Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetele
Noi suntem bine. Bianca e bine acum dupa ce am trecut cateva zile grele cu spitalizare injectii etc :(
Acum si a revenit papa binisor si ne arata gingiile toata ziulica
Inisa este in vacanta saptamana asta, vad ca de azi avem muci la greu si o doare urechiusa, sper sa fie doar atat si sa nu i dea nimic lui Bianca.
Eu nici nu imi dau seama cum trec zilele, cu totul ca mami a meu face tot io niciodata n am timp

M am intalanit in weekend cu Anacami si cu Sebi care e un dulce si vorbaret. Inisa si el s au jucat in doua colturi separate. Si Stefania este o cuminte si o zambareata
Anacami paturica anticolici este preferata lui Bianca, se simte foarte bine in ea

monet La multi ani pt printesa

bertha mai ai un piiic, poate nasti de ziua ta

irinusha pupam pitica curajoasa care urca pe scari

madutza arati fff binesa iti traiasca fini si Mariuca e o frmumoasa

iulia frumoasa poze www.flickr.com/photos/dcppopa/2972976795/sizes/o/in/set-72157608366852620/" target="_blank"> asta imi place mult

acris tin pumni sa vina barzuca cat mai repede

tnicoleta pupam

bebe beca asteptam vestile bune de la echo si pupici la bolnavioara mica

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laureta, ce a patit Bianca? De ce spital?
Si Inisa? Sa nu faca vreo otita...

Ioana 13+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Bianca la fix o luna a facut febra mare. Inisa avusese mucisori dupa aia eu si cred ca a trecut la ea si fiind mica s-a manifestat agresiv.
Ne am internat la Budimex la dr Stanciu ( super doctor) si a fost pusa pe tratament cu 2 antibiotice pe vena
Totul a trecut cu bine si cum am iesit a doua zi a revenit febra de data asta a iesit rotavirus la kk. Virus luat din pacate in spital cu totul ca am fost izolate si am stat singure in camera.
Acum este bine. Nu este grasunica dar papa regulat.
Important este sa fie sanatoasa ca de slabute m am obisnuit

Am pus poze aici http://good-times.webshots.com/photo/2650788960103994286aKedpX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Laureta, mamica de galuscute :), bine ca s-a terminat cu bine si ca ati scapat!
Bianca e o frumoasa, seamana cu Inisa, asa-i? Si tu arati BETON la numai 3 sapt. dupa nastere! Bravo tie!
Si mi-a placut la nebunie filmuletul ... radeam de una singura! :) Si io cred ca o sa se transforme intr-o mancaciosa, la cat de infometata sugea degetul ... asa si fi-mea, imediat dupa nastere :)
Sa-ti traiasca amandoua frumoasele si voi pe langa ele!
Pupici dulci!

Pupici fete dragi si multa sanatate la pitici, mamici si burtici!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Laureta, m-am delectat cu pozele galustellor, mama ce frumoase si scumpele sunt! Despre tine, nici nu zici ca-i nascut, cred ca o sa creada lumea ca ai adoptat fetita! De fapt, tu erai fotomodel si-n timpul sarcinii!
Imi pare rau ca ai avut asemenea probleme cu Bianca, of, bine ca a trecut si e bine mititica. Ce bine ca-i mama ta la tine! Mai poti rasufla si tu putin! Chiar, cum se intelege Inisa cu bunica? Acum cred ca e un moment bun sa invete putin limba mamei!
Ar fi o chestie sa nasc de ziua mea, da' ar fi bine sa mai stea bb pana in jur de 15 nov, cam atunci ar fi 39 sapt. Acum, cum o vrea el!

Nicoleta, ce faza, m-ai lasat masca! Auzi, sa dai beep-uri parintilor. Ai dreptate sa te intrebi cum ar fi procedat daca era ceva serios-serios. Macar un sms sa fi trimis!

Ioana, ai aflat rezultatul de la exudat? Pupam mititica sa-i treaca repede!

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata mamici!
Am primit rezultatul exudatului Rebecai, se pare ca ne confruntam cu Klebsiella. Slava Domnului ca nu se transmite. Cred ca pentru a 2a oara in viata ei o sa ia antibiotic si, probabil, la sfarsitul celo 7 zile de tratament o sa facem inca un exudat.
Cumnata mea s-a confruntat cu o Klebsiella dupa ce a nascut, la ea a fost tare nasol, luata din spital, genital, jale mare a fost.
Rebeca nu a mai facut febra, sper sa nu se joace cu noi... Oricum, o sa ia un antibiotic la care a iesit bacteria sensibila in urma antibiogramei. Sper sa treaca repede...

Laureta, tare frumoase fetele. Iar tu, fara cuvinte. Toata admiratia!

Ioana 13+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Hop si eu
Noi ne am plimbarit un pic azi cu Bianca si Inisa, dar scurt ca mi e frica so tin pe Bianca mult afara.
Inisa e o nazdravana plina de ideii Tb sa stau cu ochii pe ea
Eu am botezul pe 9 si caut ceva simplu de imbracat si nu gasesc.De fapt nici nu stiu ce sa iau

Irinusha filmarea acea este cand avea Bianca 4 zile, am filmato repede cand cauta degetelul si mi am pus miinile in cap, Inisu mai suge si acum degetul Si da, Bianca seamana cu Inisa cand era mica, dar nu cred ca va avea ochi albastri.Oricum e o dulceee

Bebe Beca macar acum dupa exudat stiti ce tb sa faceti. Tu ai fost la echo?
Mi e dor de burtica (daca ma aude tati o ia la fuga )

Bertha, Inisa vorbeste in albaneza cu ei mei. A invatat extrem de repede. Daca eu i vorbesc in albaneza intelege tot si imi raspunde in romaneste.Dar cu ai mei si a dat seama nu o inteleg in romaneste si cu ei o da in albaneza
Daca bb tb sa stea pina pe 15, atunci sa stea la caldurica, e cel mai bine acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!

Irinusha
,nu pot sa iti spun decat: "esti extraordinara"! Multi pupici si multe floricele!

Cateva poze noi aici

Laureta
,super ca invata repede,profita de asta si familiarizeaz-o cu toate (parca aveti si rude in Grecia,nu stiu daca tu vorbesti si greaca)...

Vad ca si Sebi prinde usor, si chiar ii face placere,cuvinte in engleza.Eu nu il stresez - inca - cu ea,dar ma intreaba singur "ce inseamna"/"cum se spune"...Are si ceva ureche muzicala, pronunta aproape la fel cum aude pe cei ce vorbesc nativ engleza (adica de pe inregistari,ca "live" nu avem de la cine...).
El este la o gradi de stat, dar imi spune ca dna lui de engleza vorbeste numai in engleza cu ei (nu stiu cat este de adevarat) si daca nu inteleg ii ajuta dna lor educatoare.Oricum,ma surprinde cate invata.
De la anul probabil ca il vom inscrie la un curs la un centru specializat sau ii vom angaja o profesoara .Am vrea sa stie cat mai multe limbi straine,sa vedem ce o vrea sa faca (nu il vom forta,doar daca ii plac...)
Pupici piticei, poate ne vom mai intalni in parc, ca tot stam aproape!

Alin James de Grate
Bertha, sa fii sanatoasa si nastere usora

Va pupam si va dorim o saptamana usoara si frumoasa!
Bertha,Madutza, va tin pumnii,nastere usoara!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

La multi ani Stefania!

La multi ani Bertha!

Eu acum am observat zilele de nastere

Anacami, este superba pitica si tortul ce bine arata, de unde ati luato?
M am uitat azi in parc dupa voi ca am iesit pe la ora 12 jumatate si m am gandit ca e ora voastra de plimbare. Dar cu siguranta ati fost ocupati cu ziua printesei.

Inisa cica face la gradi dansuri si engleza ( asa am ales noi) dar nu vad mare lucru pina acum. O so las si luna asta daca nu imi arata nimic o so scot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

La multi ani Stefania si Alin James Sa cresteti mari si sanatosi!

Fetelor, multumesc mult pt urari, iaca am imbatranit, am schimbat prefixul... acum ceva timp ma infioram cand ma gandeam la varsta asta, insa acum ma simt f bine, ma gandesc ca am realizat multe pana acum si ma gandesc mai ales la cele 2 gogosici ale mele.

Laureta, bravo Inisei pt istetimea ei, cred ca va invata repede si alte limbi straine, daca a avut performante atat de repede, ca stiu ca tu spuneai la un moment dat ca nu insisti pe treaba asta.

Anacami, vazut pozici cu Stefania cea mare si frumoasa si cu Sebi, mai sa stii ca si-n poze pare mai cuminte smecherul![-:)))]

Bebebeca, ce mai faceti?

La noi azi a reinceput gradinita, s-a bucurat educatoarea cand l-a vazut, l-a intampinat ceva de genul "Darius, bine ai revenit, ca a fost pustiu sapt trecuta fara tine. Mi-a fost dor de tine si sertarelor mele, ca n-a mai cotrobait nimeni prin ele", la care el "stii ceva? mie nu mi-a fost deloc dor de tine si nici nu mai veneam daca nu ma aduceau parintii astia rai" Plin de diplomatie...

Maine ma duc iar la dr, sper sa hotaram si data pe cezariana, sa stiu o chestie, ma streseaza ideea ca se declanseaza nasterea noaptea si trebuie sa pleam la spital cu catel si purcel (asta insemnand bagaj + Darius, pe care nu avem cu cine sa-l lasam). Da' cred ca v-am mai povestit scenariul asta

Pupici!

Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput