Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ioana, da, se poate. Adica eu am facut. Suna si tu si vorbeste cu ei.

Acris, ma bucur ca e bine Ami. Doamne ajuta sa o tina tot asa.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

O saptamana faina fete dragi!
Si multa santate ptr. pitici si parinti/frati/bunici!
Va pup!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Azi e prima zi de concediu, mi se pare atat de ciudat sa stau degeaba, nu ca nu as avae nimic de facut prin casa, da' e greu sa treci de la o perioada de activitate maxima la relas total. Ei, lasa ca ma obisnuiesc eu si pe urma n-o sa mai vreau la serv.[:D}] Asa a fost si la Darius.
Sunt terminata psihic dupa un we de razboi continuu cu Darius, copilul asta nu asculta absolut deloc, face numai ce vrea el, nimic nu-si face efectul, nici pedepse, explicatii, nimic-nimic. Ne certam parte-n parte, ba tot el e mai suparat si are gura cea mai mare "of, de ce mi-o fi dat Dumnezeu parinti atat de rai, care nu ma lasa sa fac ce vreau". Ultimele isparvi de la gradi (nu mai stiu daca am povestit) sunt taierea cu foarfeca a unor documente ale educatoarei si catararea pe fereastra larg deschisa, era sa faca infarct educatoarea (sunt la etajul 1). Daca la inceput mai manca ce si ce, acum nu mai mananca absolut nimic, ii dam sa manance la 5 cand ajunge acasa. Mi-a mancat sufletul...pe bune.

Vanessa, cred ca nu e om sa nu fi experimentat povestea cu meseriasii, am o colega care se "lauda" ca le face carte de munca in curand, la cat de incet se misca, sigur o prinde Craciunul 2009. Ce sa zic, rabdare, rabdare, rabdare

Bebebeca, cum te mai simti?

Acris, ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi! Pupici Amaliei, ce bine ca nu mai e atat de sensibila!

Irinusha, ce mai fac balaurii?

Madutza, sa stii ca am mai recuperat putin, in sensul ca am cumparat multe hainute pt fetita, cam tot ce e necesar pt inceput sau cel putin asa cred pe moment. Hainutele aproape s-au transformat in jucarii, in sensul ca la 2 zile il aud pe Darius "hai mami sa ne mai uitam la hainutele surioarei" si el scoate pe fiecare, le expunem, facem combinatii...ii plac f mult. Vroiam sa le spal sapt asta, dar cred ca o sa las pt sapt viitoare, dupa ce le spal, nu ne mai atingem de ele. Tu ce mai faci?

Pupici! Sa aveti o sapt super!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele
Hop si eu pe fuga.
Noi in we ne-am satbatorit. Am avut 3 mesteri mari: socrul, fratele meu si bb Stefanel. Mi-a placut ca a fost si vremea frumoasa si mai ales partea cu de dupa-amiaza.

Berta Of, ce sa te faci cu parintii astia rai. Eu deja m-am saturat de "mama rea" si "m-am suparat pe tine", basca si niste urlete si dat din picioare chiar inainte de a ascultat tot ce am de spus. Asa ca am inceput cu morale din alea lungi (de ma plictisesc si eu), doar- doar o pricepe si o voi aduce cu picioarele pe pamant.
Tie si spor la relaxare.

Vanesa Spor la zugraveala.

Cris Amaliei si sa fie cat mai sanatoasa.

gata, ma duc sa pap puitn

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Nicoleta, mi s-a luat de tot si de moralele prelungite pt ca pe moment e perfect de acord cu mine "da, mami, asa face un copil rau, eu n-o sa mai fac asa, eu vreau sa fiu cel mai cuminte, mai da-mi o ultima sansa" si, la scurt timp, face o prostie mai mare.
La multi ani tuturor sarbatoritilor tai!

poze

Mergi la inceput

Berta E, noi n-am ajunsla texte asa elaborate. Da nu zic hop pana nu sar gardul, ca acum ma trezec cu ele.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bertha, te inteleg. Si eu sunt de ieri acasa. Paradoxal...iote ca m-am obisnuit cu statul acasa .
Darius este nazdravan cu adevarat. Sa vedeti ce o sa radeti cand va fi mare...Ce DPN ai, parca esti cu 1 saptamana inaintea mea, nu?
Eu sunt bine, ma pregatesc de evenimente: sambata cunun, saptamana viitoare plec la munte cu Ana si cu inca o mamica si baietelul ei, apoi botezul baietelului fratelui, nasterea Andreei. Nu vrei sa stii cum arata lista noastra de cheltuieli....Eu ma simt bine, dar obosesc repede, neplacesri normale in sarcina, etc...

Nu dati cu pietre, dar ma simt bine ca vad ca nu numai eu ma cert cu cupilul. Inseamna ca e normal, nu e numai fata mea de vina. Dar ce sa faci cu taurasii nostri de mai-iunie....

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 33+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Maduta Sau cu gemenii. Dualisti pana in maduza oaselor

Aseara am certat-o pe domnisoara ca se tot foia in pat si dupa, daca a vazut ca tasu doarme si eu sunt pe poztie a inceput sa o jeleasca pe mamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Neata mamici,
Ce faceti? Bertha, Madutza, sa va odihniti acum cat stati acasa... ca mai este putin si incepe nebunia!!!
Vad ca discutati depsre fitze si figuri ale copiilor. Noi ne numaram printre norocosi... ne intelegem cu fata bine, este cuminte, iar iesirile sunt niste exceptii, pe care, de multe ori noi le declansam, din incapatanare... De exemplu, azi dimineata si-a dorit sa o ia tati in brate ca sa o coboare pe scari... tati a refuzat si atunci ea a mers foooarte incet pe scari, tati s-a enervat, etc. ea si-a dorit sa fie luata in brate pentru ca m-a intrebat andrei pe mine daca vreau sa vina sa ma ia de sus (mi-era rau). Eu am spus ca nu vreau si fata a spus ca vrea ea.
Madutza, am vorbit la municipal, mi-au blocat rezerva insa numai pentru vreo 5 zile, de pe 30 aprilie pana pe 4 mai.

Ioana 10+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Salutare!

Madutza, si eu am sentimentul asta, ma mai linistesc putin cand aud ca si alti copii sunt naravasi, zic mereu ca o fi vreo faza trecatoare. Desi, nu-mi amintesc ca eu sau fratii mei sa fi spus parintilor asemenea enormitati, cred ca nici sa gandim nu indrazneam, daramite sa strigam cu toata gura. Si nu ne-au batut, nu ne-au pedepsit...of, of, nu stiu cum reuseau.
Eu am DPN 22 nov, dar dr a zis ca daca nu se declanseaza nasterea pana atunci, o sa progamam cezariana la 39 sapt, adica in jur de 15 nov. Prima data am fost nevoita sa fac cezariana si acum nu am alta optiune.

Bebebeca, pupici sa-ti treaca raul! Hai ca in curand ar trebui sa te simti mai bine, n-o sa fie ca la Rebeca, sigur!

Nicoleta, sa dea Domnul sa nu ajungeti la texte ca noi, desi la cat de isteata e dsoara ta...s-ar putea sa prinda curaj

Eu azi sunt la bucatarie, ce bine e cand ai timp sa faci totul mai pe indelete!

poze

Mergi la inceput