Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
tnicoleta spune:
Buna fetele
Stefania
Alin James
Berta Nastere usoara si bblusa sanatoasa si mancacioasa. Si sa fii fericita.
Cami - Sa-ti traiasca domnisoara sa creasca mare si frumoasa. Copii superbi ca intotdeauna.
Laureta - Sanatate fetelor. Inisei pentru performante.
Ioana - Cum se simte Rebeca? sa se faca bine. Sa ne spui cum a fost la eco.
Berta - De unde le scoate? Auzi la el "nu mai veneam". Eu cred ca e pe drumul cel bun.
Noi am avut un we putin mai agitat. A fost botezul celui mai mic nepotel. Dar domnisora, care a prins gustul filmelor, nu a vrut sa auda de asa ceva. Incepuse cu texte "io nu merg ca nu ma mai uit la desene". Pana la urma sambata am fost la biserica si apoi l-am dus pe tatie inapoi la tara. Duminica in schimb, a inceput iar ca nu iese afara ca se uita la desene, de focul lor nici sa manace nu a vrut, asa ca si-a primit o pedeapsa pe o saptamana fara TV si calculator.
Si ca toate sa fie frumoase, tocmai ce m-a sunt sotul de la gradi ca a inceput sa urele pe acolo dupa mine si ca el nu o poate lasa asa la gradi. Acum o aduce acasa.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Bertha, la multi ani!!!!
Iti doresc din suflet tot binele din lume ... si ce-i cel mai important: familie sanatoasa!
Sper sa fiu pe faza sa-ti urez la timpul potrivit "nastere usoara!" :) ... pana atunci doar "sarcina usoara" in continuare! Esti o gravidutza frumoasa! :)
Laureta, felicitari ptr. albaneza! :) Succes si cu a doua frumusete! Si multa sanatate!
Pupici fete dragi si numai sanatate!
Noi suntem (in 3 ca tata munceste) la München ... am ramas aici ca suntem toti bolnavi si (cica) am si eu ajutor. Noi, astia batrani si pitica suntem "doar" muciosi si virusati , Cris iar cu scarlatina ... de data asta sun la sanepid ca m-am saturat cu gradi asta ... Asta asa, ca vaicareala ...
Va pup din nou!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
bertha spune:
Nicoleta, Irinusha, saru-mana pt urari, si eu va doresc sa fiti cuminti si sanatosi cu totii!
Nicoelta, ha, ha, nici eu nu stiu de unde le mai scoate! Cert e ca am impresia din ce in ce mai mult ca tot comenteaza legat de gradinita doar de amorul artei, mai mult sa-si faca si el datoria, asa, in virtutea inertiei, ca nu mai plange, nu se mai vaita, eu chiar cred ca s-a obisnuit.
Imi pare rau ca Bia are o perioada mai proasta Ai facut bine ca i-ai mai taiat portia de desene, prea da dependenta si nu-i invata cine stie ce chestii noi (in afara de un limgaj mult mai "colorat) E adevarat ca eu sunt anti-desene din start, prefer sa stiu ca se joaca, decat ca sta cu ochii in tv. De fapt, Darius nici n-are rabdare sa se uite, chiar ieri i-am aratat niste desene cu Winnie s-a uitat vreo 5 min si a zis ca-s mai frumoase carticele lui cu ursuletul.
Inteleg ca Bia e acum la tine la serv?
Irinusha, of, imi pare atat de rau ca sunteti iarasi bolnaviori Las'ca trece si asta! NU te mai scuza ca te vaicaresti, in primul rand, ca n-o faci, si-n al doilea, ca si daca ai face-o, ar fi f bine, ca doar n-o sa scriem numai ce-i bine, ne mai eliberam si noi, mai o vorba buna, un sfat, stii tu...
Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Irinusha Sanatate multa. iarsi scarlatina?? Bine le faci ca trimiti sanepidul. si sa va faceti bine.
Berta Nu se uita la canalele TV. I-am pus filme romanesti din copilaria noastra Maria Mirabela, Dumbrava minunata, Veronica sau filme de la disney. Am stat cu ea si i-am citi ca sa inteleaga. Inca a invatat sa dea inainte si inapoi si isi pune din nou segventele care ii plac. De la filmul cu Capra cu trei iezi a invatat cantecelul pe care il canta cand se intoarce caprita acasa. Ieri repeta cantecelul de la inceput si il stie pe jumatate. Dar problema era ca ea nu mai vroia afara, nu mai vroia sa manance, devenea irascibila daca ii ziceam sa faca pauza si sa se mai joace.
Acum am lasat-o acasa cu soacramea. Dar ii sa inasprit pedeapsa. In afara de filme si joc pe calculator, nu are voie dulciuri si suc, trebuie sa doarma la pranz, sa manance si sa aculte de mamaie. Daca nu dublam pedeapsa.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Bertha, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si clipe fericite in 4!
Cami, sa iti creasca fata mare si santoasa si sa va bucurati de ea! LA MULTI ANI!
Irinusha, imi pare rau pentru Cris. Si eu care credeam ca , o data ce ai facut scarlatina, nu mai poti face a doua oara...
Nicoleta, am impresia ca Bia a simtit ca cedati daca incepe sa planga dupa tine. E tare smechera!
Noi suntem acasa, au inceput si mucisorii acum si tusea. este o distractie cu tratamentul pt klebsiella, sper sa fie bine toate pana la urma.
Diseara revin cu vesti de la eco!
Va pup!
Ioana 13+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Mamicute dragi, va multumesc mult pt. urari!
Ioana, cum a fost la ecografie? Iti tin pumnii!
Intereseaza-te si la Filantropuia, am inteles ca s-a dat in functiune aripa renovata, conditiile fiind excelente.In plus, sunt si multi medici f. buni acolo..
Nico,pupici la fata cu personalitate!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
tnicoleta spune:
Buna fetele
Sa ma plang. Iar a plans. Au fost bune si frumoase pana sa o duc la asistenta sa o vada si sa intre in grupa. S-a agatat de mine si a inceput sa planga ca ea vrea sa stea cu mine. Am dus-o in grupa in brate, am pus-o pe scaun, nimic. Dai si plangi. Dar bineinteles iar nu era nici o educatoare de-a ei. Tot cu doamna Nuti cu care nu vrea sa stea. De ce? Nu stiu. I-am promis ca ma duc sa o iau la pranz. Si cum parcasem in poarta gradinitei a trebuit sa ma duc sa dau masina la o parte ca sa iasa masina de aprovizionare. M-am intors si a rugat o colega de grupa sa o cheme pe educatoare ca sa ii spun ca vin sa o iau la pranz.
Si tot la pranz o sa intreb si ce s-a intamplat saptamana trecuta cand au fost la teatru, caci recitalul asta de atunci il tot tine. Pana acum nu am apucat pentru ca se schimba educatoarele la pranz si cand o iau sunt altele, deci nu le-am prins.
Bebe Beca spune:
Buna dimineata mamicute!
La eco a fost totul ok, bebe este in grafic, in schimb nu a dorit sa ne arate nimic, a stat numai in pozitii aiurea, pana si dna a spus ca au luat-o transpiratiile de cum sta copilasul. Abia a resuit sa-l masoare. Anyway, parerea dansei a fost ca bebe este fetita, motiv de mare bucurie pentru mine si mai putin pt rebeca si tati. Rebeca mi-a spus ca am deja o fetita, pe ea. Sa am si-un baietel, hi hi.
Astazi a venit bunica ei la noi (mama lui andrei) si asta este motiv de bucurie, ca stau eu linistita. Nu stiam ca vine, a fost o surpriza.
Nicoleta, pupam fata!
Cami, raman la Municipal pana la urma. La Filantropia nu ma lasa cu sotu' in rezerva, plus ca au si ei politica cu mersul la alaptat. Mi-am blocat o rezerva din 20 aprilie pana in 4 mai. Acum sper sa am noroc sa intru in ea. Vazand si facand.
Ioana 13+ si Rebeca
tnicoleta spune:
Ioana Felicitari pentru fetita. Sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica si sora ei.
Bebe Beca spune:
Nicoleta, stai ca inca nu suntem siguri. Era doar o parere...
Multumesc pentru urari oricum
Ioana 13+ si Rebeca