Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 3
magdita spune:
Lilisor, nu te mai lua dupa simptome iubita, iti spune Stan Patitu'. Sunt de la clomifen si utrogestan. Adevaratele simptome apar mai tarziu. Iti tin pumnii sa fie luna norocoasa .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lalitica2000 spune:
fetelor, m-am hotarat sa-i mai trimit azi un sms lui Tutu ca vad ca tuturor le raspunde numai mie nu. M-am gandit ca poate mie nu mi-a scris ca nu avea sala libera de operatie pentru perioada care i-am scris-o eu asa ca acum ii scriu iar pentru ca nici la telefon nu-l prind. Ca sa fiu sigura, nr este 0723999939, nu?
mada23 spune:
'neata fete dragi
Lali... e bun numarul, mai da-i un sms, poate nu a ajuns.tinem pumnii
Machus...pupici lui Bogdanel, asteptam cu nerabdare pozele
Crisarh..bafta multa
Tamy...fii barbata, laparo e floare la ureche, gandeste-te la premiul de dupa
Magdita...mai avem putin pana la
Aris... la burtica
Ge-ungurica...te asteptam
Lilishor..lasa semnele, nu face bine la "pisic", umple timpul cu altceva
Ana.. ai grija de outze, cloceste-le bine
Lorelix... inveti tu pana la urma care-i treaba stai aproape
poopici la toate fetele
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
aris26 spune:
scrie un nou sms...se pare ca a avut nishte probleme tehnice
wow ce luna plina ne ashteapta...multe laparo, multe teste pozitive... se pare ca de sarbatori o sa avem multe famili fericite...bafta tuturor!
11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
anaconda2 spune:
Ptr cele interesate , nu uitati ca Tutu pleaca din RO joi seara si se intoarce abia luni dim la spital .
lorelix spune:
Crisarh,
de ce ti-a fost rau dupa anestezie?
ce-ai simtit, povesteste-mi mai multe..]te ros..
si cum sa-mi activez pm..ca haba n-am..va pup
lalitica2000 spune:
am trimis iar sms-ul. Acum sunt iar in asteptari....va tin la curent oricum. Multumesc pentru imbolduri ca altfel tare ma tem ca mai pierdeam o luna...
lorelix spune:
Lalitica,
tu vrei sa te programeze pt laparo?
si eu i-am tris sms..luni..si mi-a RASPUNS IERI...E CU ALT SUBIECT..NU ERA DESPRE LAPARO..CI ALTCEVA.
TE PUP
tamaryllis spune:
multumesc mult pt incurajari, fetelor!
azi ma simt mult mai bine si am inceput sa vad lucrurile cu totul altfel decat ieri referitor la faptul ca voi fi matusica. Poate ca intr-adevar, asta era sutul in fundul meu pt a face un pas inainte, caci nu eram hotarata sa fac laparo.
Rala, cred ca ai vrut sa spui 6 octombrie, nu? Daca ea ceva mai devreme ne vedeam pe acolo!
Nu mai face nimeni laparo pe 2 oct? sa ne treaca timpul mai usor?
Multumesc mult tuturor pt informatii! M-am hotarat sa merg pe 1 oct la spital pt analize si dupa-amiaza sa merg la Tutu la cabinet, poate reusesc sa vb cu el. Mi-e sa nu cumva sa faca tot ce stie el, in sensul sa imi faca doar laparo, nu si histero. Si vorba ta Magdita, sa ii spun si de frica mea in legatura cu anestezia, poate il conving sa le faca pe amandoua.
Crisarh, daca asa te-ai decis, Bafta mare! Sa ai rezultat bun!
Feli, nici nu am venit eu bine, ca ai disparut tu iar!