Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

pe mine ma incearca o foame de cateva zile! as baga de toate. si ma uit numai la emisiuni cu mancare. cica acum ne bagamm toate frustrarile la inaintare.
cum faci andy de esti asa slaba?

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Printr-o fereastra deschisa, se aude un glas de barbat:
- In casa asta eu comand!!!
Apoi un glas de femeie:
- Ia iesi de sub pat si mai spune o data !!!

29+ Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

brave,am sunat ..si am si vazut..pt ca este magazin cu produsele lor in apropiere...intre 340 si 1000...exclus transport...

io ma las pagubasa,chit ca mi-ar trebui doar accesoriile...prefer sa merg sa cumpar bumbac din magazin si sa le cos la masina singura, si am si satisfactia ca le-am facut eu...nu o sa iasa ca in poze..dar nici urat

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mi-am adus aminte de fetele cu probleme de hemoroizi...banuiesc ca stiti ce nu trebuie sa mancati..dar va mai zic si io..nu rosii,tomate,nu salamuri,nu carne de porc,nu picant

sanatate!

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Andy draga,iar te-ai ascuns? hai , la ceas de seara...
La cat de mica esti...auzi, 44 de kile!!!!!!!Si in America de Nord unde obezitatea e in floare...
N-am avut 44 de kile in viatza mea...ma rog, am avut in drum spre cele 80 at some point...probabil ca pe la 14-15 ani...
44 iti spun de-acum...ma roade invidia....simt cum mananca din mine.ahhhhhhhhhhhh...ia sa vedem ce mai e prin frigider??????
Glumeam, ho....

Eu poate aveam pe la 10 ani, cert este ca era o varsta la care nu ma urcam pe cantar sa vad cat am. M-am trezit la 14 ani cu vreo 55 de kg, dupa care am slabit pana la 50 in liceu, deh matematica ziua, discoteca de doua ori pe saptamana, nu mai spun cata suferinta din dragoste ranita.
Asa ca 70 acum in luna a 7-a nu imi suna deloc rau, problema este cat iau de acum incolo, mai ales ca de o saptamana de cand sunt acasa stau toata ziua cu nasu in frigider .

Citat:
VonHelen daca nu vrei sa radem de tine draga mea, nu radem...da' tre sa recunosti ca e haioasa faza cu "La rascruce de vanturi" intre picioarele tale...bine ca a trecut!

30+ cu

ce senzatii tari vin la pachet cu sarcina.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

ce de gravidutze nebunatice cu insomnii
Cata treaba e pe foruuuum ........Scriem din toate pozitiile posibile ( culcat stanga, dreapta, stand in maini, in cap, in fund.....) sub influenta medicamentelor (fiecare la ce tub presteaza ).....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Prestat la tub, pozitii, hmmmm, o fi el codat mesajul dar miroase a nopti fierbinti pe la voi acasa

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Prestat la tub, pozitii, hmmmm, o fi el codat mesajul dar miroase a nopti fierbinti pe la voi acasa

e doar caldura, doar caldura............

29+ Victor

Mergi la inceput

S-a facut si la mine 12 noaptea, plec si eu la nani multumita ca a mai trecut o zi cu bine. Nici chef de joaca nu am, m-am bagat la un Tumblebugs dar mi s-a acrit de el. Sau sa mai stau putin poate mai continua distractia ...

Carmen, mersi de bancuri, chiar le asteptam.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Pai da, acum am venit eu si ati plecat voi! Uf!

Dea, Carmen, Oti: Faza cu 44 de kg e trista, dragele mele, nu e de invidiat......Sunt mic si slab si ma ia vantul (Diana poate confirma)....deh! omul rau...nu se depune . Adevarul e ca toata familia mea e slaba, asa ne e rasa... Pot slabi f. usor (in 2 zile de somn aiurea si mancat mai putin slabesc 2kg) si pun f.f.f.f.f. greu. Acum sunt fericita ca am 54 kg (n-am avut niciodata si nici nu voi mai avea pana la urmatoarea sarcina) si mi-e teama ca dupa ce nasc o sa pierd toate kg luate! Exista o speranta totusi: mama. E a fost f. slaba, dar dupa al 2-lea copil a mai pus si ea si acum are vreo 48-50kg (e micutza la inaltime). Sper si eu la asta....

Cat despre cezariana la cerere in CA, eu stiu doar ca dr. meu nu face ceza decat daca e f. grav. I-a facut unei prietene dupa 24 h de travaliu si pt. ca, atunci cand in sfarsit se dilatase si ea, cand impingea scadeau bataile inimii lui bebe: il strangula cand impingea pt. ca bb avea cordonul in jurul gatului. Si o alta prietena a facut ceza pt. ca nu era intors bebe. In rest, natural, dar cred ca mai depinde si de dr. si de istoricul tau.

Carmen: Mai vreau!

Dea: Apuca-te de renovari, sa vezi cum te pui pe citit. Pai ce sa faci cand astepti sa vina mesterii si pana isi fac treaba? Sunt la p. 150 din Jurnalul lui Eliade.

Mda, ma duc sa fac salata orientala (asa i-o zice?) si dovlecei pane.

Andy 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Singura pozitie fierbinte care-mi vine momentan este eventual pe soba, pe aragaz, in cuptor....

Nasoala faza cu cezariana doar in caz de urgenta....imi place paleta de optiuni sa fie mai variata...daca-mi zici ca se practica si vaginala au naturel..... ?!?!?I LOVE ROMANIA !!!

44 de kg???....cat de mik esti maica?....

Si cred ca voi dezvolta si hemoroizi dupa meniul meu preferat: salata de rosii cu mezeluri din carne de porc picanta

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput