Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

esti bine? ti-am trimis pm. daca te pot ajuta ...

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ana..care-i baiul, se rezolva orice ar fi, spune la fata

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anaconda si eu mi-s pe aici...lucrez intens la memoriu Daca crezi ca si eu te pot ajuta,shpune si pe pm-ul meu.M-ai cam speriat,sper ca esti bine inand cont de ceea ce asteptam noi acuma legat de tine...
Tetele va pupa fata si va citesc.
Georgia am vazut ca ai venit tare ghini dispusa!Ma bucur pentru tine!
Sunt pe aici...ma loghez.
Aaaa Madule ma poti ajuta cu ceva te rog mult?Ce stii de dipherelyne acum?Se compenseaza la noi sau nu?Parca era o fata care zicea ca a reusit ceva...nu mai stiu.Merci!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu...cum sa nu , te ajuta fata si io tot asa retinusem de la cineva, ma apuc sa caut , spor la memoriu

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza!
sa va povestesc ceva.....ieri a venit o matusa la mine si mi-a zis ca a vorbit cu o fata care a avut probleme si ca i-ar fi zis ca ea a avut probleme de la un microb luat de la animale si din cauza asta nu ramanea. am intrebat-o daca toxoplasmoza si a zis ca nu. oricum stiu ca daca ai toxoplasmoza pierzi sarcina dar ramai insarcinata. eu sunt imuna la toxoplasmoza. a zis ca e un alt microb. eu nu am auzit pana acum decat de toxoplasmoza. voi stiti altceva? a zis ca azi imi va spune exact despre ce este vorba. va tin la curent. tare sunt curioasa.

Mergi la inceput

neatzaaaaaa
va invit la o cafa, ceiutz, laptic si ceva bun
o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neaaaaattaaaa....
lucicus, poate te ajuta (intre "//" si "forum" sunt 3 pauze , le tai tu ca sa mearga linkul)

http:// forum.casmb.ro/viewtopic.php?t=2644&sid=635227153b4b7fa145ead1fc117cdeca

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor m-a sunat si mi-a zis. cica microplasma se numeste. ce stiti de asta?

Mergi la inceput

Geogi.. multumim mult am gasit aseara
Rocsy..o sa foram sa vedem despre ce este vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lucialu - eu stiu ca nu se compenseaza pentru endometrioza, doar daca este prescris ca tratament in cancerul de prostata. endometriza nu prea e luata in serios la noi..

12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput