Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor!

Nally, bun venit si pupici printisorilor! I-am vazut si sunt superbi! Nu are nimic ca ai slabit, din cauza alaptatuui (mulsului). Eu am spus ca nu mai fac greseala sa mananc mult cand alaptez de data asta., sa recuperez si pentru Ana. Respectele mele pentru mama "heroina".

Bertha
, nu iti face probleme, se da el pe brazda. Uite, o sa scriu ceva despre imunizare, dar separat sa fiu sigura ca citesc toate fetele.

Despre noi ce sa va spun? Ana a fost racita 2 saptamani. Acum ii fac imunostrimulare: Septilin si sirop de catina. Siropul de catina i l-am facut eu din boabe de catina si miere. Le-am mixat, le-am strecurat si i-l dau ca pe medicamet, o seringa de 5ml dimineata si una seama. Sper sa nu imi raceasca prea repede iar. I-am schimbat gradinita Anei si este fericita acum, este in grupa cu prietena ei.

Ioana, de ce nu mai vrei sa nasti la Universitar? Sa nu te simti vinovata ca nu ai chef de Rebeca. Eu primele 4 luni nu vroiam sa stiu de copil, de sot, de nimic. Veneam acasa si doar zaceam, nici macar nu dormeam...

Irinusha
, ce scumpi sunt fratiorii. Cred ca se oftica Boby ca seamana amandoi cu tine.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Madutza... nu stiu ce sa spun. Printr-un concurs de imprejurari am ajuns la medicul acesta de la Elias. Am sunat si la Municipal, sa vad daca pot avea garantia de a sta intr-una din rezervele cu plata si mi s-a spus ca depinde de noroc. Si eu nu vreau sa imi incerc norocul, vreau sa am garantia ca pot sta intr-o rezerva cu plata, cu andrei si cu bebe. Am tot spus ca sun la dr. Jianu, pediatrul rebecai si neonatolog acolo, sa vad cum sta treaba, dar uit in fiecare zi. Tu nasti tot acolo? Sti ceva de rezerve?

Ioana 10+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele
Haideti la o si un ceai, io sunt deja la adoua ca sa rezist pana deseara.

Ioana Scumpa foc Rebeca. Cred ca te topesti cand iti spune ca esti "cea mai buna mamica". Visez si eu la ziua cand va spune asa Bia. Din "esti o mama rea, cea mai rea" nu ma scoate. Si deja ii dau si eu replica cu "zi ceva nou, pe asta o stiu" pentru ca ma doare cand imi spune asa.

Madutza Anei. Cred si eu ca este fericita cu prietena in grupa.

LA MULTI ANI! DanaA Fericire si sanatate. Ce mai faceti voi? Ce mai face Stefan, cum se mai sinte?

Si despre noi. La Sarbatoare a fost foarte frumos si copilasii voiosi. Clasa era aranajata cu roadele toamnei aranjate frumos in cosuri impletite si copilasii imbracati in costume nationale. Au avut mai intai un "joc" (cantec si gesturi) despre toama, stransul recoltei si coacerea painii si apoi au jucat o hora. Dupa joc si cant au papat painica si au baut must. Iar ca incheiere au mai jucat odata hora, impeuna cu parintii, si au primit cadou un pitic pe o frunza care simbolizeaza venirea toamnei.
Si pot sa ma bucur si eu ca domnisoara mea nu a mai stat deoparte ca la prima serbare. De, acum e fata mare.
Avem si inregistrare dar cand voi avea timp.

si o zi buna

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Mii de multumiri ptr. aprecieri! :)

Bertha, tin pumnii sa treaca mai repede perioada de acomodare ... poate o sa fie mai bine cand o sa fi tu acasa. Poate asa n-o sa ai nici tu timp sa te plictisesti ;) ... chiar crezi ca o sa ai timp de asa ceva?
Rebelul mic se razbuna facand prostioare :) ... ei, asta este. Mai important e ca-i baiat destept. Bravo lui! :)

Ioana, pupici pe burtica. Bine ca-i bine ... greturile or sa treaca si ele. N-am vomitat niciodata in sarcini, dar stiu de la mama ca-i nasol. Tara rau dominisoara ta, va invarte pe degete :)

Nico, sa va fie de bine plimbarea! Si ce-a fost rau prin asta, eu chiar va apreciez ... io una mor cand am liber si suntem cu totii, vremea e buna sa stam sa zacem ... trebuie sa facem ceva, ca altfel pica cerul pe mine. Vezi si week-end-ul nostru :D
Si nu trebuie sa te superi, te santajeaza sentimental Bia ta. Al meu spune: "Esti mama buna si rea". Si cand il intreb cand sunt rea, raspunde: "Cand fac prostii" ... :) ... dar sa vezi ca-i mai bine asa ca noi, ca Oma e buna si cand face prostii si cand pleaca la ea imi impuie capul ca "acum fac ce vreau!" ... deci prefer sa fiu si buna si rea si sa-l pun la punct cand trebe. Trebuie sa recunosc ca am zile cand stau doar cu gura pe el ... dar si merita.

Madutza, i-am spus lui Boby replica ta ... na, esti singura pe care o stie :) ... si m-a rugat sa-ti spun ca el m-a luat ca i-a placut de mine, deci n-ar avea motiv de oftica.
Doar ca trebuie sa te corectez: Cris seamana cu ta-su ... pana la ochi, ochii sunt de la mine. In schimb Melie seamana cu mine, pana la ochi ... dar la ea nu stiu de unde sunt. Poate de la o strabunica de undeva ... oricum, din familia lui Boby, dupa forma. Ei, i-am analizat cu lupa ;), deci stim noi. Oricum, eu ma amuz de fiecare data cand spun toti ca seamana intre ei, ca asta chiar nu-i adevarat. Sanatate multa Anei. Eu ii dau acum lui Cris BronchoVaxom. Suntem la primele 10 zile.

Dana! Multa sanatate! Ce mai faceti voi?

La noi cum stiti ... gradi, logoped, iesit afara ca a fost mai frumos zilele astea. Vinerea trecuta (fiind liber) am fost la gradina zoo din Nürnberg ... dar nu se compara cu cea din München, am fost cam dezamagiti, dar ne-am distrat bine. Sambata a fost ploios si a batut vantul rau, am ieist doar la cumparaturi si restul ne-am jucat in casa. Duminica a fost frumos, de neasteptat ... asa ca ne-am distrat la balciul de aici si la cautat de fosile :D ... spunea si Boby ca in viata lui nu s-ar fi gandit ca va face asa ceva. Dar chiar mi-a placut si mie ... mai mergem. E in oraselul ala si un museu paleontologic, dar ni l-am rezervat ptr. un week-end ploios. Inca mai e incantat Cris de dinozauri ... chiar ma intreb cand o sa-i treaca :)
Si cam asa. Va pupic! Multa sanatate!!!!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Mey, io sunt tot timpul mama rea, pentru ca nu fac ce zice cupilul. Nu stiu de unde a luat asta cu "parintii trebuie sa asculte de copil". Da eu incerc sa ii explic ca este invers si apoi vine si celebra replica.
Cat despre Cris, zi mersi ca sunt dinozauri si nu bblusi. Ca Bia doar la asta viseaza. Sa faca bblusi cand va fi mare si nu doar pentru ea, ci pentru toata lumea . De, in privinta asta este extrem de darnica. Si nu prea pot sa ii scot din cap. Am si intrebat-o de ce vrea ea sa faca atatia bebelusi si raspunsul a fost "Pentru ca asa imi vine". E, cu asa raspuns cred ca o sa incep taining despre contraceptie destul de devreme. Sau il pun pe tasu bodyguard de pe la 12 ani.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

dragele mele, astazi ma simt bine!!!!!!!!!!!! Nu imi vine inca sa cred... daca si maine ar fi la fel, ce bine-ar fi

Ioana 10+ si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ioana, eu mi-am rezervat camera din aceea cu plata la Municipal pentru perioada 20noi-10dec. Practic este asigurata. Nu stiu de ce ti-a dat tie acest raspuns.

Irinusha, ce dragut e Boby, vezi!!!!

Hai ca trebuie sa plec, am intrat pe fuga. La 5 are Ana ora de dansuri.

Pupici

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

nu am reusit sa citesc decat ultima pag. noi suntem disperati cu renovarea. aproape am terminat primul apartament (cel de 2 camere dar in acre era de facut si partea electrica si sanitara).
suntem un car de draci, am adt afara deja vreo 2 echipe de muncitori. toti tembelii se apuca de zugravit si se dau mari mesteri.. nu are rost sa va povestesc ultimile 4-6 saptamani ca as putea scrie un roman si inca nu am terminat nici prima jumatate de treaba. azi vine o tipa sa comandam mobila. dar inca nu e finalizat. baia a iesit ca dracu, trebuie sa vina cineva sa repare ce au facut ceilalti. pe principiul un tampit arunca piatra si zece destepti o cauta. iar suntem in pana de "mesteri"...

Ioana, sa stii ca, cei din zodia asta a gemenilor sunt niste ipocriti in general si excroci sentimentali. Cata de cand era micut micut daca vedea ca te-a suparat te lua repede in brate si zicea" esti cea mai frumoasa, cea mai buna, te iubesc mult etc. " Daca vede ca nu tine se infurie si zice:"esti o rea, cea mai rea". si la gradi le-a zapacit pe toate cu pupatul si mangaiatul.

dar nu inteleg de ce nasti la un spital sau altul pe criteriul "rezerva". nu e mai important medicul si ingrijirea in general? eu cand l-am nascut pe Ctaa (la Andu nu intra in discutii rezerva ca nu erau pe atunci la nivelul de azi) am stat 2 in salon. erau rezerve la Polizu dar nu am luat in considerare ca nu m.am gandit innainte sa nasc. si nu a fost rau. chiar aveam cu cine sta de vorba. La mine nu se punea problema sa stea Cipi cu mine in spital. Era si Andu acasa si in plus el nu are rabdare sa stea acolo blocat. cred ca innebunea si el si eu.

Andu e incantat rau de liceu ( e la colegiul de informatica tudor vianu). E el in cls a V a dar e tare incantat. e o singura cls de a v a in scolaa. defapt e un fel de pepiniera a lor. ii selecteaza (a dat examen in primavara) dupa care ii formeaza cum vor ei. e intr-o clasa numai de olimpici, sunt 22 de baieti si toti plini de fitze.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Madutza, deci se poate face rezervare pe o perioada mai mare de timp? Ma gandeam ca rezervarea se face strict pe 3 zile si atat, e drept nici nu am intrebat. Se plateste si un avans la rezervare, pentru mai multa siguranta?

Vanessa, si la Elias si la Municipal as avea medici buni care sa ma asiste. Criteriul rezerva l-am ales pentru ca este foarte important ca Andrei sa stea langa mine, in cazul in care recuperarea dupa cezariana va fi la fel de grea ca si la Rebeca. Atunci nu am fost in stare nici sa ma sterg la fund, mergeam in genunchi, etc. Si prezenta lui mi-a fost de mare ajutor. Inclusiv psihic. In plus, prefer sa am rezerva mea, cu baia mea, cu linistea mea, fara alti oameni in afara de ai mei. Fitze.

Ieri ma laudam ca mi-e bine. Minunea a tinut pana aseara...

Ioana 10+ si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Am intrat sa citesc pe fuga ce ati mai scris.
Sunt fff obosita, plus ca sotul meu are nevoie de calculator.

Scriu si eu despre imunizare, poate va este de ajutor.
Stiti ca si Amalia pana anul trecut racea f.f des si forme complicate, nu gluma.
De anul asta, i-am dat FlavovitC pt copii de la Hofigal (contine catina, vit C) si ii merge super bine pana acum. Merge la gradi deja de 1 luna si o sapt. si mi se pare o minune ca pana acum nu a racit.
Totodata am apelat si la prod. ChildLife Essentials, mai exact Colostru cu probiotice.
Doamne ajuta sa fie bine!
Madutza, si eu i-am facut Amaliei sirop de catina cu miere, insa nu il prea accepta. Vezi ca nu se administreaza seara. Eu asa am citit un articol. Se administreaza pana la ora 14.00.

Sanatate tuturor copilasilor.

Bebebeca,pup burtica sa treaca greturile alea urate.

Irinusha, pup si pe voi. Sunteti tare frumosi .
Ai dreptate nu prea mai scriu, dar va citesc in fiecare seara. Sper sa scriu mai mult cat de curand.

Monet,sunteti adorabili. Frumoasa familie

Bertha, draga de tine, hai ca o sa treaca si etapa asta cu gradi, o sa vezi.

Pup pe toate !!!

Mergi la inceput