Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 6
300 spune:
Buna dimineata si tie, Laura!
Deci sa inteleg ca abia azi te programezi la dr. nu?
Irinaaa, dormi? ![]()
Nusha ce mamica darnica esti... Vreau sa zic ca bebelina mea e tot curetzul gol deocamdata si nu stiu cand remediez situatia.
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p 'neata.M-am trezit gandindu-ma la nusha si la irina. Nushule ce ma bucur ca sunteti bine ![]() ..imi dai si mie sperante ca eu n-am mai apucat sa ma programez nicaieri asa ca astept si ma rog sa fie bine.![]() Irina sper ca vii la cafea sau ai plecat spre spital? ![]() andreutac,300,tzitziri ![]() Musette sa vii cu vesti bune de la dr.![]() 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK |
acum ce sa zic, normal ca e bine si balerina ta!!! dar stiu cum e sa fii paranoia si pana nu vezi tu cu okii tai nu te convingi ca e bine!! dar ma bucur ca nu esti asa stresata ca mine si ca ai rezistat sa nu te programezi , nici sa nu te duci ca sigur e ok bebelina!
tzitziri
stiu cum e cu eco , dar mai am doar 1 si am scapat, iar acum chiar se impunea
34+
DAVID-MIHAI
_irina_ spune:
Buna dimineata,
Inca 2 in 1, desi dupa o noapte cam "umeda".
Imi fac bagajul si ma duc o tura in vizita la spital. Acum astept mesterii (v-am zis ca sunt inca in santier de vre-o mie de ori, stiu, dar chiar ma streseaza) l-am trimis pe tati sa imi ia un halat (mi-e groaza cand ma gandesc ce o sa gaseasca) si intre timp calc hainutele pentru spital.
Am adormit si m-am trezit de la contactii pe la 5. Desi dureroase sunt abia la 20 de minute diferenta. Acum ma pun sa iau un no spa sa vad daca reactioneaza cumva.
Oricum si daca nu mai am contractii tot ma duc la spital, sa fiu eu linistita.
Bebeloasa e activa, tot imi da suturi.
Mi-e un pic frica, daca am deja membranele fisurate si se mai pun astia sa ma si controleze mi-e raman pe acolo. Dar ce fac cu contractiile? Ca fara contractii nu iese bebe...
38+
- Andreea
andy.p spune:
Mai tzitzi deja nu mai exclud nici o posibilitate,si daca am fi din acelasi oras chair mi-ar placea sa nastem deodata.
300 abia maine o sun pe dr sa vedem ce zice,oricum bblina vad ca nu da nici un semn ca s-ar grabi,ii tot lasa pe altii in fata....e politicoasa ![]()
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
tzitziri spune:
Irina, contractiile se provoaca ....se fac injectii cu calciu sau ti se da ulei de ricin.Deci daca e sa fie...nu e problema.Dar de unde ai tras tu concluzia de membrane fisurate?Ai pus un tampon de vata?
Scoatem agitatele?
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
iriss_04 spune:
neata si de la noi!
nusha :felicitari pt vestile bune
musette:baafta la doctor te asteptam cu vesti bune
cristineescu

noi dupa o noapte agitata si somn putin suntem binisor
fara dureri asteptam cu emotii cezariana
pup fetele
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
andy.p spune:
nusha incerc sa fiu cat se poate de calma si ma tot autoincurajez,deocamdata functioneaza.
irina hai fii barbata...daca ti se fisurau membranele simteai si tu ca iti curge ceva lichid ca shushu.iar daca te opreste la spital asta e oricum tre sa nasti nu??Tinem pumnii si sa ne anunti orice ar fi.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
_irina_ spune:
Cel mai tare e tati ca parca se asteapta sa ii zic ce si cand si cum. Cand vine, eventual la ce ora, sa stie omul sa fie pregatit... of injinerii astia.
Of, e primul bebe, de unde sa stiu eu atatea...
pai curge un pic de lichid, nu chiar ca shushu, mai putin, si abia acum l-am trimis pe tati sa ia vata, ca zuza de mine nu are vata in casa.
38+
- Andreea
iepurila spune:
Scrisesem la celalalt capitol.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Mesaj de la Eva: 3650 g, apgar 9, nascut la 18.20 natural cu epidurala. Frumos rau. Suntem fericiti!!! Mami fericita de Carla Alexandra ![]() Povestea puiului meu drag |
FELICITARI MAMICOOO!!!!! SA VA TRAIASCA PUIUTUL, SA FITI SANATOSI!!!!
VA ASTEPTAM ACASA CU DETALII
Eu, iepurica
33+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Eu, iepurica
33+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mami fericita de Carla Alexandra
Amalia Stefania