Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
Crina_mio spune:
'Neata fetele ca noapte buna nu va mai pot spune,
eu am acvut ceva de terminat pentru serv si am baut la cafea si am mancat ciocolata incat acum chiar daca am terminat nu8 mai pot dormi. Asa ca am purces la vizionat pozici: Vazut Vladut al Magdalenei. Cand am deschis linkul am crezut ca de somn am intrat in webshot-ul meu. Vladut a avut aceeasi palariuta ca si Maya la mare. dulcicul cu oki albastrii. Magda, sper ca sotul tau sa realizeze ce are de pierdut si sa-si schimbe atitudinea fata de tine (sa si-o pastreze pe cea din ultimele zile, ca zici ca-I schimbat in bine).
Si pe cuconitza (certareata) Stefania am vazut-o, tare-i dulce si frumoasa, si... . Se vede ca-I place mult la tara, e tare vesela si pe ea si fug la somniiiiic.
Sau sa va fac o cafea, poate aveti chef de vorba dimineata?!?!
Haideti ca va asteapta
Crina & Maya Georgia
15 luni
Fetele care ati facut vaccinuri optionale, please luminati-ma si pe mine, ca dr. mea de familie nu recomanda nici unul. Ce v-a recomandat voua dr??
florin-a spune:
A doua saptamana de raceala.Nu mai facem febra, muci nu mai sunt decat putin dar am inceput cu tuse.Azi noapte mi-a tusit (expectoreaza) .Am obosit...nu am vz poze iar de citit e mult spus ca am citit pe digonala.Pupam si multumesc celor care au intrebat de Anutza si pe forum si pe claca.
madybulancea spune:
haloooooooooo unde sunteti???
florin-a ma bucur ca sunteti mai bine...va pup
mihaela am vazut-o si eu pe stefi...o dulce,a ras razvi de nu mai putea!
HAI ADUNAREA!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
radcarmen spune:
Ne-am intors si noi de la doctor. Vlad e aproape bine, nu mai are rosu in gat, nu a coborat nimic spre plamani dar mai are inca muci. Mai continuam azi si maine cu antibioticul si cu picurii in nas.
De luni avem unda verde pentru cresa din nou. Speram ca de data asta sa reziste mai mult de 3 zile fara sa colecteze ceva virus.
Florin-a pupam Ana micuta sa se faca mai repede bine!
Sanatate tuturor va dorim si un weekend linistit.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
tzuna spune:
Buna!
CRINA-MIO eu i-am facut Marie numai vaccinurile de la stat +priorixul. Acum pentru ca o dau la gradinita vrem sa facem si din cele optionale. Primul recomandat de dr Mariei a fost Prevenarul- e un vaccin scump, nou aparut pentru prevenirea pneumoniilor. Noi am hotarat insa sa nu-l facem pe acesta: e prea scump pentru noi 300 lei o doza si tb administrate 2 la intervlal de 1 luna, si e prea nou... daca nu se stiu toate efectele pe termen lung?
Acum caut Varilixul (impotriva varicelei) si nu-l gasesc. apoi ii voi face Act-Hib ul si dupa cateva luni cel impotriva hepatitei A si mai vedem daca mai sunt sau nu.
Pe cat de cuminte a fost Maria ieri pe atat de mataita si obraznica a fost azi. Cred ca-i mai dau maselute, nici nu stiu.
carmen94 spune:
diana_jors....................mey,ce de progrese face alex!felicitari!
karra80.............distractie placuta in continuare
paxela...................vazut pozele.se pare ca s-a distrat pe cinste prinseta ta chiar daca a fost si suparici un pic.
rein............cu intarziere iti urez ,,concediu placut,,si zbor fara peripetii
tzuna.............bafta in continuare la gradi lui Mariuca!
Lumi_Nag................pupam bondarelul ascultator!pai pot eu sa-i spun lui darius ca nu e voie pana fac buba in gat ca el isi vede de treaba lui .de exemplu ii place sa dea atacul in cartile lui taica-su.nu prea il lasam inainte ca dupa ce le dadea jos trecea la rupt foile.eu ii spuneam ca nu e voie,el cu ochii la mine si cu o mutra serioasa ,cu o mana scotea carti si cealalta o tinea pe suzeta.acum il las in pace ca nu mai rupe pagini.doar le scoate si le imprastie prin casa.apoi se chinuie sa le puna la loc.
Mihael@...........mey,nu mai contrazice fata!!!e geanta ei!si cu asta basta!hihihi,ai ramas fara posete!e o scumpa!
magdalena76.................super!si mie tot poza aia care ii place lui Lumi_Nag mi-e draga.
Crina_mio..................multumim de cafea!sunt prezenta!
florin-a..................sanatate veveritei!sa treaca cat mai repede boala
radcarmen....................ma bucur ca Vladut e mai bine.
noi ne zbenguim si incercam sa profitam cat putem de soare ca se anunta ploi si frig.asa ca iesim in parc de cate ori putem.si ca a venit vb. de parc sa va spun ce am patit ieri.ne-am dus in parc.mai erau 2 mamici.pe una din ele o cunosteam din vedere.s-a mai jucat darius cu fetita ei.s-a apropiat darius de fetita si s-au jucat ceva timp impreuna.in sensul ca stateau unul langa altul si fiecare isi vedea de joaca lui.darius i-a o lopetica de la fetita si se joaca in continuare.fetita pleaca sa se joace in alta parte,darius ramane si si-si face de lucru la groapa de nisip si la un moment dat vede o alta jucarie a fetitei lasata la intamplare in parc.se ridica si pleaca cu lopetica in mana sa i-a cealalta jucarie.il vad si ii spun sa se intoarca si sa lase lopetica de unde a luat-o(ma gandeam sa nu stea mamica sa adune jucarii din tot parcul ca darius al meu are chef sa le lase unde nimereste)el se intoarce.lasa lopetica si da fuga si i-a jucaria.se joaca cat se joaca apoi se duce si o duce de unde a luat-o(o fi tinut minte de la faza cu lopetica sau asa i-a venit lui...nu stiu sa spun)apoi fuge la balansoar.ma duc dupa el sa-l dau in balansoar iar mamica respectiva se pregateste de plecare asa ca aduna jucariile.dupa un timp ma striga si ma intreaba unde este lopetica cu care s-a jucat fie-miu ca nu o gaseste.ii explic ca baiatul a dus-o la loc.ea nu si nu ca nu are lopetica.am inceput sa caut in tot parcul,ii scot tot din sacosa noastra cu jucarii sa vada ca nu e acolo,o rog frumos sa caute mai atenta in sacosa ei poate a pus-o acolo si nu si-a dat seama.nici nu a vrut sa se uite.mi-a zis sec ca nu o are.i-am zis ca-mi pare rau si ca am sa-i cumpar o lopetica si cand ne intalnim in parc i-o dau.imi zice..,,nu-i problema,dar daca stiam.......,,si nu a mai continuat.dupa ce ca imi era putin ciuda ca nu o gaseste cand am auzit asta parca m-am ofticat rau de tot ca in mintea mea continuarea la ce a zis ea ar fi fost.....,,...nu l-as fi lasat pe darius sa se joace cu lopetica,,tac si inghit.chem copilul si il intreb(ma gandeam ca poate nu am fost eu atenta si darius s-a mai intors si s-a mai jucat cu ea.) in franceza(am zis sa nu-l intreb in romana sa creada mama respectiva ca cine stie ce zic copilului.ea e rusoaica),,unde ai pus mami lopetica cu care te-ai jucat? si fie-miu pe langa faptul ca arata cu degetul unde a pus lopetica s-a si dus la locul cu pricina.
la care imi zice tipa...,,degeaba il intrebi.ce stie darius?are abia un an.abia stie pe ce lume e si nu intelege prea multe!''........eh! si am luat foc!adica ce vrea sa zica????ca cupilul meu e prost?
mai,dar acum pe bune ca fie-miu intelege(ca se mai face el cate o data ca nu pricepe asta-i alta poveste )acasa ii vorbim si in franca si in romana ,taica-su ii mai da si pe engleza.daca ii spunem ca trebuie sa spalam mainile si apoi sa papam el e fuga la usa de la baie sau alte faze de astea.deci sa nu-mi zica ea mie ca nu intelege fie-miu ca ma enervez si mai tare si cand ma enervez fac urat de tot.....beau la cafea(ca tot a facut-o Crina) de sta mata in coada.
eh!nu sunt suparata dar parca m-am simtit prost in parc la faza asta.sa vedem ce o iesi cand ne-om mai intalni cu respectiva.
iar cu numaratul ca tot am citit sa va spun si eu ca si darius numara pana la 2 tot in franca.dar numai cand de vorba de mancare.de exemplu cand vrea biscuiti el i-a cate 2(nu stiu de unde pana unde a apucat obiceiul asta)ii pune unul peste altul si ii mananca.cand cere biscuiti ii desfac cutiuta si ii dau sa-si ia.ii zic...,,unu.doar un biscuite iei si dupa ce-l papi mai iei unu daca vrei.el imi zice 2.ia un biscuite,il ia pe al 2 lea zice 2 apoi ii face sandw.si-i papa.daca ii dau eu un singura biscuite il cere si pe al 2 lea.zice 2 pana i-l dau.
daca ii fac dumicati in farfurie si ii spun sa ia cate unul.face la fel.deci la noi totul se invarte in jurul mancarii ca in rest nu numara neam.
vroiam sa va mai intreb......unde gasesc si eu tabelul sa mai completez in el?am dat o data de el dar acum nu-l mai gasesc.
fug sa mai fac cate ceva prin casa cat doarme tero
va pup!
Mihael@ spune:
Buna!
multumiri de la cuconitza pentru complimente! da, la bunici se simte foarte bine, e super incantata de animale, cred ca mai mult de asta ii place ...s-o face dr veterinar, cine stie
m-am chinuit o ora sa o adorm pentru ca la pranz a adormit in oras in carut 30 de min si si-a stricat tot programul..in seara asta mergem la ziua nanei si am vrut neaparat sa doarma ca sa ne tihneasca.
nu stiu daca ati citit despre vaccinul hiberix...pediatra noastra ne-a spus ca este bun, pt. ca 50% din raceli sunt produse de acest haemofilus (sau cum s-o scrie) impotriva caruia este facut vaccinul...anul viitor cand va intra si stefi la camin o sa-l facem si noi
carmen, ma bucur ca Vlad este spre bine
florin-a, sanatate la veverita, sa-i treaca repede!
crina, tu erai treaza la asa ora???? sper ca acuma dormi
intrebare : ai vostri mai dorm in carut? eu cred ca trebuie sa-l cumpar pe al treilea, pt. ca asta sport abia se mai tine si nici nu mai incape in el...ii atarna picioarele, de ma intreaba lumea "da' cati ani are?" daca ma prinde amiaza prin oras dupa treburi, ea a si adormit, asa ca trebuie sa-i creez conditii de tras pe dreapta
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
carmen, nu te mai gandi la intamplarea din parc, mare pierdere mare ...o lopatica...si avea pentru ce sa fie grosolana
stefi se certa cu bunica-sa, ei ii furase geanta
noi numaram cand urcam scarile si s-a obisnuit cum pune piciorul pe prima treapta cum incepe..."uniu", continui eu si apoi "patu"...2 si 3 nu exista
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
carmen94 spune:
Mihael@.......................nu ma mai gandesc fetita la intamplare,dar avea tipa o fata parca-si pierduse copilul ,nu o lopetica.m-am gandit ca poate aia era lopetica preferata a fetitei,dar si asa parca prea de tot a facut-o ea.fata nu avea nici o taina.se suise in carut si astepta sa plece.
de dormitul in carut.......noi luam carutul daca plecam pe distante mai mari si nu suntem cu masina(la cumparaturi,la plimabari mai lungi)iar darius nu ami doarme in carut decat daca e super obosit.in rest sta si bombane in limba lui,face cu mana la cei acre trec pe langa el,se mai descalta si lasa sandaua sau cu ce este el incalta finut de tot sa-i cada pe laga carut si daca eu nu observ dupa cativa metri buni se agita si imi arata cu degetul pe jos......faze de astea.
mey,fie-miu doarme de aseara de la 9 si acum e 11.45 si nu da semne ca s-ar trezi.
deci am unda verde la bantuit pe net!
roxanici spune:
Carmen, da-o-n colo de lopatica; mai nasol e ca mamele gandesc asa.... sa nu il mai lasi pe Darius cu fetita respectiva
Normal ca Darius intelege tot; inteleg tooot, chiar poate mai mult de cat am vrea.
Tabelasul e pe prima pagina, acolo unde scrie "de la albinute si bondari adunate", ai si instructiuni mai jos pe la linkurile utile, parola e aia de o stie toata lumea.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)