Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 11
georgia_c spune:
rocsy2007
cred ca e vorba de mycoplasma ,mai e si ureaplasma
.acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Obstetrica-ginecologie/Infectii_cu_Mycoplasma_si_Ureaplasma_1183.html
pui tu www in fata
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
georgia crezi ca asta ar putea fi o cauza? eu nu am facut nici una din analizele astea. o sa ma duc sa le fac.
lorelix spune:
buna dimineata, fetelor..
ia spuneti-mi dupa laparo..stai in concediu medical cateva zile, nu?
si cine ne da acel certificat de co?
tutu sau medicul de familie?
va pup..si mai vb
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
georgia_c spune:
rocsy , ti-am trimis pe PM ... ca daca ne cenzureaza , na ce sa facem ...
daca mai vrea cineva link-ul sa zica si trimit
Albert Einstein
magdita spune:
Neata fetele mele,
Ana, eu cred ca va fi totul bine.
Rocsy, mycoplasma se numeste, este o analiza care se face din secretia vaginala, nu cred ca are legatura cu animalele. Eu am facut aceasta analiza si ureaplasma, se cam fac impreuna, anul trecut si mi-au iesit negative amandoua.
Pup fetele si va urez o ai superba.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix buna dimineata, fetelor.. ia spuneti-mi dupa laparo..stai in concediu medical cateva zile, nu? si cine ne da acel certificat de co? tutu sau medicul de familie? va pup..si mai vb Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi! |
o sa te intrebe dana sau ioana daca ai nevoie de concediu medical si o sa-ti dea ea o hartie, nu stiu exact ce hartie sau cate zile ai concediu pentru ca eu nu am luat...oricum o saptamana e bine sa stai acasa.
12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
lorelix spune:
mersi pentru lamuriri..dar nu mi-ai spus daca ai vb cu anaconda...
de ce nu intri pe mess?
te pup si te astept
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26
o sa te intrebe dana sau ioana daca ai nevoie de concediu medical si o sa-ti dea ea o hartie, nu stiu exact ce hartie sau cate zile ai concediu pentru ca eu nu am luat...oricum o saptamana e bine sa stai acasa. 12+ http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community |
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
rocsy2007 spune:
magdita cred ca si eu am facuto. cand am facut analiza secretiei. cu siguranta. ma gandeam eu ca nu are legatura cu animalele. lumea asta nu stie ce sa mai gaseasca. numai ca matusa mea mi-a zis ca si sotul ar trebui sa faca.sigur am facut analiza magdita cand am avut candida sigur mi-a facut si asta.
georgia_c spune:
Mycoplasma hominis se gaseste in tractul genital la 20% dintre femeile sanatoase, determinand infectii oportuniste – in conditiile de scadere a rezistentei antiinfectioase a organismului. Aceasta bacterie a fost izolata alaturi de Ureaplasma urealyticum din sangele lauzelor febrile.
In cavitatea bucala se gasesc in mod normal 4 specii de mycoplasme: M. salivarium, in numar mare la cei cu paradontopatii, fara insa sa se fi dovedit rolul ei in producerea acestora, M. faucium, M. orale si M. buccale. In tractul genital sunt prezente in mod obisnuit M. fermentas si M. genitalium.
Ureaplasma urealyticum a fost evidentiat in tractul genital la 60% dintre femeile sanatoase; determina la acestea infectii urinare si pare sa fie implicat in etiologia bolii inflamatorii pelvine si a sterilitatii feminine. La barbat produce infectii urinare si mai rar uretrite si prostatite. Ureaplasma urealyticum se pare ca ar avea capacitatea de a opri migrarea spermatozoizilor determinand infertilitate.
Albert Einstein