Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 5
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Fetelor, ce furioasa sunt de cand am auzit stirea cu bebelusii de la maternitatea Giulesti...mi se rupe sufletul pt ei, micutii...mai e erau si prematuri.. Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Si eu sunt tare furioasa mai ales ca Tudor a stat o saptamana la neonatologie sub observatie la post-terapie si la 2 zile i se recoltau probe de sange din capsor....nu stiu ce s-ar fi intamplat daca ar fi patit ceva asemanator...
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui Sabina pt mamicile oarecum ingrijorate de greutate, lungime etc, m-am uitat din nou pe tabelel WHO, si gh e pe aceeasi curba de la nastere, la 2.9 kg corespunde la un an 8.6 kg, el e nitel sub, dar insignifiant. Si la lungime e pe exact aceeasi curba, m-am linistit cumva. El a depasit curba la 4 luni(se situa pe median, de la o treapta sub median), dar sper sa nu insemne mare scoafala treaba asta. aici tot felul de linkuri: http://www.who.int/childgrowth/standards/en/ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Mai Sabina, tu care m-a sustineai mereu cand eram ingrijorata cu greutatea si lungimea lui Tudor iti faci pb cu Ghe? Hai ca totul e bine doar tabelele alea le am si eu de la tine...tu esti mai tare mamico nu te pierzi asa cu una cu doua

Sabina spune:
Melania, nu stiu daca ai prins discutia, dar gheorghe e putintel rahitic.
In plus de asta, el avea la 4 luni 7 kile, iar acuma abia 8 jumate, desi mananca f f bine. (sa zica Bernixu cum haleste Gheorghe! )
insa acuma cand am vazut ca e pe curba de la nastere, m-am calmat mult, si probabil ca a si dat inapoi in urma enterovirozei.
Si motric daduse inapoi, acuma si-a revenit, Slava Domnului!
de aia am fost un pic ingrijorata .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui Sabina Melania, nu stiu daca ai prins discutia, dar gheorghe e putintel rahitic. In plus de asta, el avea la 4 luni 7 kile, iar acuma abia 8 jumate, desi mananca f f bine. (sa zica Bernixu cum haleste Gheorghe! ) insa acuma cand am vazut ca e pe curba de la nastere, m-am calmat mult, si probabil ca a si dat inapoi in urma enterovirozei. Si motric daduse inapoi, acuma si-a revenit, Slava Domnului! de aia am fost un pic ingrijorata . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Da, da chestia cu rahitismul am prins-o!!
Si Tudor mananca f f bine fata de multi alti bebelusi si nu pune pe el...si noi avem tot 8.500
crishtina spune:
Multumim de urari tuturor!
Azi am retrait 9 septembrie de anul trecut...si m'am emotionat cand il vad acum pe Robert cat e de mare...si cum a fost cand l'am nascut. ![]()
Am pus si niste poze sa il mai vedeti cat a mai cresuct de cand nu vi l'am aratat. Dureaza pana se incarca. Pun mai incolo linkul. Sau maine. Multumim inca o data ...pupici.
Crishtina &
Robert
09.09.2007
myral spune:
La mine e sub curba
si as putea spune ca mananca acceptabil.Eu nu va mai spun greutatea, doar pe Natalia o intrecem putin
Problema si la noi e ca are aproape aceeasi greutate ca la 7 luni, vreo 2 luni a stagnat apoi a luat cam 200. ANA
Doamne Ajuta sa fie bine tatal tau!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Luy
eu si Rox?
Nu am pus pana acum poze cu mine si cred ca si alea o sa dispara ca vine sotul azi si o sa ma certe
Danuta
esti super draguta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Deci in seara asta vine sotul si sa vedem daca reusesc sa nu-i mai dau noaptea sa suga, dar parca vad ca nu
ca devine parca din ce in ce mai disperata dupa tzatzi
Si ma dispera ziua e numai dupa mine si smiorcaita, afara nu stam mult ca vrea numai in brate.Ah si mai sper ca doar primul ciclu a fost asa abundent ca daca si urmatorul e la fel(sper sa nu) ma
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Si in final LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!
ROBERT, ROBERT STEFAN, BRIANA MARIA, DARIA ANAMARIA
LA MULTI ANI ANELOR!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)