Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 12
mada23 spune:
cam asta am gasit repede
Se pare ca e mana in mana cu anexita:
"Anexita este de fapt o infectie asociata cu o inflamatie provocata de microbii din sfera genitala.
Cauza anexitei este una de ordin bacteriologic, prin germeni de tip chlamidia, precum richetii, microplasma etc. Este o boala ce se transmite sexual, dar care poate avea drept cauza si lipsa de igiena a femeii sau slaba ingrijire a sanatatii (statul in frig, vreme racoroasa, purtatul fustelor scurte pe vreme rece etc)."
Microplasma=este o bacterie foarte mica, 0.2-0.8 micrometri,lipsita de perete. Se gaseste in natura, la insecte, animale, om.Unele sunt patogene pentru om, ca Mycoplasma pneumo-niae, cauzatoare de infectii respiratorii, sau Mycoplasma hominis si Mycoplasma ureaplasma urealyticum responsbil de infectii genitourinare.Unele antibiotice permit tratarea eficace a infectiilor cu mycoplasme
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
mcrissa spune:
mycoplasma si ureaplasma se recolteaza impreuna.sunt foarte pacatoase, eu am facut tratament cam un an sa scap de ureaplasma,dar nu e o piedica sa ramai insarcinata.eu am ramas cu ea si o aveam de cel putin un an.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
aris26 spune:
lorelix - nu am vb cu ea. dar daca e ceva grav cred ca o sa ne anuntze ea.
12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
mcrissa spune:
eu nu am auzit de microplasma, dar sigur nu e acelasi lucru.am cautat e net si nu am gasit sa fie o bacterie, poate e greseala de editare si e vorba de micoplasma.
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
crisarh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rocsy2007 fetelor m-a sunat si mi-a zis. cica microplasma se numeste. ce stiti de asta?Roxy viitoare cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi |
mada23 spune:
Eu am gasit articole si cu microplasma si cu mycoplasma, dar vorbeau de acelasi lucru, cred ca coresct este mycoplasma.
"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
anaconda2 spune:
Incerc sa nu ma mai gandesc la ziua de ieri .
In rest , ce-o fi o fi ...si daca n-o fi ...., imi cumpar iar Gonal luna viitoare :)) ! Multam de mesaje !
magdita spune:
Ana
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Ok Ana, mi se pare just