Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
georgia_c spune:
draghili meu ... io de ceva vreme , imi pun intrebari ca-n caragiale ... ma apuca pe la 12 trecute fix si ma tin langa asa.. ultima idee fixa ..cand fac io testul ... dupa ce au reusit fetele sa ma lamureasca cam cum stau trebustile , mai nou am inceput cu drumurile pe la buda sa vedem starea lui titi ... ca deh acasa mergeam io fara sutien cu ele atrnand aici nu-mi da mana ..sau imi da .. dar imi pierd job-ul
acum incerc sa-mi amintesc cam la cate zile inainte de cm ma apucau semnele ... deh baba a uitat .. a mai fost si concediu' si mi s-au sters si putinele informatii care le mai aveam...
hai acum baga tu text , sa vedem tu cum stai ... cand faci testul de sangerete , maine ??, ca sa le scot pe puturoasele alea de majorete , ca le-a prins mucegaiul de cand n-au mai dansat
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelix/lorelix.jpg)
lorelix spune:
Alooo!
Pe mine nu ma baga nimeni in seama?
Nu-mi urati nimic pentru LAPAROSCOPIA de miercuri(17 sept).
M-AM SUPARAT PE VOI.......
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
georgia_c spune:
lorelix ... stai flexata zana ...ca pana miercuri o sa te umpli de urari ... nu te uita fetele , dar galeria incepe de maine , azi suntem amortite de vreme ,de we .. de diverse ganduri de nidare , mai la cap , mai la picioare
...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada23/mada23.jpg)
mada23 spune:
Lorelix...esti ca un copil...ce vrei sa-ti spunem daca de aici nu e nimeni care face pe 17 laparo, ce sa-ti raspundem?!
Nu ai de ce sa te superi ,aici fiecare isi zice oful, nu asteapta sa o intrebe cineva.
Iti tinem pumnii, DD sa te ajute sa ai rezultat bun.
Asteptam vesti, esti pe maini bune, nu-ti face griji.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
rala spune:
Pai sa adaug si eu o picatura la uragan: pe langa forfoteala de care va povesteam de dimineata, acum parca m-a apucat si un fel de greata, si parca si cam balonata sunt... (desi s-ar putea sa fie de la festinul culinar din weekend ). Aaaaa iar de dimineata aveam gust metalic in gura. Asa-i ca la 6 zile dupa ovulatie e prea devreme?
...pararea mea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelix/lorelix.jpg)
lorelix spune:
O zi buna in continuare..
vb maine..cand va fi o noua zi.
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
tamaryllis spune:
bun venit, feli!
eu m-am hotarat sa nu va mai scriu de la serviciu, sa nu cumva sa ma "urmareasca" si sa ma puna sa dau banii inapoi pt orele nelucrate
eu astazi am trecut fost depresiva....poate din cauza vremii....
cert e ca au inceput petele maronii, destul de devreme- cu 4 zile mai devreme. Ce sa mai......nu mai scap eu de laparo... Si cand stau si ma gandesc ca mie mi-e frica de anestezie si.... cine stie ce o gasi pe acolo! De abia azi am inceput sa ma gandesc si la treaba asta! Acum am un alt motiv de stres!
Am fost ff suparata azi, acum sunt mai bine...parca n-as vrea sa il supar si pe DD, care ar putea sa imi arate mie ce inseamna sa ai probleme grave! Trebuie sa ma multumesc cu ceea ce am, caci sunt sigura ca poate sa fie mai rau!
Credeti ca e in regula daca merg singura la analize cu o zi inaintea operatiei? Ca nu are cine sa mearga...sotul se va invoi pe 2 octombrie cand e programata operatia. Adica o sa am nevoie de cineva sa ma ajute la... ceva?
Te incurajez si eu Lorelix, cu toate ca nu pea sunt in masura sa fac treaba asta luand in considerare ce am zis mai sus! Sa ai rezultat beton! Suntem in aceeasi oala! Nu ne-ai zis ce e cu spermograma sotului? De a zis Matei?
Coco, ce ne zici?
Va pup!
rala spune:
Tamy, pai stai asa! De ce zici ca petele sunt semn rau? Poate sa fie spotting-ul! Eu am mai avut o sarcina in trecut si asa a fost, si fix cu 4 zile inainte. Ba chiar mi-am pus un tampon si am plecat la o petrecere. Cand m-am intors arata asa ca de ziua 1, dar peste noapte nu a continuat, dar mai patisem si asta asa ca nu m-am alarmat. Si nici alte simptome n-am avut, decat mai tarziu peste vreo saptamana cand dormeam pe unde apucam. Asa ca, te rog eu, fi optimista!!!
Iar despre laparo... ce sa zic? si mie mi-e frica, dar mai curand de dezorganizarea si atmosfera de spital, de eventualii "profesionisti" peste care as putea da... dar nu mi-e frica de anestezie! De fapt, sunt recunoscatoare ca exista o metoda sa te culci si sa te trezesti reparata! Tot cu ocazia acelei sarcini de care vorbeam, am avut parte si de un chiuretaj fara anestezie generala. Cea mai urata si mai neagra experienta din viata mea! Asa ca, dau 3 zile de ameteala si greata ca sa scap de durere. Ce zic eu trei? Dau si-o saptamana!
...pararea mea!
rala spune:
Lorelix, ai avut vreodata o carie? Care nu te supara f tare la inceput dar stiai ca e acolo si o sa-ti cauzeze probleme in viitor. Pe care ai tot neglijat-o si ai tot incercat sa amani vizita la stomatolog (cu diverse artificii: spalat des pe dinti, scobitori samd) pana cand intr-un miez de noapte, eventual de craciun te-a pocnit durerea aia mare, cu lacrimi si zvarcoliri in pat... Si esti obligat sa te duci la dentist, si in cateva ore esti ca nou... Si te intrebi: pentru ce atat chin si durere si frica? A meritat?
Ce spun eu e ca o sa treaca cat ai bate din palme, si o sa razi in urma ca te-ai stresat dintr-atat.
You have to be strong for yourself, no-one is going to be that instead of you!
...pararea mea!