Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Nah ca o uitam pe Simona...te-a blegit diazepamul baby?? Hai la joaca...ia de scrie...
Carmendu bravooooooooo...asa imi place, ca la catalog....hai, care mai sariti, cu ce va mai servesc?

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

HELOOOOOOOOUUU...acu am intrat pe usa...uuu...am de citit din urma

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Si la mine a fost problema volumetriei la Radu. Plus circulara de cordon, placenta imbatranita inca de prin luna a opta. Si acum Radu este capos, la propriu si la figurat!

Otilia, si eu ma gandisem sa imi pun AMR-ul, dar eu privesc totusi putin diferit problema - AMR 5 sapt + BONUS de buna purtare!

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Andy draga,iar te-ai ascuns? hai , la ceas de seara...
La cat de mica esti...auzi, 44 de kile!!!!!!!Si in America de Nord unde obezitatea e in floare...
N-am avut 44 de kile in viatza mea...ma rog, am avut in drum spre cele 80 at some point...probabil ca pe la 14-15 ani...
44 iti spun de-acum...ma roade invidia....simt cum mananca din mine.ahhhhhhhhhhhh...ia sa vedem ce mai e prin frigider??????
Glumeam, ho....
VonHelen daca nu vrei sa radem de tine draga mea, nu radem...da' tre sa recunosti ca e haioasa faza cu "La rascruce de vanturi" intre picioarele tale...bine ca a trecut!

A propos de vopsit, ca sar dintr-una-n alta, io m-am suvitzat si mi-am facut baza roscata in al doilea trimestru...si o sa ma mai fac...tre sa intelegeti , cantitatea de vopsea resorbita la nivel de tegumente este infima( caci parul e format din celule moarte, nu?).
N-am de gand sa arat ca tatza Leana ...nici nu exagerez dar nici nu pun burca pe fatza acum...desi jumatatea mea ar fi foarte satisfacut daca mi-ar lipi cineva vreo doua role de leucoplast pe post de botnita!
AAAAAA...si vis-a-vis de unghii...io le tin mai lungi, nu Cruella type dar nici roase din carne...si peste ele am foitza de matase pe care mi-o pune chinezul manichiurist o data pe luna, imi mentine unghiile "Incasabile" si si oja tine mai mult, insa o tona de babornitze bineintentionate si guri bogate au sarit pe mine ca nu pot sa tin decat unghii superscurte daca fac bebe....mda, da de she ma rog????

30+ cu

Mergi la inceput

oook..vad ca toata lumea e sanatoasa(cat de cat)...oceanborn nu stiu ce ai mancat sau baut zilele astea...dar ai un umor teribil!am ras cu gura pana la urechi!

mav,...cred ca in seara asta se lasa cu chef pe forum...ti-ar face bine sa iei parte la joaca...

mirtha,stii ca sunt happy azi...
otilia,banuiesti de ce

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput

windy,tu trebuiesti citita cu caaalm...esti oaza mea de ...na ca nu imi gasesc cuvintele, ca de obicei...in fine...esti oaza mea..de ceva..

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput

Cherie baby, tu pe unde umblii? Mi-e dorrrrrrrrrrrrrrrrrr de tine...ti-am vazut pozele, esti supersexy ....moaaaahhhhhhhhhh...nu numai asta, se vad toate calitatile in pozele alea...inclusiv hotarare, piciioare bine-infipte-n mal si o nesecata pofta de viatza...
Auzi, intr-un a din pozne e o gagica mai purie...e mama fericitului tata? Pe-asta tre sa o matrasim???? Hai ca se rezolva, ca doar n-o veni nimeni in America sa ma alerge ca am ucis o balarie...
Iti ramasesem datoare cu un raspuns..ma intrebai cum fac de nu ma tampesc...mie mi se pare ca m-am blazat enorm, mai scot nasul ca innecatul si incerc sa-mi regasesc calitatile 'telectuale pe unde apuc..lupt, lupt, lupt....mi-e ciuda ca n-am timp de citit si n-am companie de mers la teatru, opera...

30+ cu

Mergi la inceput

baayzapi...urat visul..la inceputul sarcinii si eu am visat fff urat de cateva ori,....dar uraat de tot...nu le prea pot uita...
deci tot cezariana......io nu am sperat la cutit pana acum..dar sapt asta ,chiar cand am dat sa ies pe usa de la medic..i-am pus ;subtila ;intrebare...mah...tai sau nu tai??ca sa stiu...fiiiind preten de familie...ca car ca maarr..mi-a zis sa stau cuminte pana la 36 sapt...si dupa facem ce vreau io..uraaaaaaa...asa ca , acuma am o nedumerire...cand sa merg la operatie?tu cand ai vrea?ca parca mi-ar fi frica sa astept pana la 38 sapt.....daca vine natural??intre timp?nuu...
cand o sa discutam despre naturala vs cezariana...o sa ma explic mai bine de ce...nu am motive medicale...altele..legate de spitalul unde o sa nasc(o sa ma nasca)...

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

ce de gravidutze nebunatice cu insomnii
Cata treaba e pe foruuuum ........Scriem din toate pozitiile posibile ( culcat stanga, dreapta, stand in maini, in cap, in fund.....) sub influenta medicamentelor (fiecare la ce tub presteaza ).....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

windy, nu mai stiu ce poze am pus acolo, dar cred ca e soacra intr-una...cred...daa..pe eaaaaaaaaa!mah..io cred ca o sa deschid subiect separat cu...perlele si ;poznele; lu baba asta!

io ma apuc de varuit ,adica vreau io sa fac o portiune din perete rosuuu...si cand se usuca...mai desesnez niste flori albe peste...

stau cu ochiul pe voi

Cherie 27+ Sasha...

Mergi la inceput