Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 4
slippers76 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi cu un pupic dulce si special de pentru Robert de mami Alehiam

La multi ani de ziua numelui Degeticai de mami Bernix, tizei mele de mami MagdaZ, Adutei de mami Greierash. 
. La multi ani si Maruntzikai si Devyllei de Sfanta Ana. 

Gabriela
nu fac tocmai bine, dar asta-i viata. Ieri dimineata l-au operat pe tata si inca e la terapie intensiva dupa doua stopuri cardiace si resuscitarile de rigoare. Inca e in stare critica.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
carpatina spune:
Slippersssss.... Doamne ajuta sa fie bine cu tatal tau!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Phiuuu... o sa se goleasca magazinele de tzoale inainte de weekendul cu intalnirea. Plus, prevad cozi imense la coafor/manechiura. ![]()
Cred ca, pentru "linistea" buzunarelor voastre, ar trebui sa stabiliti blugii ca tinuta obligatorie ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
tomasa spune:
Oh, Ana, Doamne ajuta sa fie bine tatal tau!!! Doamne ajuta, draga mea! 

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
gabitz78 spune:
ana - asteptam vesti bune de la voi!multa sanatate tatalui tau, insanatosire grabnica.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
Ana, sanatate tatalui tau! va tin pumnii sa vii maine cu vesti nu bune, ci foarte bune

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
si eu propun tinuta obligatorie blugii ![]()
la multi ani Roberteii, de Croistina si de Mad! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Sa aiba mult noroc si sa fie sanatosi.
la multi ani si dulceturile sarbatorite azi.
mai dati-ne vesti, mamicilor.
La multi ani de asemenea tuturor celor ce poarta numele de Ana

Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Of, Doamne, Ana, ce trebuie sa fie in sufletul tau! sanatate multa tatalui, sa dea Domnul sa treceti si peste asta!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Fetelor, ce furioasa sunt de cand am auzit stirea cu bebelusii de la maternitatea Giulesti...mi se rupe sufletul pt ei, micutii...mai e erau si prematuri..
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
pt mamicile oarecum ingrijorate de greutate, lungime etc, m-am uitat din nou pe tabelel WHO, si gh e pe aceeasi curba de la nastere, la 2.9 kg corespunde la un an 8.6 kg, el e nitel sub, dar insignifiant.
Si la lungime e pe exact aceeasi curba, m-am linistit cumva.
El a depasit curba la 4 luni(se situa pe median, de la o treapta sub median), dar sper sa nu insemne mare scoafala treaba asta.
aici tot felul de linkuri:
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo