Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tnicoleta/tnicoleta.jpg)
tnicoleta spune:
Si eu, si eu... si o sau ceai... ce doriti
Berta iti doresc nervi de otel cu Darius. Super tare faza cu puiul
Irinusa Sa-ti traiasca micuta vitezomana. Acum trebuie sa fiti cu ochii'n 4 pe ea sa nu cada de pe scara.
Eu am fost ieri libera si cu o seara inainte i-am spus Biei ca o iau la panz de la gradi dar vreau ca ea sa faca 4 lucruri: sa mance tot, sa se culce cand ii spun, sa nu mai planga din orice si sa se trezeasca fara sa planga de dimineata. La doua din ele a cam scartait, adica n-a mancat tot, dar i-adat cumatamea un castron de budinca si a mancat din ala si s-a cam foit prin pat. Tot pe la 22.30 a adormit.
Ieri a fost fericita ca am luat-o la pranz.
A... si va eram datoare. Duminica trecuta am fost la ziua unei colege de gradi si dupa petrecere am mers cu Bianca si inca o colega de a ei la un curs de teatru pentru copii. Ce i-a placut: exercitiile de respitatie si improvizatia. Adusese o fetita niste jucarii, ei trebuieau sa aleaga 3 obiecte si sa faca cu ele o poveste scurta. Apoi au mai avut un joc de atentie si mimica. Cea din urma nu i-a placut, dar adevarul este ca se cam plictisise.
Am vorbit cu profesoara sa mai incercam odata. Dar surpriza, imi zice ieri ca ea nu vrea sa mearga ca nu ii place deloc si sa nu o mai duc. Tasu e de aceeasi parere, cica si asa joaca ea teatru si fara instruire. si sa aveti o zi placuta.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza spune:
'Neata,
Mai, ce mamici matinale si vorbarete! Cred ca ora schimbata e de vina...
Nico, si pe mine ma interesa sa o dau la teatru. Sa vad, pentru ca ea vrea la pictura. Deja fae dansuri...
Ioana, caror exercitii nu vroia Beca sa se supuna? Ti-a trecut durerea de picior? Cred ca apasa burtica pe nervul sciatic. Eu am mari probleme cu spatele, insa nu m-a durut decat la incaputul sarcinii, cam la aceeasi varsta pe care o ai tu acum.
Irinusha, nu am putut vedea filmul . Mi s-a blocat porcaria asta de calculator....
Bertha, imi pare rau ca ai probleme cu Darius. Stiu ce inseamna nervii de genul asta. Nici nu stiu ce sa zic...Poate are foarte multa energie si ar fi bine sa il dai la un sport, ceva? Ceva care sa ii placa lui mult, poate inot? Oare o fi din cauza venirii bebelusei? Unde nasti pana la urma, am uitat... Hai ca m-a facut Darius sa rad la povestea cu puiul!
Sa raportez ce am mai facut. Saptamana trecuta am cununat si am rezistat pana la 5 dimineata, fara sa ma intind deloc. M-a cam durut burta, am dansat doar fro doua dansuri. Oricum, a fost ok. Poze nu am acum, le am doar pe cele facute cu camera mea si nu imi place cum am iesit. De fapt mie nu imi place cum ies in poze, par umflata cu pompa. Cred ca retim multa apa, desi lumea spune ca nu se vede deloc. Adevarul e ca am luat doar fro 11 kg si sunt fericita, pentru ca vreau sa recuperez si pe cele 20 pastrate cu sfientenie de la sarcina cealalta.
Azi ma duc prin Baneasa in mall ca are Florin treaba la servciu in zona, asa ca bagam si noi o plimbare mica. As vrea sa imi cumpar un balansoar de alaptat de la ikea, sper sa aiba...Poate o duc si pe Ana pe la locul de joaca, bag o cumparatura mica. Bagajul e facut, mai am de luat patut de la ikea si saltea, dar astea le poate lua Florin oricand, ca e in zona.
Ne pregatim si noi, abia astept sa vina bebelina, desi sunt tot obosita. Presimt ca o sa vina mai devreme de termen, cam ca Ana, insa vreau sa stea acolo pana la 38+ pt ca tb sa merg la botez la baiatul fratelui meu.
Hai ca am scris romane. Acum tb sa imi fac curaj sa fac baie la cap si manechiura. Urasc sa fac asta....
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
35+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
madutza spune:
La cererea publicului, am pus poze noi la link-ul din semnatura.
Pupici!
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
35+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
anacami spune:
Hello!
Irinusha,am ras de face Melie! nu facea Cris atatea,recupereaza si pt. el cumintelul!stati cu ochii pe ea la tot pasul,este f. curajoasa
Gravidutelor,vi se apropie sorocul! Bafta,nastere usoara,sa fiti sanatosi-si voi si puiutii!
Ioana,tu mai ai ceva,dar urarile sunt valabile si pt. tine (+sarcina usoara,fara greturi)
Berta,posibil sa fie si o usoara gelozie pt. surioara lui ce va veni curand.Si eu am fost cam in aceeasi situatie anul trecut,tot in noiembrie aveam DPNul (pe 17 noiembrie),deci am prins din plin crizele de adaptare la gradinita.L-am dus numai in brate,cu proteste violente din partea lui- maini,picioare puse la bataie pe mine,unde se nimerea..nici mie nu-mi vine sa cred prin ce-am trecut
Cred ca trebuie sa discuti f.f.f. serios cu el, sa ii vorbesti ca unui adult, sa aveti un fel de sedinte in care fiecare sa isi spuna pasul,problemele si cum crede ca se poate rezolva situatia.La mine a mers,desi nu accepta intotdeauna "planul meu", ca cica al lui este cel mai bun.
Eu chiar ajunsesem sa ii spun ca nu mai pot asa,ca imi dau toata silinta sa fiu o mamica perfecta si ca mai mult nu pot,ca "demisionez" din meseria de mamica si sa faca ce vrea ca tot nu ma asculta niciodata...L-am intrebat care este pronlema si de ce procedeaza asa; mi-a zis ca el vrea sa fie atfel , de ce sa fie ca toti ceilalti
.Miraculos sau nu, dupa un timp a incetat cu crizele de "vreau acum...","fac numai ce vreau eu..".La noi a mers excelent sistemul cu buline si recompense dupa un anumit numar din cele bune...nu as fi crezut, ca de alte pedepse gen pus la colt, etc,etc,nu stie..
Stai f. serios de vorba cu el,il convoci chiar cu putin timp inainte,sa se simta important.Binenteles ca ii ceri si lui parerea cu privire la solutiile pe care sa le folositi pt. rezlvarea problemelor; ii ceri ajutorul de big brother super-destept,super-istet si super-puternic pentru cresterea surioarei mai mici.
Din cate mi-am dat seama, se aseamana binisor cu Sebi si o sa se simta extremmm de important si dornic sa-si dovedeasca maiestria..
Zilele trecute a luat o bulina albastra de la gradinita (rea in sistemul nostru); a inceput sa rada ca este f. buna, ca se asorteaza cu tricoul pe care il purta atunci
O saptamana frumoasa si usoara tuturor!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Madalina,esti o graviduta de nota +20!!ai o aura deosebita in toate pozele
Felicitari si [t. putinele kg in plus; eu,din pacate, la a doua sarcina am luat mult mai multe decat la prima..si ar fi trebuit sa stiu (dulciuri nu am mancat aproape deloccc daca ma credeti-rar,la ocazii speciale,dar tot s-au acumulat rapid..)
anacami spune:
ne-am intalnit ieri in IOR cu Inisa, o domnisoara superba!!!are niste ochi si un par superbe!
cateva poze noi (29-36):
http://good-times.webshots.com/photo/2459085950102385306Movulc
data de pe poze nu este fixata bine...
O saptamana frumoasa!
Iulia P. spune:
Am fost ieri la spectacolul Corteo, Cirque du Soleil si am ramas vrajiti. Totul a fost extraordinar: costumele, muzica, povestea, luminile... A ajutat si faptul ca am avut locuri chiar langa scena (atingeam scena cu mana) si am vazut totul foarte, foarte clar. Au fost aplauze si ovatii nenumarate la sfarsitul spectacolului. Mi-a ramas sufletul acolo... Nu prea imi venea, dupa spectacol, sa ma intorc la viata de zi cu zi... :0)
Avem poze noi pe site, pozele noastre de toamna:
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/49LVpz
Va doresc o zi frumoasa in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/ErGW2A
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tnicoleta/tnicoleta.jpg)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Am admirat pozele, toate-toate. Si am vazut fete minunate Mariuca si Stefi (Cami, merge deja?) si doi baieti minunati si mi-au placut si peisajele si mai ales castelul. Si o burtica draguta si sa stea bblina la caldurica cat ii trebuie sa fie sanatoasa.
La gradi cica e vacanta, nu s-a inchis dar copii care vin sunt impartiti pe rand la alte grupe. As fi tinut-o si eu acasa dar nu prea am cum. Soacramea saraca deja are 3 pe cap care chiraie non-stop.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Buna dimineata, mamici!
Nu reusesc sa ma trezesc deloc.... Azi dimineata tragea Andrei de mine, la ora 8... nu am auzit nimic. Dormeam si Rebeca si eu ca 2 purceluse...
Aseara am fost la o eco pt tiroida si dr. a pus transductorul (sau cum l-o chema) si pe burtica, pentru Rebeca in mod special. A fost o incantare sa il vada pe bebe in burtica, mai ales ca, de linistit ce era, dintr-o data a inceput sa dea din maine si si-a desfacut o palmuta si i s-au vazut degetelele... Era tare activ. Mititica a fost impresionata.
In brest la noi toate bune. Mai greu cu adormitul seara, parca ar avea energie cat 5 adulti. Unde mai pui ca la pranz nu doarme... Si seara adormim noi inaintea ei. Cel putin eu.
Peste 2 saptamani plecam la caluti (nu stiu daca v-am mai spus) si ala sfarsitul lui noiembrie dam o fuga pana la Voineasa (pentru prima oara). Am luat o viluta cu 2 camere, pe malul unui paraias, intr-o curte de 3000 mp. Sper sa fie frumos asa ca pe site.
Madutza, spatele ma necajeste in continuare si durerea iradiaza pe picior. Este crunta durerea asta... Dar ma obisnuiesc eu si cu ea. In ceea ce priveste exercitiile, avem niste carti de activitati pentru copii intre 3-5 ani. Si are momente cand refuza sa se concentreze si, daca simte ca mi-am pierdut rabdarea, atunci nici de-a naibii nu mai raspunde taurasul meu.
Am vazut toate, toate pozele. Si mi-au placut tare mult. As vrea sa pun si eu niste poze noi, dar n-am. Numa' ca o sa fac eu rost, ca sa zic asa.
Va pup pe toate!
Ioana 13+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
acris spune:
Bunaaaa !!!
Eu, ca de obicei, pe fuga. Am intrat sa citesc ce ati mai scris si m-am uitat pe poze. Madutza, draga mea, esti o graviduta tare frumoasa. Sa numai aud "umflata cu pompa" ca dau bataita. De Ana nici numai zic cat e de frumoasa.
Toate, de fapt, aveti copii fff frumosi
Noi suntem bine.Amalia a fost racita putin, dar a trecut.Sper sa nu mai raceasca asa repede ca vreu sa-i fac vaccinul antigripal.
Apropo de vaccin, voua care vaccin va fost recomandat pt.puiutii vostri ???
In rest, toate bune. Amalia este un copil tare bun, cam incapatanata, dar trece...
Duminica mi-a spus ca s-a gandit mai bine si ca numai vrea o surioara, ci ce o fi numai sa fie . Isi doreste din ce in ce mai mult, iar mie imi pare rau ca nu m-am hotarat mai devreme sa mai avem un copil. dar probabil ca toate la timpul lor.
Deocamdata barza nu a vrut nici luna aceasta sa treaca pe la noi .
Va imbratisez pe toate !!!