Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

MAYA de Monet! sa fii sanatoasa,desteapta si norocoasa!

Iulia,ai niste minunatii de copii!

Cristina,bafta!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Monet, la multi ani pt Maya! Sa fiti sanatosi cu totii!

Anacami si eu m-am gandit de multe ori ca seamana baietii astia doi! F simpatici, da' te termina psihic!
Ce sa mai zic de sedinte, ca suntem ca rusii, ne intrunim in fiecare seara si discutam ispravile de la gradinita. Sigur ca l-am intrebat de ce procedeaza asa, dar nu am obtinut un raspuns cert, inventeaza tot felul de pretexte care nu coincid niciodata. Mi-a spus clar ca lui ii place sa faca prostii, ca-i place sa fie rau..."ca asa-mi place mie". Uneori cred ca pur si simplu vrea sa ne faca in ciuda, sa nu faca ce i se spune, cred ca se simte mai special asa. E o combinatie f ciudata de caposenie si sensibilitate. Cateodata se vede clar ca-i pare rau, dar nu vrea sa recunoasca.
Sapt asta e la bunici, m-am mai linistit putin, o sa o luam de la capat de luni, sper sa avem mai mult succes.
Iti multumesc mult pt sprijinul si ideile tale. Cand aud cum s-a cumintit Sebi, cresc sperantele mele, zic si eu "uite, dom'ne, se poate"

Vroiam sa te intreb mai demult: ai mai vorbit cu Simona Cius? Stiu ca parca mai vorbeati voi doua.
Pupici!

Ioana, ma bucur ca-ti e mai bine. Pt durerea de spate ai incercat sa faci masaj?

Acris, tin pumnii sa vina barzuta cat mai repede! Si eu vreau sa-i fac vaccinul lui Darius, dar nu m-am interesat ce si cum. Stiu ca mi-a spus medicul de familie ca o sa aiba vaccinuri gratuite, dar nu m-am interesat de care sunt.
Te mai asteptam cand ai timp.

Pupici!

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

MAYA Sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoas esti deja. Sa ai parte numai de bucurii

Ioana Deci ai scapat de greturi si te lupti cu somnul. Partea cu somnul mi-a placut si mie in sarcina, dormeam chiar si la birou. Rebecai surioara impresiorata.

Acris Poate luna viitoare e cu noroc sau, mai stii, o surpriza de Craciun. Amaliei. Legat de vaccin, eu nu ii fac Biei nici un vaccin. Vad ca in toamna asta nu a racit inca.

Berta Ai un baiat si jumatate care stie ce vrea si e foarte hotarat.

[b]Maduta
N-a mai vrut la teatru, chiar a insistat sa nu o duc.

Sa va spun isprava Biei de dimineata. Astazi s-au dus la teatru de dimineata, asa ca i-am calcat o camasuta roz cu floricele. Intre timp s-a trezit si mi-a spus ca vrea sa isi calce ea pantalonii. OK, nu erau de calcat dar am pus fierul pe prima treapta si ajutata de mine i-a calcat. Apoi a vrut sa isi calce si camasa, ca sa fie calduta cand o ia pe ea. Dar eu scosesem fierul din priza dar talpa era fierbinte si ca sa o incerce a pus degetul pe ea . Si abia cu o secunda inainte ii spusesem ca frige.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, pup degetelul ars! Of, asa sunt ei, zici ca au priceput si in secunda urmatoare fac exact ce nu trebuie!

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Astazi a NINS la noi... De dimineata nu stiam cum sa fac mai repede sa gasesc cizmele baietilor, plus hainele groase de iarna. De cand am venit in Canada (cu 12 ani in urma) nu am vazut niciodata zapada de Halloween. Uf...

Cami, Nico - multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Sunteti niste dragute, ca de obicei.

Cami am vazut si pozele voastre. Asa sunt de adorabili micutii tai... Imi sunt tare dragi.

Nico - uf, ce necaz cu arsura... Si sora mea a pus mana pe fierul de calcat cand era mica. M-am ars si eu o data, am avut o basica imensa si stiu ca doare. sa treaca repede.

Madutza - am vazut pozele cu printesa cea superba. Ce sa-ti mai spun eu, caci stii si tu ce mandrete de fetita ai. Iar tu arati foarte bine. Nu ai motive sa te plangi. Esti o graviduta radioasa.

Cristina, succes cu sarcina. Sa vina bebe cat mai repede si surioarei mari, nerabdatoare sa aiba o surioara sau un fratior. Sunteti tare frumoase amandoua!

Ioana, distractie placuta la munte si asteptam poze.

Monet - LA MULTI ANI, Maya! Sa ia parte in continuare de o copilarie fericita, de noroc si sanatate. Mona, sa va traiasca printesa!

Bertha, stiu ca este greu cu baietii acestia inteligenti si cu personalitate. Am si eu unul acasa si te inteleg perfect. Insa, ai sa vezi, o sa fim fericite candva (sper curand!) ca sunt atat de isteti si au cate ceva de spus despre orice. Curaj!

Va doresc o zi frumoasa. Fara zapada.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/49LVpz

Mergi la inceput

Iulia Trimite si pe la mine niste zapada. Bianca abia asteapta sa vina iarna. De prin august tot intreaba "Da cand o sa vina iarna si pe la noi? Eu vreau sa ninga acum!"
E deja un ritual seara la culcare cu zapada asta.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Nico,

Biei, cea nerabdatoare sa inceapa iarna. Adevarul este ca iarna este un anotimp magic pentru copilasi cu zapada alba si pufoasa, Craciunul si Mosul cel darnic... Eeee, inocenta copilariei...

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/49LVpz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

va multumesc, fete dragi!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Septembrie 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Buna fetele

Iulia Multumesc.

Multumesc pentru pupicii pe degetel. Deja a trecut. Dar am patit alta.
Ajung dupamasa la gradi si m-a oprit doamna Sanda, ingrijitoarea, sa imi spuna ca domnisoara, dupa ce s-au intors de la teatru s-a pus pe plans ca vrea sa vina mama. Si dai si plangi de nu se mai intelegea nimeni cu ea. N-a vrut sa manace, n-a vrut sa doarma si a luat-o si de la dormitor caci ii trezea pe cailalti copii. Asistenta mi-a dat 3 bip-uri (de pe telefonul ei) pe care eu nu le-am vazut decat foatre tarziu si nici nu am raspuns la ele pentru ca am avut mai demult probleme cu o persoana care m-a cam hartuit cu bipuri. Drept urmare la numere necunoscute nu raspund. Asa ca a tot plans bietul copil.
Cand am luat-o nu era nici prea vesela, dar nici foarte trista. Si raspunsul a fost ca ea a vrut doar sa stea cu mine si micic altceva. Nu-i bolnava, de deget a uitat, la teatru nu s-a speriat. Dar pe mine m-a intrigat atitudinea celor de acolo, cum draq ca dai bip cand e vorba de o urgenta legata de copil? Si cica telefonul gradinitei este parolat si nu poate suna oricine. Si mai ales de ce nu au sunat pe numarul sotului pentru ca e si ala pe fisa. Raspunsul a fost o simpla ridicare din umeri.
Si imi pare rau ca din cauza unui telefon nu s-a putut rezolva cu bine aceasta problema.

PS. Caci am uitat sa va spun, educatoarele Biei sunt in vacanta si toata saptamana a fost cand la o grupa, cand la alta, cu colegii ei de grupa sau fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Uf, draguta Bia... i-a fost dor de mama
Noi am luat-o pe Rebeca alaltaieri de la gradi cu 39,5 febra. Ne-a sunat educatoarea. S-a uitat asistenta in gatul ei si mi-a spus clar ca este vorba despre puroi urat in gat, neaparat trebuie antibiotic. Am sunat-o pe dna care se ocupa de Rebeca si ne-a chemat ieri la Municipal cu ea si i-a facut un exudat, astazi sun pentru rezultat. Mi-a dat Aerius, sinupret si tantum verde spray, mi-a spus ca nu are nciun puroi si tratament clar o sa-i dea dupa ce vede rezultatul exudatului. Febra nu a mai facut de ieri seara deloc. Este si foarte vesela, draga de ea.
Eu in seara asta ma duc iar a ginecolog si luni o sa fac o ecografie 4D. O sa aiba bebe 14 saptamani, poate o sa am noroc sa vedem si daca-i fetita sau baiat.
Foarte posibil sa nasc la Municipal, pana la urma... Cu toate ca imi place tare mult dr. Filipescu de la Elias. Greu.

Va pup pe toate mamici dragi si pe copilasii din dotare!

Ioana 13+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput