Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
lilidana spune:
Tzuna,lui David i-am facut pentru hepatita A,in 2 doze si pentru hepatita B prima doza.Urmatoarele vor fi in februarie si septembrie anul viitor.Imunizare pe viata.Mai facem vaccinurile obligatorii pentru 18 luni si atat.De restul vaccinurilor pe care le-ai scris,eu n-am auzit.
Kitty,la multi ani pentru Calin.Mesajul tau e super,ca o declaratie de dragoste.
Despre a treia zi de day care raportez liniste si pace,adica inca nu avem parte de plansete si altele de genul asta.E totul bine pana acum,chiar neasteptat de bine.Cand il iau de acolo este foarte obosit,adoarme imediat in masina si se mai trezeste dupa 3 ore!
Il "muncesc" mult educatoarele,se pare.
Magdalena,ma uit si eu la poze,dar nu am timp de comentarii ca imediat trebuie sa plecam la scolit,poate maine.
Pupici tuturor.
lilidana spune:
Hai ca revin ca uit pana maine.Magdalena,am vazut pozele cu Vladut,are ochii gri/albastrui?E taaare dragut cum doarme el cu tzutzulica goala.Tu chiar mai alpatezi sau doar va rasfatati putin?
magdalena76 spune:
Mady despre relatia cu sotul nu am zis nimic ca nu stiu ce sa zic.
La mare ne-am certat mai putin pentru ca nu i-am raspuns la intepaturi. Cand ne-am intors acasa am reinceput certurile grele care ne-au consacrat si pentru ca nu am vrut s-o luam de unde am lasat-o cu cearta, i-am spus sotului ca vreau divortul ca nu-l mai inteleg. (ca o paranteza: el afirma ca ma iubeste si-l iubeste si pe vladut, dar nu mai poate sa stea in acceasi casa cu mine ca-l enervez si se muta singur, dar sa stau linistita ca relatia dintre noi o sa ramana neschimbata, ca el se duce in alta parte doar sa doarma, de zici ca ne certam in somn....in fine.) ideea este ca nu mai pot continua asa si i-am spus sa faca cum crede el ca este mai bine. Sufleteste ma simt amortita, parca nu-mi pasa ce-o sa faca, numai sa stiu ca se termina cumva.
Dupa toata chestia asta cred ca s-a speriat, sau nu se astepta sa nu trag de el, sau habar-nam la ce s-a gandit el. Ideea este ca, de o saptamana nu s-a mai luat de mine, nu mi-a mai adus reprosuri, vine cu flori acasa, este foarte iubitor si tandru.
Pur si simplu nu stiu ce sa mai cred. Sunt in expectativa, ca nu cred ca s-a schimbat asa de-odata, nu cred ca-si da seama ca a gresit.......
Lumi_Nag spune:
Salut!
Magdalena e suuuper poza asta . Parca e o vedere, iar baiatul tau parca e fetita (e un compliment)
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
magdalena76 spune:
Lilidana ....da, Vladut are ochii albastrii si, da, eu inca mai alaptez. Nu zic de cate ori pe zi ca o sa spui ca am bb de 5 luni, nu de 1an si 5 luni.
Si mie imi place cum doarme asa ca o broscuta, de aceea i-am si facut poze
magdalena76 spune:
Lumi cum ai facut sa nu se vada link-ul pozei? lumineaza-ma si pe minte, te rog....
Lumi_Nag spune:
cand scrii mesajul ai un patratel sus cu doua sageti albastre apesi pe el si iti apare o casuta unde scrii cuvantul care vrei sa apara si dai enter apoi mai apare o data si dai paste la link acolo apoi iar enter.Sper ca ai inteles
Cat despre relatia cu sotul...in poze pareati in luna de miere.Sper sa mai puteti repara ceva si sa ramaneti impreuna...nu neaparat de dragul copilului...ci al vostru.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
tzuna spune:
suntem bine si super ocupate acum pe ultima suta de metri. Eu am mult de lucru, interviuri cu viitoare profesoare maine, maria le are si ea pe ale ei dar azi a fost super cuminte si a si mancat bine. Doar ca inainte sa iesim afara a scris cu creioanele cerate pe gresia din bucatarie (eu eram la baie).
gata va las, fug la somnic ca mi-am terminat treaba pe azi.