Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 4
tamaryllis spune:
Lorelix pt a-ti activa PM-ul mergi in stanga paginii -mesaje private-options-activare mesaje private-trimite modificarile.
lorelix spune:
fetelor, mai este careva programata pentru LAPAROSCOPIE, pe data de 17 SEPTEMBRIE???
va rog sa-mi raspundeti
lalitica2000 spune:
tamy, tie dupa cat timp ti-a raspuns Tutu la sms din momentul in care ai trimis sms-ul?
Vezi ca histeroscopia se face intre ziua 10-14 a ciclului. daca data de 2 octombrie se incadreaza in perioada mentionata iti va face si histero.
aris26 spune:
mada - esti o dragutza
lorelix - nu cred sa mai gasesti o alta fata in aceeash zi cu tine. nu prea face mai mult de o operatie/zi.
rala, tamy - poate il lasati pe domnu' doctor fara material de lucru pe 2 si 6 oct...bafta multa pana la laparo
11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
crisarh spune:
Crisarh , de ce nu faci histero pana la urma , cu Tutu ?[/quote]Ana, de teama anesteziei generale, mi-a fost foarte rau dupa ea la laparo. Mi-a luat o saptamana sa imi revin. Si ar mai fi si ca tutu e foarte aglomerat si ma gandesc ca poate nu e nevoie sa fac histeroscopie si poate rezolv cu HSG. Dar inca nu m-am hotarat 100%, merg mai intai sa imi citesca analizele, infectioasele si dozarile hormonale, mai discut cu ea si apoi o sa ma hotarasc. merci te pup si abia astept sa dai vestea cu ochisoriaspiranta la
crisarh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix Crisarh,de ce ti-a fost rau dupa anestezie?ce-ai simtit, povesteste-mi mai multe..]te ros..si cum sa-mi activez pm..ca haba n-am..va pup |
creatza_87 spune:
as vrea dak se poate sa ma ajute cineva in legatura cu calcularea perioadei fertile.imi doresc un bebe, dar am un ciclu neregulat si nu am gasit nimic care sa ma ajute.
tamaryllis spune:
lali, mie mi-a raspuns dupa 2h30'. i-am dat mesaj pe la 11.30. prin urmare e posibil sa imi faca si histero, caci data pica in perioada mentionata de tine, respectiv in z13; sper sa nu imi intarzie, sau daca imi intarzie, sa fie vreo 9 luni.
e posibil si sa aiba ocupata perioada mentionata de tine in mesaj.
aris, ar fi minunat! cred ca si tutu s-ar bucura putin. ii gasesc eu alta doritoare de laparo.