Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 3
danielle02 spune:
multumesc tuturor de primifre si cuvintele frumoase 

am vazut o multime de poze cu petrecareti care mai decare mai frumosi
eu nu o sa fac o asa mare petrecere ptr Ebonee,o sa invitam cativa prieteni cu bebelushii si copiii lor la un restaurant frumos la masa si gata,poate mai spre seara vom petrece un picutz,
raman de parere ca e prea micuta ptr petreceri si nu o sa isi aduca ea aminte,cand o mai creste o sa facem mai mare zarva ![]()
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
tomasa spune:
Erina, esti frumusica foc! De fapt amandoua sunteti si tu si fetita.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
greyeras spune:
LA MULTI ANI! sarbatortilor de azi:
Robert de mami Cristhina
si
Robert Stefan de mami Alehiam 

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Multumim tuturor celor care ne-au urat de Sf. Ana. 

edit: Ana - Adelina ii intoarce pupicul special lui Robert 
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Roxana_G spune:
Briana 
Daria 
Robert 
Robert Stefan 
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
sarbatoritelor de Sf Ana 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
sim_stoian spune:
Briana 
Daria 
Robert 
Robert Stefan 
Sa cresteti mari si sanatosi!
Gabriela, e o gradi particulara care are filiala separata pentru copiii de la un an la 2 ani jumatate.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Cecilia, chiar sunt linistita. De unde in prima zi mi-am ros unghiile prin casa, dupa ce am vazut ca e totul in regula m-am relaxat.
Acusi ma duc sa iau baiatul de la gradi, sper sa revin mai pe seara daca nu picsi eu la somn odata cu Stefan.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Pinacolada, eu sunt foarte multumita pana acum. Chiar scrisesem ieri despre activitatile pe care le desfasoara acolo.
Jurnal de calatorii
Roxana_G spune:
Doamnelor, contorizez voturile si pana acum pare ok pentru 11/12 octombrie. Cred ca ar fi bine sa vina si taticii, asa a fost la sarbatorirea piticilor de varsta Alexandrei. Si sigur ramane in weekend, ca altfel nu se poate. Acuma ramane sa vedem daca suntem toate de acord cu data. Si apoi ne gandim la locatie. Sa stiti ca Mariott a fost ok atunci, era mocheta si era curatica.
Legat de cadouri, intr-adevar este normal sa luam numai jucarii. Nici la Alex nu am luat haine. Astept de asemenea propuneri legate de suma alocata pentru cadou si la fel daca exista vreo propunere de suma pentru participarea la intalnire (pentru sala, mancare, etc).
Am vazut numai pui frumosi: Ghighi la prima vedere a marii,printesa Ebonee si Cristi la motz si la mare. La fel am vazut pe Erina frumusica foc si tare eleganta, si mie una mi-a placut cocul.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Inca o chestiune, scuze ca sunt asa pe fuga insa am o zi super full la birou si as fi vrut sa merg si la sport.
Maine ma intalnesc la Baneasa cu Teo si cu Tomasa, in jur de ora 1. Daca mai sunt doritoare va asteptam cu drag la un suc, o cafea si o vorba buna.
Rox ,
Poze