult mai slabe decat la laparo ! Eu am deja 2 histero cu Tutu , si a fost ok la ambele , am adormit in sec 2 , si m-am trezit in 10-15 min . Fara stari de voma , fara dureri de cap ...in 2 ore eram deja acasa ! Nu stiu de ce insisti sa-ti faci HSG , insa e alegerea ta . De ce nu vrei sa vorbesti cu Tutu despre problema asta , si afli si parerea lui , si cum ar fi mai bine ptr tine , si ce e mai indicat sa faci ?!

In rest , la mine in burtica simt ca se "lucreaza" de zor ... Nu stiu ce ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, am sentimentul ca vei primi cea mai frumoasa veste din viata ta, peste 11 zile .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

uite ce am gasit eu referitor la perioada in care se face histeroscopie:
"Perioada in care este indicate explorarea, legat de periodicitatea ciclitatii menstruale, este cea proliferativa (“climatul estrogenic”) intr zilele 8-14ale ciclului mestrual normal si/sau dupa ciclu sub pilula secventionala, in caz de contraceptie , sub tratament estrogenic in premenopauza (si nu in secventa compensatorie progestativa)."
eu o sa fiu in ziua 13. ma incadrez deci, nu?
oricum, Anaconda, te admir ca esti asa hotarata! Eu sunt "terminata" de cand mi-a dat mesaj tutu.

Mergi la inceput