Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)
Raspunsuri - Pagina 16
wndyctygirl spune:
Elilov cuscra, si tu m-ai dat pe spate cu atitudinea in pat...wooooooooooooow...bietul ION...blestemul pamantului sau al iubirii????
Imi place atitudinea ta in ultimul timp, tre sa iau notitze..
Babyzapi o sa iti recomand nishte jucarii interesante dupa ce -l faci pe bebe...cred ca stii la ce ma refer, sunt bune la scos angoase din cap...ai inceput sa devii hormonala tanti, semn ca te maturizezi...am avut si io cosmaruri sinistre cu dezmembrari de creier de bebe si alte de-alea..vorbeam mai demult de faza cu visele, interfereaza undele cherie...ia-o incet si nu mai cauta salvarea in barbati...chiar si cel propriu si personal...pune mana si dezvolta hobiuri care te fac fericita, ai sa vezi ce satisfactii majore ai...
Andreyutza nah ca a fugit coronitza cu spini panicosi si de la tine...alta de la care tre sa iau notite, bravo atitudine..lasa ca nu esti fraiera, fa tu bine altora caci se va intoarce intr-un fel sau altul, garantat!
Cat despre Vivaldi,bei nene..parca suntem pe aceeasi frecventza...de ieri o culturalizez si eu pe Ana cu celebrii clasici...inca nu pot sa-mi dau seama daca-i place sau nu caci nu sunt guru sa inetrpretez bocanelile ei...poate daca tace ii place, cine stie????Imi spune ea mai tarziu...
Beeeeeiiiiiiiii...vreau si io Vama Veche, mi-a pierdut inteligenta de soatza CD-ul si acum sufar ca n-am decat Zmeul pe IPOD...
Andy mishto combinatie de muzica...nici macar io nu-s asa atomica nene.....o voi incerca totusi!!!!
30+ cu 
wndyctygirl spune:
Bre, tre sa dispar la dat cu coasa...oricum vad ca io centrez, io dau cu capul prin zona...aveti ora de sex????Meditati??Va scarpinati pe burtile mari si grele?????Uraaaaaaaaaaaaattt din partea voastra sa ma lasati asa singura...
Oti baby, iote cine vorbea de statui.......tocmai tu Brutus, care mori la datorie mai dihai ca mine????Ma amuzi draga mea...da' sa stii ca de multe ori de la tine imi iau puterea sa ma tarasc mai departe....ma gandesc ca daca tu poti, si ai si copil pe cap, atunci e musai sa poci si io...
Maviubito, asa de rau imi pare ca treci prin ce treci...cum te pot ajuta?????
Beeeeeeeeeeeeiiii. de DANDUSHA mai stie cineva ceva?????
Izabela de ce puii mei faci cezariana????hai sa dezvoltam o discutie generala pe tema asta, poate ma ajutati si pe mine s ama hotarasc..deocamdata vreau sa ma vaginalez...nene, o sa-mi dea astia de la DEX cu ceva in cap la cum postez neologisme...
ma intorc....
30+ cu 
Alecs2008 spune:
Daca tot venii vorba de nastere normala sau cezariana, si eu am nevoie de ajutor sa ma hotarasc. Am deja o cezariana la activ (a fost o cezariana de urgenta) si acum pot sa aleg cum nasc. Habar nu am! Mi-era mai usor sa imi zica dr. Vreau nastere vaginala, dar daca iar am complicatii ca si prima data? Merita sa stau in travailui si sa ma taie si pe burta apoi?![]()
simona_1402 spune:
Alecs, cred ca doar medicul poate decide. Iti poate face un eco cat mai aproape de marele moment sa iti verifice starea uterului, daca este capabil sa suporte travaliul. Chiar daca apar complicatii de ultim moment este de preferat sa te lase sa intri intai in travaliu (in limita in care bb nu intra in suferinta fetala) decat sa-ti faca o cezariana "la rece". Declansarea travaliului este felul lui bb de a spune ca e pregatit
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
29+ 
simona_1402 spune:
Wndy, sunt si eu pe aici!!! - cat ma mai tin curelele. M-am drogat cu juma' de diazepam, nu pentru mine, pentru neastamparatul asta pe care l-a apucat iar datul cu capul de pereti
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
29+ 
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alecs2008 Daca tot venii vorba de nastere normala sau cezariana, si eu am nevoie de ajutor sa ma hotarasc. Am deja o cezariana la activ (a fost o cezariana de urgenta) si acum pot sa aleg cum nasc. Habar nu am! Mi-era mai usor sa imi zica dr. Vreau nastere vaginala, dar daca iar am complicatii ca si prima data? Merita sa stau in travailui si sa ma taie si pe burta apoi? |
Interesant, inteleg ca in Canada te lasa sa alegi daca sa fie vaginala sau VBAC.
Sunt curioasa ce imi va spune mie doctorul sau ce va evalua, asta in caz ca voi primi programare pentru ce am discutat azi cu moasa. Chiar asa i-am zis si eu, ca sunt de acord sa ma risc la o nastere vaginala dar sa verifice ca se poate. O data sa verfice cicatricea veche sa vada cum se prezinta acum, am inteles ca se masoara grosimea ei si asa se evalueaza daca face fata unui travaliu. Si in al doilea rand cat mai aproape de nastere sa faca o investigatie, cred ca se numeste volumetrie, se masaoara diametrul capului lui bb si se estimeaza daca are loc sa treaca prin bazinul mamei. Ca daca nu intrunesc aceste doua conditii nu vad de ce sa mai trec printr-un travaliu aiurea cateva ore, doar as astepta sa intru in travaliu sa fie o cezariana la cald .
A, si am intrebat din nou si cica este intotdeauna un doctor in spital pentru urgente, acum suflu si in iaurt.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
Prezent!!!
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt 

Otiliav spune:
Simona, si eu am luat utrogestanul, ce senzatie de ameteala am dupa el pentru ca le iau pe amandoua pe gura.
Vad ca ai intrat in saptamana 29, ai putea sa iti pui si tu ca Alexa, AMR 10 saptamani, ei ce zici
.
Eu sunt cam zurlie, cateodata stau sa treaca de 12 noaptea sa vad eu tickerul cu 1 zi in plus
.
Dea, a scris Diana ca Dandusa nu are net si Crinuta si-a revenit nu mai este bolnavioara.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
wndyctygirl spune:
Asa imi place despre voi...activeeeeeeeeeeee...bravo ALEXA, OTI
Merci de info de dandusha, n-am apucat sa citesc tot...cand or mari astia ziua la 28 -30 de ore va anuntz...
Alecs da' chiar asa, vorba OTILIEI, la voi e la alegere? Ca aici n-am voie sa aleg...vaginala daca nu sunt complicatii...si la care din mr. H te refereai??? Herpes sau hemoroizi?
Singurul motiv pentru care mi-e cam..hm...tarshala sa nasc vaginal este herpesul meu tampit..si strep..dar am inteles ca amndoua sunt controlabile si oricum, riscul cezarienei e mai mare..ALEXA, parca tu te informai zilele trecute despre subiectul in cauza...
Oti mishto faza cu volumetria, bine ca m-ai luminat si pe mine...pai o sa ii cer docai sa mi-o faca caci m-a amenintat oricum ca osul meu pubian nu e suficient de curbat si Ana o sa se chinuie( si pe ea si pe mine) la nashtere...
30+ cu 
carmendu spune:
dragele mele, si eu sunt pe aici.![]()
29+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA