Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lorelix pt a-ti activa PM-ul mergi in stanga paginii -mesaje private-options-activare mesaje private-trimite modificarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

fetelor, mai este careva programata pentru LAPAROSCOPIE, pe data de 17 SEPTEMBRIE???
va rog sa-mi raspundeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

tamy, tie dupa cat timp ti-a raspuns Tutu la sms din momentul in care ai trimis sms-ul?
Vezi ca histeroscopia se face intre ziua 10-14 a ciclului. daca data de 2 octombrie se incadreaza in perioada mentionata iti va face si histero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mada - esti o dragutza

lorelix - nu cred sa mai gasesti o alta fata in aceeash zi cu tine. nu prea face mai mult de o operatie/zi.

rala, tamy - poate il lasati pe domnu' doctor fara material de lucru pe 2 si 6 oct...bafta multa pana la laparo

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Crisarh , de ce nu faci histero pana la urma , cu Tutu ?[/quote]Ana, de teama anesteziei generale, mi-a fost foarte rau dupa ea la laparo. Mi-a luat o saptamana sa imi revin. Si ar mai fi si ca tutu e foarte aglomerat si ma gandesc ca poate nu e nevoie sa fac histeroscopie si poate rezolv cu HSG. Dar inca nu m-am hotarat 100%, merg mai intai sa imi citesca analizele, infectioasele si dozarile hormonale, mai discut cu ea si apoi o sa ma hotarasc. merci te pup si abia astept sa dai vestea cu ochisoriaspiranta la

Mergi la inceput

gravi]..tot o aspiranta la un BB

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix
Crisarh,de ce ti-a fost rau dupa anestezie?ce-ai simtit, povesteste-mi mai multe..]te ros..si cum sa-mi activez pm..ca haba n-am..va pup
Ei, stai linistita. Eu probabil am probleme cu fierea sau ficatul, chiar cu o saptamana inainte de laparo am avut avut febra din cauza fierei sau ficatului, nu stiu care e cu problema. Si anestezia le-a dat peste cap iar si am varsat, si nu am putut sa mananc nimic vre-o 2 zile, atat, dar din punct de vedere al operatiei nu a fost problema, m-am refacut greu din cauza fierei sau ficatului, atat.Din acest motiv, e bine sa bei multe lichide atunci sa elimini anestezicul cat mai repede. In rest a fost floare la ureche, as mai face inca una, nu-i problema, dar fara anestezic Stai linistita ca operatia este usoara si la alte fete refacerea a fost imediat, intr-o ora doua.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza_87 spune:

as vrea dak se poate sa ma ajute cineva in legatura cu calcularea perioadei fertile.imi doresc un bebe, dar am un ciclu neregulat si nu am gasit nimic care sa ma ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

lali, mie mi-a raspuns dupa 2h30'. i-am dat mesaj pe la 11.30. prin urmare e posibil sa imi faca si histero, caci data pica in perioada mentionata de tine, respectiv in z13; sper sa nu imi intarzie, sau daca imi intarzie, sa fie vreo 9 luni.
e posibil si sa aiba ocupata perioada mentionata de tine in mesaj.
aris, ar fi minunat! cred ca si tutu s-ar bucura putin. ii gasesc eu alta doritoare de laparo.

Mergi la inceput