Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magdita ,io nu prea mai am vesti ... asa ca ...astept marea cu sarea
de lali mai stie cineva ceva ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatzaaaaaaaa
MaiFelixule... ce dor imi era de cafetutza ta, sa inteleg ca ai venit cu fortze proaspete, ce matinala esti, eu la ora aia faceam
o saptamana excelenta tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Buna dimineata fetelor,

A mai aparut cineva care face laparo pe 17 septembrie?

Altfel ce mai faceti?

Va doresc o saptamana usoara, si sa auzim numai de bine!

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna dimineata la fete ! Magdita , sunt bine , mi s-au umflat doar sanii si sunt durerosi , insa nu bag in seama ...simptomele , pentru ca pot fi inselatoare . Sunt invatata :)) ! Mai e putin pana pe 20 , cand voi face testul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetelor,

georgicule, sunt si eu pe aici, doar ca stau mai in umbra.
deocamdata n-am nici o veste nici de la al doilea sms, am mai facut si o amigdalita acuta si nici dupa 3 zile de tratament cu antibiotic vad ca nu are efect si gatul meu tot in pioneze este iar azi tre sa merg iar la medic sa vada ce puii mei am cu gatul asta, ca imi creaza asa o stare naspa. Astazi nu prea sunt in apele mele din cauza gatului, a vremii si de ce sa nu zic ca si din cauza lui Tutu ca nu vrea sa ma bage in seama. dar o sa treaca si astea si o sa vina si zile mai bune...

ana, la ce productie ai avut, cu aiguranta semnele nu sunt inselatoare.

felix, bine ai revenit pe plaiuri mioritice!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor!
bine ai revenit felix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lalitico , de ce nu-l suni pana-l prinzi , si te mai complici cu sms-uri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, bea ceiutzuri calde, nu fierbinti, mai ales de musetel. E dezinfectant si cicatrizant pentru gat.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna dimineata!

Ma apuca tremuratul cand ma gandesc ca saptamana asta tb sa-l sun pe dr!

Aerlilian ce face? N-ar tb sa primim niste vesti cu II?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragi,

Multumesc de primire, a fost frumos prin strachinataturi, alta lume, alti oameni... Zici ca noi romanii nu facem parte din lumea asta! Mi-am bucurat sufletul, mintea si ochii.

Mariilor, la multi ani fericiti si impliniti va doresc, scuzati intarzierea! Sorella, si tie iti doresc sa primesti cel mai frumos cadou, cele doua liniute rozalii pe testulet si multi ani fericiti!

Georgi, Lilica, Anaconda astept cu nerabdare zilele testelor voastre! Va doresc sa vina toamna cu bebe in cioc! Va rog din suflet, deschideti poarta bebeilor catre burticile noastre ca prea putine gravi in ultima vreme am vazut!!!

Bun venit fetelor noi, le doresc sa nu stea prea mult pe-aci, sa se duca fuguta la odisee!

Rocsy, ma bucur ca tatal tau a trecut cu bine de operatie, stiu ce consum psihic implica, atat la el cat si la restul familiei! Insanatosire grabnica si ii doresc sa devina repejor bunicut sa-si tina nepotelul pe genunchi, sa-i citeasca povesti cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene!

Le salut si le pupacesc si pe gravidutele care mai trec din cand in cand pe la noi sa ne mai insenineze zilele si sa ne spuna ca SE POATE!

Magdi, o floare de la mine pentru tine !

Dragutele mele noi si vechi va pupacesc si ne doresc la toate sa auzim gangurit de bebe la noi in casa cat mai repede!

Eu am vazut iar rosu, asa, ca in fiecare luna! dar nu-i bai, o iau de la capat tot ca in fiecare luna!

Ma duc sa va cetesc romanele din urma ca tare harnicute ati fost!

Felix

Mergi la inceput