Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha Ete, nu stiu ce pedeapsa sa ii dau. I-am zis si sotului sa se gandeasca la ceva. Am cazut doar de acord ca nu o vom pedepsi cu statul in casa. Nu pot nici sa o pedepsesc cu culcatul mai devereme. Singura solutie va fi calculatorul si desenele animate. Cred. Nu zic hop inca.

Berta Tocmai de aceea am procedat asa de dim. Pentru ca la ea este deja un obicei sa dea vina pe altii si sa acuze fara sa se fi intamplat lucrului respectiv. Si eu cred ca acum e momentul potrivit sa incep sa o dezvat de minciunit si sa inceapa sa se gandeasca la consecintele faptelor ei.

Cat despre Darius, ai zis ca pe 10 luna asta intrii in concediu. Poate petrecand mai mult timp cu el isi va reveni.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Buna fetele

Deci, si-a primit domnisoara aseara pedeapsa. Fara calculator si desene. Evident am fost cea mai rea mama din lume. Dar i-am explicat ca sunt nevoita sa o pedepsesc ca sa tina minte si sa nu mai minta. Dar pentru ca a fost prima abatere pedeapsa tine doar o zi (adica aseara) si daca va mai minti pedeapsa va creste treptat cu cate o zi in plus in functie de cate minciuni spune.

si va doresc un sfarsit de saptamana frumos si cu mult soare

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata mamici!
Nicoleta, felicitari pentru atitudinea ferma!

Irinusha, am fost la medic, saculetul s-a lipit la loc, insa continui utrogestanul.
Acum ma tot gandesc unde sa nastem,nu ma multumeste nimic... Aseara am vazut ca s-a renovat Filantropia si acum cercetez...
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai plin.

Ioana 9+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna fetele

Haideti la o io sunt deja la a doua

Ioana pe burtica sa creasca bb sanatos. Tot cu greturi?

Nu stiu daca ati mai vazut nebuni, da noi am fost ieri, pe cea vreme insorita , pana la Curtea de Arges. De, ca m-a palit pe mine si soramea chef de o plimbare.
In rest suntem bine, Bia tot cu recital dimineata la sculare. Maine avem la gradi Sarbatoarea recoltei.

si va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Neata fetele!
Si noi la raport, raciti si gretosi. I-am spus sotului meu ca nu-l mai las sa se duca la birou. Sambata si duminica mi-a fost bine, putin voma dimineata si atat. Astazi... tot la baie stau :(

Mi-a crescut burtica... nu-mi vine a crede, la Rebeca nu s-a vazut nimic aproape 4 luni si acum...

Va pupam si va dorim o saptamana excelenta!

Ioana 10+ si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

si noi va pupam, ni-i dor de voi

pupici mamicilor cu burticutze
pupici mamicilor cu copilasi neascultatori si ascultatori
pupici mamicilor ocupate
pupici mamicilor obosite

pupici mamicilor!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Septembrie 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici fete dragi!

Aici ce-am facut noi la week-end ... na, barem de la pagina 2, ca zoo din Ingolstadt a fost acum vreo 2 sapt..

Pupici si de la mine ... la toate si la toti! :)
Noapte buna!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Bebebeca, reusesti, totusi, sa mananci cat de cat? Eu nu am avut greturi decat f rar, insa alte mamici spuneau ca daca reuseau sa manance dimineata, totul era mult mai bine dupa aceea. Ce mai face Rebeca?

Nicoleta, ce presupune serbarea aia?

Darius in continuare se smirocaie dimineata la gradinita si nu vrea sa manance deloc. Mananca dimineata acasa si apoi la 5 ii da Lau ciorbita cand ajung acasa. S-a mai cumintit putin, dar inca e cel mai nazdravan de-acolo. A facut destule boacane de genul manacat bomboanele educaoarei din catedra, aruncat sul de hartie igienica in WC, aruncat clama de par a unei fetite in cosul de gunoi... aproape zilnic aflam de o noua prostie. Imi spune Lau ca se duc cu inima stransa sa-l ia, se asteapta mereu la o noua isprava. Ca parte pozitiva: a invatat o multime de cantecele, poezii, jocuri, ne-a spus educatoarea ca f rar a vazut un copil cu un vocabular atat de elevat si cu atatea cunostinte. S-a si plans oarecum ca vorbeste non-stop, de fapt sunt momente in care numai gura lui se-aude. Eu ce sa mai zic, doar stiu ce moara neferecata am in ograda, e cumplit de obositor cand turuie mereu.

Eu mai am doar sapt asta de serv, abia astept sa raman acasa, desi stiu ca o sa ma plictisesc.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Monet Multumim pe

Irinusha Imi place ce am vazut. Distractie mare pe acolo. Sa va fie de bine.

Berta Este Sarbatoarea recoltei. Toti copii vor fi imbracati in costum national, au un joc cu cantec depre recolta si activitatile toamnei. La sfarsit vor bea putin must, pe care l-au facut ieri copii si parintii, si vor manca painica. Poti sa te uiti la semnatura unde a ramas linkul de anul trecut.

Mergi la inceput

Bertha... nazdravaniile lui Darius sunt chiar haioase.
De cateva zile lucrurile sunt astfel: dimineata am doua serii de voma: una dimineata imediat la trezire si una dupa prima masa. Apoi raman cu greata. De mancat mananc, pentru ca imi este foarte foame. Si seara imi este mai bine. Mai greu acum cu raceala... nu m-a mai lovit atat de tare de ceva vreme si nici nu pot sa iau cine stie ce. Asta este...

Rebeca este bine, in ultimul timp s-a ocupat de ea mai mult Andrei. Mie imi lipseste in totalitate rabdarea, sper sa trec si peste asta. E dragutza tare, refuza sa povesteasca ce face la gradi, vrea sa se joace tot timpul... E un copil cuminte, in linii mari. Mai nou merge la gradinita cu multa placere, se trezeste fara probleme. A crescut fata, sufletelul meu. Ma rasfata si ea si a invatat o replica pe care mi-a spus-o inclusiv noaptea, intre un intors de pe o parte pe alta: mami, esti cea mai buna mamica din lume... ma topeste.
Acum vreo 2 seri a facut si ea o boacana: facea baie si a lasat dusul mergand, afara din cada. Jale, toata baia plina de apa, mai mai sa ajunga pana in afara baii. Andrei a inceput sa o certe. A luat-o din cada, a dus-o in pat si ii tot facea morala. Si ea, candid, ii spune : tati, esti cel mai bun tatic... Andrei riposteaza. Rebeca insista "tati, te iubesc...", moment in care l-a lasat fara replica, fara arme, fara argumente... Tare manipulatori sunt. Escroci sentimentali, ca sa zic asa...

Irinusha, frumoase tare pozele voastre
Nico, povesteste-ne cum a fost sarbatoarea recoltei.

Ioana 10+ si Rebeca

Mergi la inceput