Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
activitate grea aseara pe net ahh cum am ratat...binenteles pe la ora aia si eu faceam prima tura la baie cu ochii inchisi
dea ahh sper sa nu aibe ici un blestem il lasam pe Rebreanu cu Ion al lui...ce sa va spun eu am fugit de mate ca de cu grele impunsaturi de la spate plasuca si hai bai nene numai stresa fata am trecut de mate...ingrozitoare...eu cu romana si limbile sa traiasca astea da ne plac...si e ma maritai si eu ca omul si sa vezi soacra de romana, socrul de mate si incepura intrebarile capcana...ce spui de x personal al autorului...y...au frate...mi-a macat nervii nebuna in primul al de casnicie...saracu fiumiu imi dau seama de ce stres va avea..romana, mate, geo, eng........ii iese din cap toata vama veche....vb de banii de meditatii saraca mama mai o cunostea x profesor sau profa si ne primea la meditatie asa ...pentru o alta obligatie...si imi era jena toti copii plateau numai eu nu dadeam nimic numai cu capul in pamant ca de eram 3 frati si mama ramasa vaduva de la 33 de ani..si unul dupa altul bani de macare, haine, greu ce pot sa va spun...sambata si duminica la tara la fundul sapei...in vacant tot la tara si dai invataram facuram papa, paine pe vatra si invataram de toate ca de daca 'va maritatti mai tata la tara, da barbatu cu pumnu de va invineteste fata'...ma uit in urma si ma gandesc ca tare greu am crescut si mama saraca cu 3 nebuni...nu tu alt barbat nimic...plangea seara dupa tata...murit la 39 de ani de ruptura de vas pe creier..lucra la politie la cercetari penale...si hop gata sa terminat viata lui...priveam in gol si nu prea intelegeam ce se petrece la varsta de 10 ani...greu...nu tu bani de mancare, nu tu haine la moda...ci ale fratilor tricoul lu fratimiu, chilortii lu sormea si tot asa...ce sa vb de discoteca ca la 8 seara interdictie daca nu eram acasa la ora aia durmeam cu catelul la usa...hehe ce timpuritrece omul prin ele si realizez ca trebuie sa te obisnuisti nimeni nu it da nimic pe gratis..si gata ca plictisesc auditoriul
nastere naturala vs. cezariana eu sincer mi-as dori naturala acuma na cum vrea natura eu servesc de care se poate...il iau pe ion de mana si hai...push, push...eh sa fim noi sanatoase si bb-i ca vedem noi la taiere pe vrute sau la nevoie
oceanborn multumim de buna ca de obicei
madutza nici nu vreau sa ma gandesc la 'banutzi' ma ia cu scarpinatul palmei
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata !
Fetelor dar noaptea nu aveti somn ? Pe mine ma apuca insomniile spre dimineata !Ati scris, nu gluma.
De cand am sosit la serviciu si pana acu am citit non-stop!
M-ati bine dispus, ce mai !

O zi buna tuturor

Iulia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Elilov citeam ce ai scris si parca citeam despre mine si famila mea. Mama ramasa vaduva la 33 de ani cu 3 copii minori (tata mort la 35 ani - accident de masina), nevoi multe, bani putini. Ce trecura timpul....

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

buna dimineatza burtici!
poftiti la CAPITOL NOU
va , Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Alexa, VonHelen, criss, madutza, Mirtha, ginye, oceanborn, andutza, simona, carmendu, Dea, va multumesc. o sa ma fac si eu suvite asa cum ma faceam si inainte de sarcina.
madutza nu mi-am luat inca rochie. am sa mai merg si la sf asta de sapt sa caut.
mav, sanatate multa, sa scapi de H.
babyzapi maine e vineri si-ti vine sotiorul acasa. asa ca sapt viitoare nu cred ca te vedem pe aici. o sa iasa scantei. cu ocazia asta o sa scapi si de cosmaruri, ai sa vezi.
Dea, de cate ori iti citesc postarile am un zambet pe buze. cu tine nu poate omu' sa stea suparat.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Futuremotherai dreptate... sa ne spuna si noua mamicile care au nascut scorurile.... si care au fost greutatile...
puneti-mi si mie care sunt scorurile,, care se practica la Giulesti...
La dr. Marcel Moisa... cum se procedeaza... cine ma poate ajuta
Sunt curioasa.....
Cum este sala... si tot... cine ma poate ajuta?

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

buna dimi fetelor!
madutza cred ca pe toate ne ntereseaza scorurile .... poate ne zic fetele care au cunostinte lauze
va pe taote
have a nice day!

30+ si mamica
AMR 10 sapt

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 25+
AMR 15 saptamani

Mergi la inceput