Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Fetelor, ce furioasa sunt de cand am auzit stirea cu bebelusii de la maternitatea Giulesti...mi se rupe sufletul pt ei, micutii...mai e erau si prematuri..

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Si eu sunt tare furioasa mai ales ca Tudor a stat o saptamana la neonatologie sub observatie la post-terapie si la 2 zile i se recoltau probe de sange din capsor....nu stiu ce s-ar fi intamplat daca ar fi patit ceva asemanator...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

pt mamicile oarecum ingrijorate de greutate, lungime etc, m-am uitat din nou pe tabelel WHO, si gh e pe aceeasi curba de la nastere, la 2.9 kg corespunde la un an 8.6 kg, el e nitel sub, dar insignifiant.
Si la lungime e pe exact aceeasi curba, m-am linistit cumva.
El a depasit curba la 4 luni(se situa pe median, de la o treapta sub median), dar sper sa nu insemne mare scoafala treaba asta.

aici tot felul de linkuri:

http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mai Sabina, tu care m-a sustineai mereu cand eram ingrijorata cu greutatea si lungimea lui Tudor iti faci pb cu Ghe? Hai ca totul e bine doar tabelele alea le am si eu de la tine...tu esti mai tare mamico nu te pierzi asa cu una cu doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Melania, nu stiu daca ai prins discutia, dar gheorghe e putintel rahitic.
In plus de asta, el avea la 4 luni 7 kile, iar acuma abia 8 jumate, desi mananca f f bine. (sa zica Bernixu cum haleste Gheorghe! )
insa acuma cand am vazut ca e pe curba de la nastere, m-am calmat mult, si probabil ca a si dat inapoi in urma enterovirozei.
Si motric daduse inapoi, acuma si-a revenit, Slava Domnului!
de aia am fost un pic ingrijorata .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Melania, nu stiu daca ai prins discutia, dar gheorghe e putintel rahitic.
In plus de asta, el avea la 4 luni 7 kile, iar acuma abia 8 jumate, desi mananca f f bine. (sa zica Bernixu cum haleste Gheorghe! )
insa acuma cand am vazut ca e pe curba de la nastere, m-am calmat mult, si probabil ca a si dat inapoi in urma enterovirozei.
Si motric daduse inapoi, acuma si-a revenit, Slava Domnului!
de aia am fost un pic ingrijorata .

Da, da chestia cu rahitismul am prins-o!!
Si Tudor mananca f f bine fata de multi alti bebelusi si nu pune pe el...si noi avem tot 8.500

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumim de urari tuturor!

Azi am retrait 9 septembrie de anul trecut...si m'am emotionat cand il vad acum pe Robert cat e de mare...si cum a fost cand l'am nascut.

Am pus si niste poze sa il mai vedeti cat a mai cresuct de cand nu vi l'am aratat. Dureaza pana se incarca. Pun mai incolo linkul. Sau maine. Multumim inca o data ...pupici.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

La mine e sub curba si as putea spune ca mananca acceptabil.Eu nu va mai spun greutatea, doar pe Natalia o intrecem putin Problema si la noi e ca are aproape aceeasi greutate ca la 7 luni, vreo 2 luni a stagnat apoi a luat cam 200. ANA Doamne Ajuta sa fie bine tatal tau!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Luy eu si Rox? Nu am pus pana acum poze cu mine si cred ca si alea o sa dispara ca vine sotul azi si o sa ma certeDanuta esti super draguta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

http://community.webshots.com/album/566694797ghCScK

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Deci in seara asta vine sotul si sa vedem daca reusesc sa nu-i mai dau noaptea sa suga, dar parca vad ca nu ca devine parca din ce in ce mai disperata dupa tzatziSi ma dispera ziua e numai dupa mine si smiorcaita, afara nu stam mult ca vrea numai in brate.Ah si mai sper ca doar primul ciclu a fost asa abundent ca daca si urmatorul e la fel(sper sa nu) ma Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Si in final LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!ROBERT, ROBERT STEFAN, BRIANA MARIA, DARIA ANAMARIALA MULTI ANI ANELOR!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput