Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
rala spune:
Neata fetelor, sa va spun si eu, ca pe-acasa nu mai am curaj sa povestesc "simptomele", ca s-or fi saturat si ei de mine cat de "gravida" am fost in fiecare luna in ultimul timp.
La 6 zile dupa ovulatie, mai precis in ziua 4 si 5 eu am simtit un fel de dureri, ca alea de la ciclu dar fooooarte slabe, parca de azi au inceput sa ma doara putin si sanii. Uf! Si-am zis ca n-o sa mai cad in tentatia simptomelor!
...pararea mea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
anaconda deci pe 20 testam?eu nu am niciun simptom, dar nimic nimic, nici daca ma caut nu gasesc.tu ziceai ca faci testul de sange?ca eu sambata plec din oras si nu am unde sa fac testul de sange.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
rocsy2007 spune:
hai fetelor cu vesti bune ca vorba lui felix in ultimul timp nu prea au mai fost gravidutze. eu am luat o pauza. sa vedem cand o iau de la capat. ma ingrozesc cand vad ca trece tipul asa de repede. mi-e asa teama cateodata. e asa greu sa traiesti in nesiguranta.....oare imi voi tine vreodata copilul in brate? sunt momente in care sunt optimista si momente in care ma tem. mi-e teama de singuratate. vreau sa las ceva pe lumea asta. off...ma vait eu de parca voi nu treceti prin aceleasi momente. hai ca vremea asta ma intristeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
felix bine ai revenit din concediu
te-ai plimbat ceva, sper ca te-ai intors relaxata si plina de forte noi
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
aerlilian spune:
Fetele mele,eu probabil ca voi afla ceva daca ma hotarasc sa fac testul de sange.Nu prea vreau sa-l fac pt ca ma tem foarte tare de deziluzii,dar probabil ca nu voi rezista si-mi voi face timp maine sau poimaine ca sa fac testul de sange.
Felix,bine ai revenit!!!
Coco,hai cu liniutele duble!!!
Georgia,mi-e dor sa aud cum te nidezi!!!
Magdita,Mada,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaconda2/anaconda2.jpg)
anaconda2 spune:
mcrissa , da , cam pe 20 fac testul . Tu ? Cate zile ai de la IA ? In bucuresti il faci la IDS , stii da ?
georgia_c spune:
aoleoooo,
aerlilian, nu-mi mai aminti ..ca daca incep nu ma mai opreste nici uraganul ike
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Ia uimeste-ma,Georgia ,ca abia astept sa ma las dusa de furia uraganului!Devasteaza-ma!
felix76 spune:
Vreau si eu cu uraganul! Peste cateva zile incep perioada fertila apoi vine gravideala lunara! La cap pana acum, sper sa apara si la burta pana la urma!
Va pupacesc,
Felix