Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

neatza fetele
nu am mai intrat demult ,pt ca eu acum stau pe 'bara' ieri am facut si cea de a 3 a injectie cu diphe si inca mai am de asteptat sa vad rezultatele.
Intreba Lucialu parca de diphereline daca se dau compensate,da se dau 50% dar eu nu am reusit pt ca era destul de umblat si nu mai aveam nici chef nici rabdare .trebuie de la medicul care te-a operat scrisoare medicala de motivatie (adica dc trebuie sa iei dipherelinul ,cauzele)dupa aceea trebuie sa mergi la CASMB cu scrisoarea ,cu adev de salariat si sa iti aprobe dosarul.
Despre mine ce sa va zic ca ma lupt cu bufeurile ,mai am putin si scap dar in rest e ok.Eu in loc sa ma ingras am mai slabit 4 kg ,stiam ca s-ar putea sa ma ingras de la diph dar se pare ca nu,dar sunt si atenta la ce mananc .
Va pup pe toate si sper sa va dau si sa imi dati numai vesti bune

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ana,nici nu am avea de ce...Totul este ok,tu esti si vei fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salut si eu fetele!!!!!Si multi pe toateStie cineva ceva de felix? Pe unde umbla doamna? (vroiam sa zic domnisorica?)aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisarh

Salut si eu fetele!!!!!
Si multi pe toate
Stie cineva ceva de felix? Pe unde umbla doamna? (vroiam sa zic domnisorica?)

aspiranta la

E plecata la un congres afara, am impresia Germania, sper sa nu ma insel. Luni dimineata ne asteapta cu cafelutza facuta . Si mie mi-e dor de ea .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deci felix a plecat la congres....se plimba prin germania fata. bravo ei. asteptam cafelutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pamy... dupa ce termini tratamentul apare slaninutza , asa ca nu zi hop inca Multa racoare!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

mada, care e logica totusi? adica explicatia logica a faptului ca slaninuta apare dupa terminarea tratamentului?
stii ceva de treaba asta? efectul nu poate fi combatut prin sport? alimentatie corespunzatoare?

Mergi la inceput

pamy uite o pt tine! pt ca esti curajoasa! succes! sa iti iasa din prima dupa terminarea tratamentului!

Mergi la inceput

coco, tu pe unde te ascunzi? sau vrei sa ne dai direct vestea cea mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cred ca o explicatie ar fi ca se dau toti hormonii peste cap
Am tinut regim si am facut si sport pe tot timpul tratamentului si dupa.
Inainte aveam 54kg la 1.68 si dupa 6-7 luni de la inceperea dipherelinului aveam 10 kg in plus .Am un an de atunci si nu am dat jos nimic, dar m-am mentinut, mishto nu?
Sanatate sa fie ca slabesc eu pana la urma dupa ce vine bebe.
Oricum nu stiu daca e o regula , cele mai multe dintre noi s-au implinit dupa tratament, dar cred ca depinde si de organism.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput