Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andy, acum trist, netrist, trebuie sa ne ducem kg. Eu la altceva ma gandeam ca daca tu asa micuta si firava incerci natural, mie una sa-mi fie rusine ca mi-e frica uneori de vaginala. Dar adevarul este ca daca stau bine sa ma gandesc de cezariana mi-e si mai frica, ca am avut o hemoragie nasoala, mi-au facut 2 transfuzii si m-au tinut 2,5 ore in sala de operatii pana mi-am revenit.
Chiar azi vorbeam cu o fosta colega de liceu. A nascut prin cezariana sambata la Municipal pentru ca are dioptrie -3 si ca asa a sfatuit-o mama ei sa nu se mai chinuie (care-i economista). Si as fi inteles-o dar bb a fost chiar micut 2,5 kg.
Si ma oftica medicii care trec la taiat una-doua pe motive care mai de care inventate cand lor de fapt le pasa ca le intra mai mult in buzunar daca este cezariana si ca nu pierd ei timp cu pacienta in travaliu, la cezariana fac programare cand le convine lor.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Alexa: Am 1.60 (de fapt, 1,59 si jumate, dar rotunjesc eu sa par ma inalta ). Trebuie sa pun si eu poze.

Oti: Eu merg cu Dumnezeu inainte. Ma gandesc ca daca mama a reusit, oi reusi si eu. Cine stie ce va fi. Dar tu ai mai avut cezariana, la tine nu e aceeasi situatie. Eu ma gandesc (sper) ca totusi medicii astia stiu ce fac. Din cate am inteles, e mai bine si pt. copil si pt. mama sa fie nastere naturala.

Mai avem vreo luna jumate, doua si incep nasterile si aici la noi...va dati seama?

Andy 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai de dam seama ca nu mai este mult si incepe taiatul ori pe burta ori mai jos , de asta am si inceput sa discutam despre nasteri. Chiar sunt curioasa cine va scapa fara urme, poate Alexa si Cherie ca au o piele faiana si elastica.

Dea, citeam ca scriai de curbura bazinului in interior si ma minunam, deja ma vedeam modeland tridimensional bazinul meu, capul lui bb si la nastere cu carnetul de instructiuni, 5 grade la stanga, stop, ai dat de o depunere de calciu, putin mai la dreapta acum . Si mai trage apa din cand in cand (adica lichidul amniotic) sa scada coeficientul de frecare si sa aluneci mai bine. Of, of natura asta ce complexa este.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza buna!
Poftiti la o !
Ce activitate nocturna pe forumul asta!!Fetelor voi n-aveti somn? La ora la care voi scrieti noaptea eu fac prima tura la baie...cu ochii inchisi..
Cat de cezariana vs nastere naturala , prefer nasterea naturala daca toate decurg normal ca si pana acum si in plus degeaba as vrea eu sa optez pt ceza pt ca in spitalul la care voi naste ,cezariana nu e o optiune personala ci o interventie in caz de nevoie...Ma mir ca Cherie poate opta pt ceza.. de fapt si-n tara asta, fiecare regiune cu legile sale, fiecare spital cu politica proprie...
Va doresc o zi frumoasa tuturor!

28+Thomas

Mergi la inceput

Andy si eu de la profil real(mate-fizica) am aterizat la litere. pana prin cl a10-a am iubit matematica..olimpiade , ore suplimentare... etc dar la un moment dat, ne-au schimbat profesorul ,a inceput sa nu ma mai intereseze... si in plus dupa modelul lui windy banii de meditatii au inceput sa se duca pe distractie cu gashca pe la terase.. ca na..nebunia adolescentei m-a lovit si pe mine ..

28+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata!

Mnarcisa, eu simt senzatiile de presiune la burtica mereu, mai ales cand sunt obosita.

Otilia, si eu mai ma odihnesc si imi incarc bateriile lucrand de acasa. Naveta ma omoara, am azi doua randuri de cearcane. Drept pentru care azi am cerut invoire ca maine si luni sa lucrez de acasa.

VonHalen, recunosc ca nu am avut o astfel de senzatie, trebuie sa fie tare ciudat.

Alecs, sunt niste carcei care apar din cauza lipsei de calciu, intr-adevar. Eu am avut si la prima sarcina si acum am avut saptamana asta o singura data, dar ma astept sa inceapa mai des.

wndyctygirl si cherieactive, sunteti de coma. ma faceti sa rad pe aici pe la serv. sa zica astia ca m-am dus cu capu'. Ati fost intr-o forma maxima aseara

vorbiti despre cezariana sau nastere naturala. Eu o sa nasc prin cezariana pentru ca am probleme cu spatele si am recomandare de la neurochirurg sa nu nasc natural. anyway, fi-mea a avut 4.200 la nastere (38+), va dati seama ca oricum nu as fi putut naste natural, decat cu mari chinuri.

cred ca am mai intrebat mai demult: aveti ideea care sunt scorurile (medic, anestezist, neonatolog....)?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimi fetelor!
madutza cred ca pe toate ne ntereseaza scorurile .... poate ne zic fetele care au cunostinte lauze
va pe taote
have a nice day!

30+ si mamica
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza burtici!

Mnarcisa si eu simt cum apasa bebe in partea de jos mai ales cand stau in picioare sau asezata pe scaun. Cand stau la orizontala nu mai simt presiunea. Stai si tu cat mai mutl la pat si nu face efort. Multa sanatate!

Eu voi naste prin cezariana din cauza problemelor cu coloana. Dar cred ca tot la cezariana as fi recurs chiar daca nu as fi avut problemele astea. Mi-e frica de mor de nasterea normala.

Fetelor, voi dormiti noaptea? Eu am petrecut inca o noapte alba din cauza greturilor si durerilor de coloana. E ingrozitor. Ma trezesc dimineata, dupa 2-3 ore de somn, cheauna. Bine ca nu trebuie sa ma mai duc la serviciu.

Pup toate burticile!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Ginye, sa zicem ca dorm cat de cat bine..mai nou ma trezesc noaptea sa merg la baie(max de 2 ori)..dar reusesc sa adorm la loc.. si asta pt ca s-a mai racorit si aici noaptea dar am avut o perioada in care pe la 4 dimi ma uitam pe pereti.. singura mea problema e ca dorm numai pe stanga si dimineata ma trezesc amortita..si in ultimul timp ma trezesc cu cearcane ca si cum toata noaptea as fi stat prin cluburi..
Pe mine ma nenorocesc picioarele..sunt umflate tot timpul, seara sa nu mai zic sunt chiar pufoase...
Azi trebuia sa merg la analize dar am ramas fara masina si spitalul e cam departe asa ca merg doar sambata..

28+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

helou helou!sunt un zombi, nu am dormit deloc,pe dreapta nu, pe stanga nu...la un moment dat...de atata plictiseala ...parca parca ,imi aduc aminte ca m-a mancat cateva secunde sa-l trezesc pe balaur ..sa ne jucam oleaca de-a dacii si romanii...

oceanborn,si eu m-am cam mirat cand medicul mi-a raspuns DA,se poate...acuma nu stiu daca o face pt noi ca ne cunoastem..sau..in general si cu altele...mi-a zis ca se descurca el cu hartiile ,sa ceara autorizare de la director etc..o sa simulam ca mi rau..ca ajung acolo mai mult moarta decat vie...etc..si nu platesc nimica...nu i dau bani..

ma grabesc sa plec undeva, dar am un mesaj pt tine ginye cand revin

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput