Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 5
300 spune:
Neata!
Ma bag si eu in seama la o cafea da numa dupa ce termin de devorat si de baut ceai. M-au trezit sotul si bebelina, a doua intr-un mod ceva mai placut. Nu stiu cat suna de verosimil, dar s-a urcat iar si-mi mangaie coastele cu calcaiele intr-un mod cam violent.
Aseara cred ca i-am prins capsorul in palma, aveam un guguloi deasupra bazinului :D cred ca incerca si ea sa vada deasupra orizontului.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Mama are ochii caprui - tata albastrii......eu ii am verzi verzi..... ![]() ![]() ![]() Acum eu am ochii verzi ( conform studiului 1 ![]() |

35+
Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii
300 spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Bebelinul meu vrea sa iasa! Asa ca m-am apucat serios sa impachetez, sa tai de pe lista ce mai pun in bagaj. Of, imi vine randul. ![]() |
nastere cat mai usoara!
35+
Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii
nushulica spune:
andreutac
merci mult!da asa e, m-am linistit!!!
aly_c mey mey mey da ce barbatel chipes avem noi acolo!!!si are si unghiute deja
si muult par in cap
...e un scump oricum
sa va traiasca !!!si merci pt sms n-am apucat sa-ti raspund ca abia azi am incarcat si eu telefonul si l-am vazut
34+
DAVID-MIHAI
tzitziri spune:
Neata burticute si mamici...deja vad ca omiteam aceasta 'categorie'
Nausica, am o prietena care a nascut natural la Municipal acum o saptamana si putin si uite ce preturi mi-a zis:i am dat 10mil doctorului (desi se dadea cam 5,5mil), 1,6 mil moasei (ii mai dadusem 100.000 ca am crezut ca e asist cand m-a luat la recoltare), 650.000 infirmierei (astia nu erau necesari dar ne-a placut noua tipa ), toaleta 3x50.000, 2x100.000 asistentelor de la bebei care i-au facut baie si 500.000 asist de la bebei din prima noapte care mi l-a adus, mi-a aratat cum sa-l tin, etc...
Joy,
.Suntem bine acum si sper sa mai stam inca o saptamana.Eram curioasa de parerea ta despre Giulesti dar uite ca intre timp am apucat sa imi fac propria parere
....asa ca sunt obisnuita cu mediul.Uau...sa ajungi asa repede la greutatea dinainte de nastere si chiar mai putin.....asa da!!!Daca mananci sanatos si echilibrat nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme ca esti prea slaba
.Ce frumos vorbiti voi deja 'ca fetele' despre durere...azi despre colici, maine poimaine despre prima deceptie in dragoste![]()

Denisa, eu aveam varice dar destul de usor si inainte..acum mi s-au spart totusi mai multe capilare asa ca am multe dungulite pe picioare....mai ales in jurul genunchilor- in spate si lateral.
Eva, felicitari pentru bebe Luca grasun si sa va bucure viata de acum inainte, sa fie sanatos, mancacios si vioi ca pana acum!
Nusha, vezi?!!si il mai si suparai pe Daviduc....ori e ca Fat Frumos si a recuperat fulgerator...ba chiar a luat-o cu mult inainte, ori e un bebe normal si sanatos cum a fost si pana acum si iti faceai tu griji aiurea.....deci?
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
300 spune:
Nusha subscriu si eu mustrarilor colective, sa vezi ce mi-ti fac daca te mai stresezi!
Felicitari pentru bebe in grafic si sanatos!
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
nushulica spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Nusha, vezi?!!si il mai si suparai pe Daviduc....ori e ca Fat Frumos si a recuperat fulgerator...ba chiar a luat-o cu mult inainte, ori e un bebe normal si sanatos cum a fost si pana acum si iti faceai tu griji aiurea.....deci? ![]() 36+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
iti zic eu: bebe e normal si isi vede de treaba lui, ma-sa e dusa rau!

34+
DAVID-MIHAI
nushulica spune:
| citat din mesajul lui 300 Nusha subscriu si eu mustrarilor colective, sa vezi ce mi-ti fac daca te mai stresezi! Felicitari pentru bebe in grafic si sanatos! 35+ Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii |

promit ca nu mai stresez copilul!
34+
DAVID-MIHAI
tzitziri spune:
Nusha,pai daca de fiecare data cand ti se pare ca gresesti fata de el se alege cu atatea, atunci o sa ii convina![]()
Eu nu am zis ca nu te inteleg...ca si eu vin dupa doua zile de spital DOAR pentru ca mi s-a parut mie ca poaaate..5%..pierd lichid.Asa ca foarte bine ca te-ai dus...Dar stii tu cu eco astea...
.
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
'neata.M-am trezit gandindu-ma la nusha si la irina.
Nushule ce ma bucur ca sunteti bine
..imi dai si mie sperante ca eu n-am mai apucat sa ma programez nicaieri asa ca astept si ma rog sa fie bine.
Irina sper ca vii la cafea sau ai plecat spre spital?
andreutac,300,tzitziri
Musette
sa vii cu vesti bune de la dr.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
tzitziri spune:
Andy.p,
..mi se pare mie sau tu ma astepti pe mine sa nasc si de-abia dupa aia iti faci si tu planuri?
.Cand era cezariana aia?
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David