Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
paxela spune:
noi din nou cu ale noastre, am fost afara am revenit neam dusit schimbat si atarnat de usa sa ne dam utza, in 15 min urleteee, ce ai mama unde ai dat cu capul ce ai facut?, o iau , facuse kk , o desfac sa o schimb si iar rana la sange
cum e posibillll, in urma cu 15 min nu avea nici macar o umbra rosie, nimic nimic
si a mancat supa de pui , si lapte
2 canini deja au spart se vede al 3-lea , sper sa nu fie de la el ca la 1 luna cat dureaza spartul la noi , nu stiu unde ajungem
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
elyanne spune:
Io sunt suparata... raaaaaaaaaaaau
Am inceput saptamana prost si prost a tinut-o...
Marti surioara (graviduta in 5 sapt.) a inceput sa sangereze... se pare ca e sarcina oprita in evolutie sau extrauteriana... speram la prima varianta... daca e sa alegem din doua rele...
Azi veste soc... prietena cu care am fost in grecia... sarcina oprita in evolutie de la 9 sapt. Avea in jur de 11 sapt. acum.
fara nici un semn... azi a mers la bitest si atunci a vazut doctorul
Ce naiba e in aer?
Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
daaa si eu sunt suparata rau....fiu-miu s-a trezit cu tem 38,9,frateeee au trecut 2 luni decand nu s-a mai imbolnavit...prea mult,nu???????????
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Lumi_Nag spune:
Hallo hallo!
Eliana imi pare foarte rau pentru aceste pierderi .Sa le sustii cum stii tu mai bine...banuiesc ca e foarte greu de trecut prin asa ceva.
Mady ai grija de Razvi sa dea inapoi temperatura.
Gagici haideti la cafea va roooog, ca moare subectu.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Mihael@ spune:
vin si eu la cafea, 5 min. ca am treabaaaa si stefi se tine de picioarele mele (la propriu) ca sa stau cu ea.
paxela, tu nu o dai cu o crema de fundulet dupa fiecare schimbare de scutec? intreb si eu, desi stii tu mai bine sau chiar si asa se irita?
eliana, imi pare nespus de rau pentru ele, cumplit si nedrept
mady, nu te mai supara, poate e ceva trecator si scapa razvi
azi-noapte am stat si m-am uitat pe cd-uri de la nunta mea, a nasei, de la majorat, de cand era baietelul ei mic, of, asa m-am emotionat, cate clipe frumoase au trecut si nu le-am pretuit atunci, eram tot timpul cu gandul la ce urmeaza si abia acum imi dau seama de asta.
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
radcarmen spune:
Eliana imi pare nespus de rau pentru surioara si prietena ta. Sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceste pierderi, sa fie sanatoase si sa se bucure in curand de alta sarcina perfecta si de copilasi sanatosi si minunati.
Mady pupam pe nazdravanul Razvanel. Sa speram sa nu fie ceva nesimtit de virus din astia care circula acum. Poate e doar de la maselute. Sanatate multa!
Carmen, ciudata mamica aia, dar las-o intr-ale ei. Tu sti ca ai procedat corect si asta e. Mama ei de lopatica buclucasa!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
tzuna spune:
BUna!
ELYANNE- imi pare tare rau pentru cele doua gravidute. Multa sanatate si putere sa treaca peste toata aceste probleme si sa aiba cat mai curant cate un bebe-doi sanatosi.
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Eu am fost ieri cu Tudor la decalotat si cu acazia asta i-am facut si analize la sange, ii mai duc luni copro si sumar urina si sa vedem ce o iesi.
Vroiam sa va spun tuturor celor care nu ati decalotat baietii si vreti sa faceti acest lucru, sa va grabiti. Impresia mea dupa acesta experienta este uramtoarea: pentru mine a fost in primul rand scarbos si extrem de neplacut, iar pentru Tudor foarte dureros. Se pare ca trebuie facut cat mai timpuriu, pentru ca odata cu varsta constientizeaza si cresc durerile si e foarte greu pentru ei.
Deocamdata nu am voie sa umblu acolo, ii bag supozitoare cu paracetamol si novocalmin si ii pun comprese cu rivanol. Il ustura groaznic cand face pipi si il tin dezbracat si normal ca face pe unde apuca si s-a trezit si azi-noapte de cate ori a facut in somn si e tare neplacut. Sa vedem saptamana viitoare cum se manifesta.
Eliana imi pare rau de gravidutele tale.
Carmen si Rozi sanatate maxima puisorilor!
Citat: |
citat din mesajul lui Crina_mio Fetele care ati facut vaccinuri optionale, please luminati-ma si pe mine, ca dr. mea de familie nu recomanda nici unul. Ce v-a recomandat voua dr?? |
Mie mi s-a spus de un vaccin pneumococic parca ce trebuie facut in 2 doze acum cand sunt mai mici dar cica pe la 4 ani e suficienta o singura doza. Varilix-ul as vrea sa i-l fac in toamna asta, iar impotriva hepatitei A mi s-a spus ca e bine sa i-l fac atunci cand intra in colectivitate si vaz Doamne bea, mananca , utilizeaza vesela de la gradinita si intra in contact cu copii
O dupa-amiaza placuta tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
diana_jors spune:
Hello,
Carmen, legat de lopatica aia... pur si simplu nu mai lasa copilul sa se joace pe langa fetita ei. A cam exagerat tanti, eu zic ca e posibil sa fi ramas lopatica ingropatain nisip pur si simplu, eu am mai "pierdut" asa cateva si le gaseau in alte zile copiii cand se jucau prin nisip si "sapau" mai adanc. Oricum faza cu "daca stiam..." e aiurea... spune si tu ca daca stiai ca e asa nici nu te apropiai de ele. Punct. Si faptul ca el intelege... majoritatea inteleg la varsta asta, cred ca se cheama "vocabular pasiv" si ar cam trebui sa fie dezvoltat sau cel putin sa se dezvolte acum. Si eu cand nu gasesc ceva ce a stat la indemana lui Alex il interb si pe el, si de multe ori stie...
Legat de vaccinuri: doctorita mea nu recomanda nimic in plus fata de cele obligatorii... eu vreau totusi sa ii fac varilix-ul si cel impotriva pneumococului. Legat de hepatita A, doctorita spune ca era pericol anii trecuti, cand mergea lumea la lucrul pamantului in racoarea vantului si mancau tot felul de chestii nespalate, asa luau hepatita si copiii si apoi o imprastiau pe la gradinite/crese. Lui Alex nu cred ca i=l fac pentru ca nu se incadreaza in situatia descrisa...
Elyane, pentru sora si prietena ta.
Multa sanatate si bolnaviorilor, succese celor care revin de luni la cresa.
AH, vineri eu am fost plecata, Alex a ramas cu tati de joi seara, l-a dus el vineri la cresa, s-a comportat normal, l-a luat tot tati, si a fost cuminte toata ziua eu am ajuns inapoi vineri seara tarziu. S-au descurcat bine si fara mine
Alexa, asa pateste si Alex, in 15-30 de minute de la piele perfecta se face rana, de s-a speriat si ingrjitoarea de la cresa. Abia astept sa sparga si la noi, cred ca ii sparg doar 2 canini in tura asta si cu restul mai tragem...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
madybulancea spune:
Neatza...noi suntem mai bine...ieri a facut toata ziua febra 39,4 si caca cu mucus asta dupa ce am fost la doc si a zis ca are stomatita si rosu in gat!!!!!eeeeee....m-am saturat,nu mai vreau sa il mai vad bolnav niciodata,nu mai pot sa il vad cum zaceee...ma omoara cu zileeee cand il vad asa!!!!!!bine ca papa,cel putin ieri a papat sa vad azi k o sa fie strict regim!
va pup si va multumesc pt incurajari!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan