Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

magdita - sunt f binemultumesc de intrebare. maine implinesc 12 saptamani de sarcina si sper eu ca am trecut de partea mai riscanta.

tammy - nu vad de ce sa il mai suni sau sa vorbesti cu el. eu una nu am facut-o. mi-a facut programarea cu o luna inainte si a zis pe18 laparo. atat. pe 17 am fost la analize...nu am vorbit cu el...deshi ne-am intalnit pe acolo, iar in ziua operatiei doar l-am vazut cand a intrat in sala, eu eram deja pe masa cu branula si toti senzorii montati, dupa ce a intrat si tutu...gata...noapte buna.
daca a zis programare pe 2 oct. pai pe 2 oct e operatia, sigur sigur, analizele cu o zi inainte. dar se pare ca doctorul nostru s-a obishnuit ca pacientele lui au temele f bine facute si stiyu tot ce trebuie sa stie fara sa-l mai intrebe pe el

chiar unde e ubirica???

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Va salut si eu pe seara!!!!Asaaaa, deci, pana la urma i-am spus sefei mele ca scopul meu in viata e lupta cu infertilitatea (bineinteles cu lacrimi in ochi, ca nu pot sa vorbesc pe aceasta tema altfel). Si i-am explicat de ce merg asa des la doctor si ca este necesar ca atunci cand am o programare sa nu o aman. Una, ca e posibil ca reprogramarea sa fie peste o luna sau respectiva programare e facuta in functie de z1. A primit destul de bine vestea si a facut tot posibilul sa plec in delegatie pe 17, nu pe 16 cand aveam programarea. Doamne ajuta, o iau ca pe un semn bun, ca vor fi rezolvate toate pe rand si va veni si bb-le mult asteptat. Faza draguta ca ea nu stie cum sta treaba cu infertilitatea, era un cuvant necunoscut ei, si m-am rugat in gand sa nici nu afle sau sa nu afle asa cum am aflat eu. Oricum, are un baietel de 5 sau 7 ani. Asa ca am mai trecut peste un hop. Oricum azi noapte am avut cosmaruri ca nu mia stiam cum sa ma descurc ca sa ajung la programare. Pana la urma am sa merg la doctora pt ca mi-a fost recomandata si la prima consultatie mi s-a parut o tipa cu suflet si care stie ce vorbeste. Am citit despre HSG si modul prin care unii medici au facut rau pacientelor, dar am citit si contrariul, cum au facut HSG si a fost ok, nu pot decat sa sper ca aceasta doctora nu imi va face decat bine si ca raul a fost de ajuns cel din iarna. Asa ca voi face histerosalpingografia si sper sa gasim cauza infertilitatii.Cam asta despre mine.va pup si tin pumnii la gemeni, tripleti,... la cat mai multi si sanatosi, numai cu ochisori sa fieaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , unde esti...?
Spune-ne ce simti prin burtica ... Miscare , agitatie ...ceva ? Simti ca se "lucreaza" :)) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda,scumpa mea,alta data,la 5 zile dupa ovulatie,ma nidam de zor,avem dureri de implantare ...la creier,evident!Acum nu simt absolut nimic in afara faptului ca ma tot ingras si o pun pe seama clomifenului.Si...inca ceva:astazi am avut mameloanele sensibile la atingere...nu-mi amintesc sa mai fi avut vreodata asa ceva...Pot sa consider ca asta e semn de gravideala?Ca ceva trebuie sa-mi induc si eu,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Offff Anaconda, m-am gandit ca merg pe mana lui tutu ca nu am nimic asa cum a vazut la laparo, doar vreau sa verificam cu sinechia aia, ca tot am un feeling ca asta e cauza infertilitatii. Si nu as fi vrut sa trec iar prin anestezie totala, ca mi-a fost destul de rau la laparo in urma anesteziei. Am citit pe net ca pt unele fete nu a fost asa rau cu HSG, sper si la mine sa fie ok si sa gasim cauza. Si mama a facut HSG si apoi a ramas insarcinata cu mine. O sa vedem ce va fi.Grele deciziile astea. O sa va tin la curent.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , eu zic sa stai linistita , nu mai face ...floricele pe campii ....iar peste deja vreo 11-12 zile , poti face bhcg la urgenta . Pe mess nu ne mai intalnim si noi deloc..?

Crisarh , de ce nu faci histero pana la urma , cu Tutu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinette spune:

Tammy eu o sa fac laparo pe 26 septembrie. Acum 10 zile i-am dat mesaj lui T. si i-am spus problema mea. Mi-a dat mesaj inapoi si mi-a spus ca pe 26 sept are liber.I-am multumit tot printr-un SMS si i-am spus ca o sa-l sun inainte cu o saptamana pentru detalii. A doua zi mi-a raspuns tot prin SMS si mi-a zis sa ma prezint pe 25 sept cu adeverinta si trimitere de la medicul de fam pentru internare.
Multumesc Magditei pentru detalii despre vizarea la CAS judeteana.
Eu mai am o laparoscopie facuta acum 2 ani la cluj, insa acum nu mai stiu care e situatia prin burtica. Atunci mi-a gasit aderente de la operatia de chist de acum 4 ani si sigur s-au refacut intre timp. Sper de data asta sa pot profita de indepartarea lor.......in urma cu 2 ani n-am stiut ca se refac asa repede si sotul a plecat in grecia si uite asa m-am taiat mai mult degeaba. Acum m-am fript si sper sa ne ajute D-zeu de data asta.
la toate tutunicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Buna dimineatza,
Magditza raspund la apel. Va citesc aproape zilnic si sunt alaturi de voi din toata inima.
Anaconda, sa dea DD sa fie luna cu noroc. La cat de optimista esti, ai toate sansele.
Aerilian asemenea .
Tamy poate iti face bebe o surpriza..

Felix, bine ai venit din concediu!
Pup si fetele nou venite si le urez succes!

Noi suntem ok. In weekend am fost la mare si ne-am balacit putin. Am sa pun niste poze cu burtica. Vineri, pe 19 sept, am urmatoarea programare la dr. Mi-am facut analizele de sapt 28. In mare sunt ok. Cu calciul sunt la limita inferioara.

Va pupacesc pe toate !!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Poftiti la cafelutza, ceiutz, 3in1, cappucino si alte chestii cu e-uri .
Aris,Machus, ma bucur ca sunteti bine.
Ubi, pe unde-ti plimbi burtica?
Corinette, cu multa placere. Bafta multa la laparo si rezultat beton !
Crisarh, bafta multa si tie la HSG.
Tamy, cum iti mai e? Te simti mai bine ?
Rocsy, cum se mai simte tatal tau?
Madutz dragutz, te pup dulce iubita.
Felicic, mi-e dor de tine.
Georgic, de-abia astept detalii despre IA in Ungaria. Doamne ajuta sa iti reuseasca si sa ne dai cea mai frumoasa veste din viata ta .

Va pup pe toate si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Buna dimineata!
Vad ca suntem destul de multe fete noi, asa ca cele vechi e cazul sa mai faca loc si sa fuga la odisee
Intr-un final am reusit sa intru si eu sa va povestesc. In mare a fost ok, in ziua 10 aveam un ou de aur de 17, iar in ziua 13 crescuse la 24.6. Ne-a facut Dr.T. program, dar ca un facut luna asta am intampinat tot felul de probleme de "sincronizare conjugala". Azi dimineata, ziua 15, se sparsese, iar noi prestaseram in ziua 11 si ziua 14 - deci dupa toate matematicile... ar trebui sa fim "acoperiti".
Am pornit hotarata luna asta, ca daca nu iese sa-mi iau inima in dinti si sa fac laparo. Asa ca azi dimineata nu m-am lasat dusa de la spital fara programare. 6 septembrie. Si sa-i dau un sms sa ma si scrie pe programator. Asa ca, cu chilotii in vine mi-am notat cu mana tremuranda pe calendarul de birou (pe care il purtam cu mine)mazgalit cu toate culorile, monitorizarile, ovulatiile, ciclurile, glerele si temperaturile pamantului, prima interventie chirurgicala din viata mea, si cred, primul pas serios in a avea un copil. "Daca esti gravida, ma suni sa anulam laparo" - pai, io zic ca avem sanse mari sa o anulam
Lorelix, si mie mi-e frica, dar am incredere in medicul meu si incredere in mine. O sa fie bine.
Tamy, se pare ca suntem cam in aceeasi oala, asteptam liniutele duble, si daca nu, mergem sa visam frumos la Elias.


...pararea mea!

Mergi la inceput