Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

rala, nu zic nu pana nu vad rosu.... dar parca prea seamana luna asta cu cele anterioare, cand nu a fost sa fie.......
multumim pt caci avem zile ploioase

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Nu a fost sa fie luna asta,au venit rusii,deci e Z1,plus de asta ma doare burta ingrozitor.
O iau de la capat,daca nici luna asta nu iese nimic o sa fac FIV,pana la sfarsitul anului vreau bebe.
Sper ca voi sa fiti mai norocoase.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ei si daca o fi sa fie sa facem laparo?! Poate chiar e mai bine asa. Scapam odata! Vedem ce e si pe acolo... Asa, daca ramanem, dupa ce trece toata euforia si bucuria celor 9 luni, a nasterii si ne dorim poate al doilea bebe, o luam de la capat cu intrebarile...Si tot la laparo ajungem.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

coco, imi pare rau!
o sa reusesti, pt ca esti f hotarata!

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Rala, multumesc pt incurajare..sa stiica parca abia astept sa-mi faca laparo..ca sa scap odata de incertitudinea asta..te pup..si mai vb.

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

coco , imi pare rau ...nu pange , nu pange offfff....hai poate ne mai aduce o graviduta , toamna asta ploioasa .,..ce zic io una , sa ne aduca mai multe ...

fetele , laparo e multttt mai simpla decat problemele dentare ... plus ca daca e ceva pe acolo , macar veti stii si se poate face ceva ... plus ca ... sunt multe fete care dupa laparo au ramas imediat , in luna urmatoare sau la 2 luni ..asa ca nu poate fi decat motiv de speranta... so .. cu curaj inainte ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Fetelor, va rog sa-mi dati si mie pe P.M. nr. de mobil al lui Tutunaru, pentru a-l intreba ceva. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!

As vrea sa le incurajez si eu pe cele care urmeaza sa faca laparo. Nu este o operatie asa de grea cum s-ar putea crede si cel mai important lucru, reprezinta o metoda prin care puteti depista cauza infertilitatii si, de ce nu, apropierea de visul cel mare. Fetele care ma cunosc stiu ca si eu am facut laparo, cand a trebuit sa-mi mute uterul si trompa dreapta in pozitia normala (erau puternic deviate la drepta din cauza chiuretajului efectuat pt indepartarea unei sarcini oprite in evolutie si realizat de un "profesionist"....), ceea ce s-a dovedit a fi cauza infertilitatii mele. La o luna dupa laparo am ramas insarcinata, in conditiile in care incercam de 2 ani sa raman din nou si nimic...
Asa ca mult curaj si sa aveti rezultate f bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fete dragi,

Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am aparut si io la cafea ....sar'na felixica de tratatiune

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput