Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
tnicoleta spune:
Buna fetele
Ne-a venit doamna la gadi. Nu pot sa spun ca a sarit in sus de bucurie dar cel putin nu a mai plans. I-am spus doamnei despre reactia ei si a ramas surprinsa.
Aseara vorbea cu tasu despre ce s-a intamplat la gradi si de ce a plans. Dupa aceea l-a intrebat daca o pedepseste ca a plans din nou. Bietul copil a ramas cu sechele. Asta pentru ca a pedepsit-o tasu luni cand a adus-o acasa.
Bine cel putin ca s-a linistit.
Ioana Eu cred ca nu conteaza ce este, important este sa fie sanatos. pe burtica.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Nico, bine ca s-a linistit micutza. Rebeca are si ea o educatoare preferata. Si, la inceputul gradinitiei, era bine cand cea preferata era de dimineata.
In ceea ce priveste sexul copilului, sa stii ca nu ma intereseaza decat sa fie bine si sanatos. Atat de mult ma tot sperie ba ginecologul, ba endocrinologul, ca nu mai conteaza decat sa fie sanatos copilasul, fetita sau baiat. Asta cu preferinta este doar un moft...
Astazi mi-a fost tare rau, am inceput de dimineata de la 6 si abia acum vreo jumatate de ora mi-a trecut
Va pup! Maine plecam la munte, abia astept sa scap de orasul asta mizerabil.
Ioana 14+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
madutza spune:
'Neata papusi cu cupii!
Uite, desi stau acasa, acum nu prea mai am chef sa scriu pe forum . Dar sa stiti ca v-am citit.
Multumesc foarte mult pentru aprecieri, sunteti dragute toate si copiii vostri niste minunati de la Doamne-Doamne.
Vesti despre noi? Pai miercuri, pe 12, ma duc la spital pentru monitorizare, analize, eco si stabilirea datei cezarienei. Probabil va fi undeva intre 17 si 25. Exclud 15 ca am botez la nepotelul meu si nu vreau sa lipses. Oricum, sambata colul era inchis inca, dar scurtat. Fata de data trecuta, cand nu am luat nimic, acum iau zilnic no-spa si utrogestan. Aproape totul este pregatit, in afara de patut, pe care il aduce azi Florin. In week-end e responsabil cu montatul patutului si carutului si apoi, gata!
Ana este bine, cu gradi. Sunt bucuroasa ca nu a mai racit mult. Doamne ajuta! Ii dau Septilin si suc de portocale la greu, vit C si suc de catina (pe asta l-am terminat si as vrea sa il inlocuiesc cu altceva). Isi asteapta surioara si e fericita ca sta mult cu mine acasa.
Voi ii puneti pe copii la treaba, sa va ajute? In afara de facut ordine in camera lor...Le place sau nu?
Ioana, distractie placuta la munte!
Nico, vad ca si Bia e cu desenele. La ce se mai uita? Si pe mine m-a zapacit cu desenele. Lasa ca trece si peste perioada asta. Eu o las sa se uite doar la "Oraselul lenes" ca este educativ si la "Spioane", ca sunt preferatele ei. Acum tot incerc sa ii gasesc alte ocupatii, dar ce ma fac cand o sa apara Andreea. Asa pateam si eu cu Ana intr-un timp, dar s-a pototlit. Dar de ce ai pedepsit-o, pentru ca fazele cu plansul? Bia ti-a spus ce s-a intamplat la teatru, poate a patit ca Ana, cand a dat doamana in ea. De ex., ea are probleme cu d-na de la dansuri. Este mai severa si mai tipa la ei, si mereu iese din sala plangand si tb sa o calmez. Dar trebuie calita si asa. Ea a fost obisnuita in casa cu blandete si fara tipete si se sperie cand cineva ridica tonul (in afara de mine).
Irinusha, pana la urma n-ati scapat de scarlatina! Off, chair ar fi timpul sa suni la sanepid, nu se poate sa se imbolnaveasca asa copiii, mereu. Mult sanatate!
Bertha, lasa ca o sa prinda el gustul de desene, nu zice hop inca. Poate s-a mai linistit acum ca stai mai mult cu el acasa. A fost dulce si educatoarea, cum l-a primit. Bine ca totusi nu e o curta care sa se enerveze pe el.
Laureta, mamica de doua fete, ce ma ucur ca ai scris. Bine ca ai ajutor de la mami. Nasol ce ai patit cu Bia, bine ca s-a rezolvat. Vad ca Inisia e incantata de bebelus. Ai intampinat ceva probleme din partea ei?
Cami, am vazut pozele. Ce mi-au placut! Cum te-ai acomodat cu revenirea la serviciu? Si Ana e innebunita dupa engleza si ma intreaba toata ziua diverse cuvinte. Noi mai vb in engleza cand nu vrem ca ea sa inteleaga ceva. Si doamna la gradi ne-a spus ca prinde foarte repede si pronunta foarte bine. Cand era mica era asa haioasa...eu vb cu seful meu la telefon in engleza si ea se prefacea pe langa mine, spunand cuvintele putine pe care le stia.
Hai ca stau de o ora sa scriu la mesjul asta. Ma opresc aici. Imi vine gru cheful, dar si cand ma apuca...
Va pupicesc!
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 36+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
tnicoleta spune:
Buna fetele
S-a mai linistit si Bia la gradi, dar nu de tot. Ea tot vrea acum sa ma duc sa o iau dupa ce mananca la pranz. I-am explicat ca nu pot si trebuie sa doarma acolo si eu vin dupa sa o iau. Dar ieri a plans la pranz si i-a spus doamnei ca eu ma duc sa o iau. Azi i-am spus educatoarei de dimineata ca nu o oau la pranz si i-am spus si ei.
Ioana Distractie placuta la munte. S-a cam racit vremea.
Madutza Se uita la desene de pe DVD sau pe calculator. Cele de pe Jetix nu-i plac toate si nici nu are rabdare sa astepte vreun episod. Dar cand le prinde se uita la Oraselul lenes si H2O, restul desenelor cred ca nu le intelege si nu se uita.
Pedeapsa a primit-o pentru ca nu mai vroia sa iasa afara sau manance. Am sa i-o ridic in seara asta pentru ca a fost cuminte. Oricum i-a prins bine pentru ca a inceput sa faca singura povesti cu jucariile ei. Si sa stii ca are foarta multa imaginatie.
si tinem pumnii sa stea bb la caldurica ca sa mergi ma botez.
Mai stiti ceva de Laurina, Diana sau Carmen? Imi e dor de ele.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
madutza spune:
Nico, asa si ana, cand e pedepsita sta in camera ei si se joaca singura. Altfel nu o prinzi, vrea sa faca totul cu cineva. Daca o cert poate sa se joace si singura....
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 36+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Bebe Beca spune:
Mamici dragi, va pup! De la Danes!
Ieri si azi am avut doua zile superbe, calduroase. Azi am fost la zoo din Targu Mures, ANdrei a avut niste treaba la spitalul de acolo si pe noi ne-a lasat la zoo. Foarte frumos. O plimbare prin padure, inconjurate de animale. Poneii lasati liberi, celelalte animale ingradite.
In rest... ma supara foarte tare inima. A inceput necazul cand am marit doza de euthyrox pt tiroida si acum am intrerupt tratamentul, dar inima nu-mi da pace. Si ma simt mereu ca un om care a alergat 100 de kilometri. Ma termina. In plus, azi am experimentat senzatia de lesin, la zoo. Noroc ca am gasit o banca si ca a venit si andrei cam in acelasi timp.
Pe 11 merg la cardiolog si pe 12 la endocrinolog, din nou!!!!! Alti bani, alta distractie...
Rebeca este acum sus pe cal, extrem de fericita. O sa ne mai intoarcem peste 1 luni, fix de mos Nicolae.
Madutza, mai este putin de tot.
Bertha, tu cand? Unde o sa nasti?
Va pup mult pe toate.
Ioana 14+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
monet spune:
madutza!!!!! nu-mi vine sa cred ca bebe vine in citeva zile! uau, ce repede imi pare ca ti-or trecut cele noua luni!! brava! ioi, sa fie-ntr-un ceas bun si sa fie toata lumea fericita si bine
io te pup tare, tare!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anacami spune:
tuturor celor ce poarta numele SF. Mihail si Gavril- copilasi,mamici si parinti
Cate un pupic pentru CRISTIAN MIHAI si Amelie Gabriela de mami Irinusha! sa fiti sanatosi,cuminti si sa aveti parte numai de bucurii! Irinusha,sa va traiasca copilasii si sa va aduca multa-multa fericire! (aha,deci, mare petrecere in familie!!!distractie placuta!!!)
Gabitza
nastere usoara si bebe sanatos!
Tin pumnii tuturor gravidutelor,nastere usoara si multa sanatate!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Irinusha spune:
La multi ani ptr. Mihai/Mihaele si Gabrieli/Gabriele!!!!
Gabitza, la multi ani! Nastere usoara si bb sanatos!
Cami si mii de imbratisari!
Ioana, ai grija de tine si de bb!!!!! Pupici si petrecere faina!
Weekend fain fete dragi si multa sanatate!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
bertha spune:
Salutare!
La multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei! Cris, Amelie, Gabitza, sa fiti sanatosi si sa aveti nuami impliniri si bucurii!
Madutza, sa stii ca ai dreptate cu educatoarea, bine ca ii e drag de el, ma si gandeam ca la cat e de obraznic, tot ce se poate sa i se puna pata pe el femeii, si ar fi chiar nasol. Deocamdata e f entuziasmata de el, zice ca e f istet si se extaziaza de ce replici ii da, cred ca face parte din categoria socrilor mei care sustin ca "face asa pt ca-i destept, de-aia, ca are personalitate"
Abia astept sa vad ce data fixezi cu dr, o sa fie f apropiata de a mea, cred.
Bebebeca, imi pare asa de rau ca iar ai probleme de sanatate! Incearca sa te odihnesti in vacanta asta, mai ales ca e atat de lunga. Eu o sa ansc pe 18, la Municipal (daca nu o vrea bebelusa alta zi).
Cum spuneam, am fost la dr, am stabilit o data de principiu, respectiv 18 nov, sper sa aiba bebelina rabdare pana atunci, vor fi 39,5 sapt in momentul acela. Avea 2800g, asa ca ar putea sa stea cuminte, sa mai creasca putin. JOi ma duc iar al control.
De ce trece timpul, am emotii din ce in ce mai mari, mai ales in ce-l priveste pe Darius, tare mi-e ca o sa avem de tras cu el. In ultimul timp s-a mai linistit putin, da' ff putin...are momente ff bune si momente groaznice. De ex, azi s-a trezit ff nervos, avea nasul putin infundat si eu am zis sa i-l curat putin...a fost suficient, a inceput scandalul, plansete, urlete, ca nu vrea, ca nu-i trebuie, ca vrea sa fie bolnav, ca-s rea etc...dupa vreo juma' de ora, cerea singur picaturile Da' trebuia sa incepem ziua prost...
Pupici!
Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze